0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo42.gifרק להיום../images/Emo141.gifגדילה../images/Emo42.gif
גדילה
"מצבנו הרוחני הוא הבסיס להחלמה מוצלחת, המציעה גדילה ללא-גבול." כאשר החברים שלנו חוגגים את יום ההולדת שלהם באנ-איי, הם אומרים שהם "גדלו" באנ-איי. ואנחנו שואלים את עצמנו, מה זה אומר בדיוק? אנו מתחילים לשאול את עצמנו אם אנחנו באמת גדולים, בוגרים. אנו בודקים את החיים שלנו, וכן - כל הסימנים של הבגרות כאן - פנקס שיקים, ילדים, עבודה, אחריות. אבל בפנים אנו מרגישים לפעמים כמו ילדים. אנחנו עדיין מבולבלים רוב הזמן. לא תמיד אנו יודעים כיצד להתנהג. לפעמים אנו שואלים את עצמנו אם באמת גדלנו ובגרנו, או שאנחנו רק ילדים, שאיכשהו הוכנסו לתוך גוף בוגר, ונתנו להם אחריות של בוגרים.
גיל ביולוגי או רמת אחריות הם לא תמיד מדד נכון של גדילה. מדד הגדילה הטוב ביותר שלנו הוא מצבנו הרוחני, הבסיס להחלמה שלנו. אם אנו עדיין תלויים באנשים, מקומות ודברים, כדי להגיע לסיפוק פנימי, כמו ילדים התלויים בהוריהם בכל דבר, אנו באמת צריכים להתחיל לגדול. אבל אם אנו עומדים יציבים על יסוד הבסיס הרוחני שלנו, ומתייחסים אל החזקתו כאל האחריות החשובה ביותר שלנו, אנו יכולים לטעון שאנו בוגרים. על הבסיס הזה, אין גבול לאפשרויות הגדילה.
רק להיום:
מדד הבגרות שלי הוא המידה שבה אני לוקח אחריות להחזקת המצב הרוחני שלי. היום, היא תהיה בעדיפות ראשונה. אוהבת