רק להיום
הקשרים שקושרים

../images/Emo42.gifרק להיום../images/Emo38.gifהקשרים שקושרים../images/Emo42.gif

הקשרים שקושרים
"ככל שהקשרים הקושרים אותנו ביחד יהיו חזקים יותר מאלה המנסים להפריד בנינו, הכל יהיה בסדר."
רבים מאתנו חשים כי בלי אנ-איי היינו ודאי מתים במחלה שלנו. הקיום של 'מכורים אנונימיים' הוא החיים שלנו. ואם זאת יש לפעמים חוסר אחדות באנ-איי. עלינו ללמוד להגיב בצורה בונה על ההשפעות ההרסניות שעולות לפעמים בחברותא שלנו. אם אנו נחליט להיות חלק מהפתרון במקום להיות חלק מהבעיה, אנו בכיוון הנכון.
ההחלמה האישית שלנו והגידול של האנ-איי תלויים בשמירה על אווירה של החלמה בפגישות שלנו. האם אנו מוכנים לעזור לקבוצה שלנו לטפל בצורה קונסטרוקטיבית בכל בעיה שנוצרת? כחברי קבוצה, האם אנו שואפים לפתור את הקשיים שלנו בצורה גלויה, כנה והוגנת? האם אנו משתדלים לקדם את טובתם המשותפת של כל החברים, ולא את הצרכים שלנו? וכמשרתים נאמנים, האם אנו לוקחים בחשבון את ההשפעה של הפעולות שלנו על חברים חדשים?
שירות יכול להוציא את הטוב או את הרע שבנו. אבל רק באמצעות שירות כזה אנו יכולים להתוודע אל כמה מפגמי האופי הקשים ביותר שלנו. האם אנו מתחמקים משירות כי אנו חוששים להתמודד עם מה שאנו עלולים לגלות על עצמנו? אם נזכור את הקשרים שקושרים אותנו, ההחלמה מההתמכרות פעילה, הכל באמת יהיה בסדר.
רק להיום:
אשתדל לשרת את החברותא. לא אפחד לגלות מי אני עצמי. אוהבים

../images/Emo203.gifאומץ לשנות../images/Emo203.gif ערך עצמי../images/Emo203.gif

ערך עצמי
אומץ לשנות כל אחד מפתיתי השלג הוא שונה. כל טביעת אצבע שונה, כל אדם בנר-אנון שונה למרות שיש בעייה משותפת שמאחדת אותנו.
ההרגל להשוות את עצמי לאחרים היה פגם באופיי שהטריד אותי במשך כל שנותיי הראשונות בנר-אנון התמקדתי באחרים, כיצד הם קלטו את והבינו את התוכנית יותר מהר ממני, כשהתחלקו, תמיד אמרו את הדברים ה"נכונים" היו יותר פופולרים. את עצמי לא חיבבתי מכיוון שלא הצלחתי להיות ולהתנהג כפי שהאמנתי שאחרים היו. היום, כמו פתית השלג וטביעת האצבע, הגעתי להבנה שגם לי יש תכונות מיוחדות. מובן לי שהתפתחותי בנר-אנון לא ניתנת להשוואה בזו של הזולת. למדתי להבין שלא אוכל לשפוט את פנימיותי לפי קנה המידה של חיצוניותם של אחרים. כולנו עושים כמיטב יכולתנו. כמו כל אחד באגודה, גם לי יש תרומה חשובה לתרום לקבוצות משפחה נר-אנון, פשוט על-ידי השתתפות, ולהיות מי שאני.
"הנקודה החשובה ביותר של האושר היא שאדם מוכן להיות מה שהוא"
תזכורת להיום:
מאמץ או מאמצת, או חברה או חברה שיש לי אמון בהם יכולים לעזור לי להבין שיש לי ערך גם רק כפי שאני. אוהבים

