רק להיום
דברים קטנים

../images/Emo42.gifרק להיום../images/Emo140.gifדברים קטנים../images/Emo42.gif

דברים קטנים
"בעבר הפכנו מצבים פשוטים לבעיות; ראינו צל הרים כהרים."
אנו הופכים זבובים לפילים ורואים צל הרים כהרים. המכורים מומחים בזה. לגבי מכור, פנצ'ר בגלגל הוא אירוע טראומטי. מכור יכול לשכוח את כל ציפוי-העקרונות שלו כשהוא נתקל בנהג שהרגיז אותו. וקורה שאם פותחן קופסאות לא עובד מיד, מכור יזרוק אותו מהחלון של הקומה השניה. אנו באמת יכולים להזדהות עם מכור שאומר, "אלוהים, תן לי סבלנות עכשיו!"
הדברים הגדולים לא מסיחים אותנו מההחלמה. גירושים, מוות, מחלה קשה, פיטורים - אלה דברים שיהממו אותנו, אבל נחזיק מעמד. למדנו מהנסיון שאנו חייבים לבקש עזרה מהכוח העליון שלנו ומהחברים האחרים באנ-איי, על-מנת להחזיק מעמד במשברים הגדולים של החיים. הדברים הקטנים, הבעיות היומיומיות הפשוטות בחיים ללא שימוש בסמים, הם אלה שמשפיעים בצורה חזקה על רוב המכורים בזמן ההחלמה.
כשהדברים הקטנים האלה מתחילים להציק לנו יותר מדי, תפילת השלווה יכולה לעזור לנו למצוא את הפרספקטיבה הנכונה. אנו יכולים להזכיר לעצמנו שאם נמסור את הבעיות הקטנות האלה להשגחת הכוח העליון שלנו, נזכה בשלווה שתאפשר לנו לראות את כל הדברים בפרספקטיבה הנכונה.
רק להיום:
אני אעבוד על הסבלנות שלי. אשתדל להימנע מהפרזות ולשמור על פרופורציות נכונות. אנסה לשמור על קשר עם הכוח העליון שלי במשך כל היום. אוהבים

../images/Emo39.gifאומץ לשנות../images/Emo20.gifאמונה../images/Emo39.gif

אמונה
לעיתים קרובות אנו מתלבטים לדעת מהו רצוננו ומהו רצון האל. אנו מרגישים שהשלווה חומקת מאיתנו, כשאנו נאבקים בתוכנו, וקולות רמים משדלים אותנו לבחור בדרך זו או אחרת.
הספק הוא בן-לוויה בלתי נמנע של החיפושים הרוחניים. אין לנו ספר הוראות, לכן עלינו להמשיך לגשש ולהציב אתגרים לתפיסות ולתחושות שלנו. כשאנו חשים בצורך נואש לפעול, מה שדוחף אותנו הוא רצוננו הנחוש. כשאנו שלווים ורגועים, רצון האל הוא שדוחף אותנו. אבל, במשך רוב הזמן, אין לנו סימנים ברורים. ומה אז? לפעמים אנחנו מחכים להבהרה, או מנסים לחפש את ההנחיה ביתר ערנות.
אולי נתחלק עם אחרים במבוכתנו ונקשיב לתבונתם; או פשוט נבחר בברירה מסויימת, נפעל, ונראה מה יקרה. תהיה בחירתנו אשר תהיה, בבוא העת, נקבל תשובה יותר ברורה. מאחר ומסרנו את רצוננו ואת חיינו להשגחת האל, הברירה שבחרנו בה, תשמש לנו למלא את רצונו.
"האמן לי, יש יותר אמונה בספק הכנה, מאשר במחצית מעיקרי האמונה"
תזכורת להיום:
היום אזכיר לעצמי שחוסר החלטה הוא איננו פגם אלא הזדמנות. כל מה שחוצה את דרכי - אנשים, מצבים, רעיונות - בכל אלה קיים הפוטנציאל לתרום להתפתחותי ולהבנתי. רק להיום, אין לי צורך לדעת מה תהיה התרומה הזו. אוהבים

../images/Emo24.gifבוקר של../images/Emo42.gifשבוע טוב../images/Emo24.gif

ים של אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי, על בוקר נפלא ושמש זורחת, על בריאות ושלווה, על ים של אהבה מסביב, על חברים נפלאים, על סדר יום, על משפחה נפלאה, על מטרות שהצבתי לעצמי, על היכולת למצוא אומץ וסבלנות, על אופן ההתמודדות כל יום ביומו, על היום הנקי. והרשימה ב
עוד ארוכה. שיהיה לנו שבוע מקסים, שלוו ונקי, והמשך יום קסום ורגוע. אוהבים

