0בוחרת בחיים0
New member
../images/Emo42.gifרק להיום../images/Emo51.gifאסירות תודה../images/Emo42.gif
אסירות תודה
"אני אסיר תודה שהגעתי לאמונה." אמונה בכוח עליון יכולה לשנות את הכל - כשהדברים לא מסתדרים! כשהמצב בהחלמה לא מתקדם כמו שרוצים, החונך שלנו עשוי להטיל עלינו לעשות "רשימה של אסירות תודה". כשנעשה זאת, עלינו לכלול בה את האמונה בכוח גדול מאתנו. אחת המתנות הגדולות ביותר שאנו מקבלים מתכנית שניים-עשר הצעדים, היא האמונה באלוהים כפי שאנו מבינים אותו. שניים-עשר הצעדים מובילים אותנו בעדינות לעבר התפתחות רוחנית. כפי שההתמכרות שלנו התקדמה, כך מתפתחים החיים הרוחניים שלנו, תוך כדי עבודת התכנית של 'מכורים אנונימיים'. הצעדים הם השביל שלנו לבניית מערכת יחסים עם אלוהים, כפי שאנו מבינים אותו. כוח עליון זה מעניק לנו כוח כאשר הדרך קשה.
האם אנו אסירי תודה על העמקת היחסים עם הכוח העליון? האם אנו זוכרים להודות לאלוהים על כל יום של ניקיון, בלי שום קשר למה שהתרחש באותו יום? האם אנו זוכרים, כי לא משנה עד כמה אנו שקועים ביאוש, עד כמה אנו שרויים בשמחה, האלוהים כפי שאנו מבינים אותו, הוא תמיד אתנו? ההחלמה שלנו היא מתנה, מתנה שלפעמים אנו מתייחסים אליה כאל המובן מאליו. כל יום שבו אנו נקיים, אנו יכולים לשמוח בקשר שלנו עם הכוח העליון.
רק להיום:
אני אסיר תודה על מערכת היחסים שלי עם כוח עליון שאיכפת לו ממני. אוהבת