../images/Emo23.gifלהרפות באהבה../images/Emo23.gif

כאשר אנשים פועלים באובססיביות מתוך כעס וטינה, אין זה אומר שהם לא אוהבים אותך, זה אומר שהם לא אוהבים את עצמם.
נכון, יש זמנים בהם צריכים להיות תקיפים ואסרטיביים. אילו הם הזמנים בהם אנו עוברים את השינוי, רוכשים דפוסי התנהגות חדשים, מציבים גבולות, ומשכנעים אחרים ואת עצמנו כי יש לנו זכויות. אולם, זוהי תקופה זמנית. הכעס נחוץ לנו בשלב הראשון, אבל אנו לא יכולים להרשות לעצמנו להתקע איתו. זה בלתי-אפשרי לגלות חמלה כלפי מי שכיום עושה אותנו קורבנות, ולכן עלינו להפסיק להיות קורבנות.
הנתיב החדש שלנו יהיה נתיב של אהבה כלפי עצמנו וכלפי אחרים. הצב את הגבולות, נתק את התלותיות, ואז התחל לטפל בעצמך. אפשר לעשות כל זאת, ואתה תלמד לעשות זאת – באהבה. אלי, תן לי להיות רך עם עצמי ואחרים. עזור לי למצוא את האיזון בין אסרטיביות לאהבה, בין עצמי לאחרים. עזור לי להבין כי שני הרעיונות האילו אינם סותרים זה את זה, אלא הם התוצאות הטבעיות של תהליך ההחלמה שלי. מתוך "שפת השחרור"
לשאולי שהביא לפרסום אוהבים

נעממי5

New member
בוקר טוב ויום נעים ../images/Emo189.gif

אני בקרוב אהייה מפיקת סרטי איימה בהולווד. הלילה היו לי סיוטים ביעוטים חלומות ומה לא...(יענו היצ'קוק). פחדתי פחד מהמוות, ככמו שלא ידעתי מימיי. מרימה תפילה שכולם יעלו על דרך, כי אין לי כוח לסרטים האלו. "כל העולם כולו הוא גשר צר מאוד, אבל הסמים,הם דק מאוד" אוהבת וזקוקה לכם. בוחרת, המון תודה על העידוד והתמיכה.

NUNA10

New member
../images/Emo63.gif סיפור על הבוקר ../images/Emo91.gif

ה ג ש ר . באזור כפרי , שטוף נחלים ואגמים, גרו שני אחים בחוות סמוכות. במשך 40 שנה הם חיו בשלווה, חלקו את הציוד, סייעו ועזרו זה לזה ככל שניתן. אולם, יום אחד התעורר ויכוח קולני בין שני האחים, ותוך דקות ספורות, הקונפליקט הפך למשבר רציני, לראשונה מזה 40 שנה האחים היו ברוגז! אווירת שיתוף הפעולה התנפצה. אי הבנה קלה צמחה להבדלי גישות "בלתי ניתנים לגישור" וחילופי דברים קשים, שבעקבותיהם - שבועות של שתיקה ונתק. בוקר אחד , שמע ג'ון, האח הבכור, דפיקות על דלת ביתו. הוא פתח את הדלת, ולפניו אדם עם קופסת כלי עבודה של נגר. "אני מחפש עבודה למספר ימים", אמר הנגר, "אולי אתה זקוק לקצת עבודות פה ושם? אני מוכן לעבוד קשה ולעשות כל עבודת נגרות שאתה צריך". "כן," השיב ג'ון. "במקרה יש לי עבודה עבורך,הבט מעבר לנחל שבקצה החווה. שם עומד אחי הצעיר.עד לפני שבוע, מה שהפריד בין החווה שלו ושלי היה שדה מרעה משותף. אולם הוא לקח את הדחפור הענק שלו, ויצר מפרצון בין החוות שלנו. ובכן, הוא אולי עשה זאת כדי להכעיס אותי במתכוון, אבל אני רוצה להראות לו מי פה הבכור. אתה רואה את ערימת הקרשים שליד האסם? אני רוצה שתתחיל מייד לבנות לי גדר-עץ בגובה של שלושה מטרים, כדי שאני לא אאלץ לראות אותו ואת החווה שלו". "אני חושב שהבנתי את המצב. הראה לי היכן יש מסמרים והיכן מונח המסור, ואני אוכל לעשות עבודה שתספק אותך". ג'ון תכנן לנסוע באותו יום לקניות וסידורים שונים בעיר הגדולה הסמוכה, לכן, הוא נתן לנגר את קופסת המסמרים הגדולים שלו ויצא לדרכו. הנגר החל לעבוד במרץ. הוא מדד, ניסר, הדביק וקיבע את הקרשים באמצעות המסמרים. סמוך לשקיעה, הוא סיים את עבודתו, בדיוק כשג'ון חזר מנסיעתו. ג'ון פער את עיניו, והיה לרגע חסר מילים. הוא לא ראה שום גדר. במקום זאת, מה שעמד שם היה גשר... גשר שמתוח שצד אחד של המפרצון עד צידו השני בחווה של אחיו הצעיר , ג'ק. בכל צד של הגשר היה מתוח מעקה עץ מעובד להפליא. בעוד הוא לוטש עיניים, ראה ג'ון את אחיו עומד בקצה הגשר כשהוא מושיט את ידו קדימה. "אתה באמת אדם מדהים, אחי, אם בנית גשר בינינו, אחרי כל המלים הקשות שהטחתי בך". שני האחים ניצבו רגע נוסף משני צדי הגשר, ואז החלו לצעוד האחד לעבר השני, עד שנפגשו באמצע הגשר, לוחצים זה את ידו של זה, ומייד לאחר מכן, מחבקים איש את רעהו בחום רב. הם הסתובבו אל הנגר וראו אותו אוסף את כליו ומניף את הארגז אל כתפו. "היי! רגע, עצור! הישאר מספר ימים נוספים. יש לי עוד כמה פרויקטים שתוכל לעשות עבורי", צעק לעברו ג'ון. "הייתי שמח להישאר, אדוני", השיב לו הנגר, "אבל עלי לבנות עוד המון גשרים". בפעם הבאה , כשאתם נכנסים לוויכוח, הימנעו מיצירת אווירה של "אני צודק- אבל אתה צועק". במקום להציב חומה וגדר בין הדעה שלכם לדעה של הצד השני, חפשו דרכים לבנות גשרים.