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

הנסיך שחשב עצמו לתרנגול הודו . היה היה פעם נסיך אחד, שלקה בשכלו לפתע, וחשב את עצמו לתרנגול הודו. הוא התפשט מכל בגדיו, זחל ערום מתחת לשולחן האוכל המלכותי, ניקר פירורים מהרצפה, וסירב להכניס לפיו כל דבר אחר מלבד מה שנפל מהשולחן לרצפה. המלך נעצב מאד אל לבו ממה שקרה לבנו. הוא זימן אל החצר את גדולי וטובי הרופאים, אבל אף אחד מהם לא הצליח לרפא את הנער, שהמשיך להתעקש שהוא תרנגול הודו. פעם אחת הגיע לחצר המלך איש חכם, שהציע את עזרתו בריפוי הנסיך. 'תן לי לגור אתכם בארמון, אני אתחבר עם בנך, ואם תהיה מספיק סבלני, תראה שאצליח לרפאו..' אמר למלך. המלך הסכים, מה כבר היה לו להפסיד? התפשט האיש החכם מבגדיו, זחל אל מתחת לשולחן האוכל המלכותי, והחל מנקר בפירורים שהיו על הרצפה. 'מי אתה, ומה אתה עושה כאן?' שאל אותו הנסיך 'אני חבר שלך' ענה לו האיש החכם. 'אני תרנגול הודו, כמוך. חשבתי שאולי תרצה קצת חברה, אז באתי לגור אתך כאן לזמן מה' עברו כמה שבועות. שני 'תרנגולי ההודו' הפכו לחברים קרובים. הם זללו פירורים מהרצפה, שתו מים בכוסות מתכת פשוטות שהונחו מתחת לשולחן, ודיברו ביניהם על היתרונות שבלהיות עוף מבויית על פני בן אדם. פעם אחת, בשעה שבארמון נערכה ארוחה חגיגית, סימן האיש החכם למלך וביקש שיביאו להם שתי גלימות משי יפות. המשרתים הביאו את הגלימות והניחו אותן על הרצפה. לקח האיש החכם גלימה אחת ולבש אותה, ולפני שהנסיך הספיק להוציא הגה מפיו, הכריז האיש החכם בגאווה: 'יש כמה תרנגולי הודו טפשים, שמרגישים כל כך חסרי בטחון עד כדי כך שהם חושבים שללבוש גלימת משי של בני אדם זה עלול לפגוע בזהות שלהם! לי אין בעיה כזאת!' הנסיך חשב לרגע, הנהן, ולבש את הגלימה השניה. 'גם לי אין בעיה!' אמר 'הגלימה הזאת לא תעשה אותי בן אדם, אני תרנגול הודו ושום דבר לא ישנה את זה..' כמה ימים אחר כך, שוב סימן האיש החכם משהו למלך, ומיד משרתים הביאו אל מתחת לשולחן נתחים של בשר צלי, תפוחי אדמה אפויים, ושפע של ירקות טריים. הכל הונח על הרצפה, לרגליו של האיש החכם, שנגס באוכל בתאווה, ואמר: 'כמה טעים! כל כך טוב להיות תרנגול הודי נאור, ומתוחכם מספיק כדי להנות ממטעמים של בני אדם! אני גאה בעצמי..' הנסיך הנהן והסכים אתו, ומיד החל לאכול מן המטעמים. אחר כך הזמין האיש החכם שיביאו להם כלי אוכל מחרסינה עדינה, וסכינים ומזלגות מכסף. 'אחרי הכל', אמר, 'מדוע שתרנגולי הודו חכמים כמונו לא ירצו את הטוב ביותר שאפשר עבור עצמם?' בסופו של דבר, אחרי מספר חודשים, התרומם האיש החכם מן הרצפה והתיישב לשולחן האוכל המלכותי, לאכול עם שאר הנוכחים. הוא קרא למטה אל הנסיך שישב מתחת לשולחן: 'בוא, הצטרף אלי. האוכל הוא אמנם אותו אוכל, אבל הישיבה על הכסא בהחלט עושה את ההבדל באכילה. וחוץ מזה, אנחנו, תרנגולי ההודו החכמים, יש לנו הרבה מה להציע ולתרום. למה שנגביל את עצמנו לישיבה בחושך, מתחת לשולחן? הרי בטוח שיש לנו מה לתרום להתפתחות של בני האדם, למה עלינו להסתתר?' זה נשמע משכנע, והנסיך אכן התרומם ועלה לשבת על כסא ליד השולחן. לא עבר זמן רב, והוא נרפא לחלוטין. נראה כאילו לכל מכה יש תרופה, אם רק יודעים לטפל בה מהכיוון הנכון..

NUNA10

New member
../images/Emo79.gif שיר על הבוקר ../images/Emo202.gif

הכל דבש . ארי גורלי ורעות יהודאי מילים: לא ידוע לחן: לא ידוע באה הביתה ולובשת פרצוף של כלום לא מזיז לי אתה עולה לי פתאום ,מסתירה אותך בניירות נועלת טייס אוטומטי, שעון מחוגים הטיסה לעולם לא תצא, כלום לא קרה דבש הכל דבש, כל יום אני משקרת אותי מחדש דבש הכל דבש, כל יום אוהבת אותך ושונאת מחדש שנים אני ככה, עוצמת רגשות מרדים ת'כאב, סיפורי אגדות מי בכלל ביקש ממך לבוא? החומות שלי נופלות , נשאר רק לקוות. דבש הכל דבש, כל יום אני משקר את עצמי מחדש דבש הכל דבש, כל יום אוהב אותך ושונא.... דבש הכל דבש, כל יום אני משקר את עצמי מחדש דבש הכל דבש, כל יום אוהב אותך... דבש הכל דבש.... דבש הכל דבש... דבש הכל דבש, כל יום אני משקרת אותי מחדש דבש הכל דבש, כל יום אוהב אותך ושונא ... דבש הכל דבש, כל יום אני משקרת אותי מחדש דבש הכל דבש, כל יום אוהב אותך....ושונא מחדש.... כתובות אינטרנט נלוות: ארי גורלי ורעות יהודאי - הכל דבש.

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ושבוע טוב ! שבוע שקט ורגוע שבוע של רק בשורות טובות שבוע של שמחה הרי אנו בחודש אדר שבו אומרים שמרבין בשמחה שבוע ללא כאב וצער א מ ן .

למעלה