אסירות תודה לך כוח עליון בוקר טוב עולם|גלובוס

אסירות תודה לך כוח עליון שקמתי הבוקר אסירות תודה לך כוח עליון שנישקו וחיבקו אותי אסירות תודה לך כוח עליון שאוהבים אותי אסירות תודה לך כוח עליון שאני אוהב אסירות תודה לך כוח עליון שאני בריא אסירות תודה לך כוח עליון על ילדי אסירות תודה לך כוח עליון על משפחתי אסירות תודה לך כוח עליון שיש לי פרנסה אסירות תודה לך כוח עליון שיש תוכנית בחיים שלי אסירות תודה לך כוח עליון שאני יודע לאן אני אולך עוד מעט

NUNA10

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

בוקר טוב ! ! ! בוקר גשום וקריר לבשו חם ולא לשכוח מטריה והחשוב ביותר היום יום האהבה אמרו לאהובים שלכם כמה חשובה האהבה יום נעים וחמים עם הרבה אהבה בלב.

NUNA10

New member
../images/Emo23.gif יום אהבה ../images/Emo23.gif

יום האהבה הבינלאומי יום ולנטיין . ב-14 בפברואר נחגוג את יום ולנטיין שנחשב ליום האהבה. ואני מאמין שלא משנה באיזה תאריך תחליטו לחגוג את חג האהבה שלכם.העיקר והחשוב ביותר הוא לחגוג את האהבה.להפריח את הרומנטיקה לחגוג את היותינו אהובים ואוהבים.זה חשוב ביותר.זה מעלה את ערך בן הזוג זה מחייה את האהבה .ואת הרגשות. חגיגות אהבה הן מתכון ברור לגיוון ושיפור הזוגיות. נצלו את היום.שילחו ליקירכם שיר אהבה רומנטי ומרגש. פנקו אותו או אותה באיזה הפתעה קטנה. כי תמיד טוב שיש מישהו לאהוב.

יום נקי ואיכותי לכולנו

יש לכם קומונה משפחתית ותומכת,אשריכם. עם רק להיום "הקשרים שקושרים" נראה שבדיוק לזה התכוון אלוהים בתוכנית.. שיעזור לנו לשמור על עצמנו,מפני עצמנו אמן אוהבים אותכם

למעלה