שאלה

בואנה! מה זאת השאלה הזו?! מה?!

אני אישית הייתי מחפשת מישהו לזיין... נפרדת מהמשפחה! מהחברים והחברות! והולכת להתבודד עם איזה חתיך (אולי איזה חשפן ) שאני יאהב.... ולפשוט למות בזרועותיו... סתם! לא יודעת...

אוקיייייי

אני יודעת שאלה מוזרה טוב לא חייבים לענות פשוט משעמם לי אני בבית חולה ואני מטרידה את חברות/חברים שלי בטלפון. פתטי? כן אני יודעת... מליאתו´ש

אומרים לכל העולם

את דעתנו עליו, לטוב ולרע. ואח"כ סוגרים כמה חשבונות...מרימים כמה טלפונים לכמה אנשים שלא ממש רצינו להתקשר אליהם עד היום... ואז לוקחים טיסה(טיסה של 23 שעות אסור לאבד אף רגע, אז רואים טלוויזיה במהלך הטיסה) לניו-זילנד, מבקרים חברה שלנו שגרה שם ולא ממש פגשנו בזמן האחרון... ואז כמובן למצוא לנו חתיכים, ומשם הסוף כבר ידוע...
ותרגישי טוב!!!

No Doubt

New member
שאלה קשה אבל...

הייתי הולכת לידיד שלי, אחד ממש טוב ואנחנו יותר מידידים הולכת מצרפתת אותו א"כ הולכת לידיד אחר שלי שהוא הרבה יותר מידיד ושוכבת איתו א"כ הייתי הולכת נפרדמת מכולם כותבת את הירושה שלי והייתי דואגת שאני אמות בידיים של הבן אדם שאני הכי אוהבת

lala182

New member
אממממ.....

קודם כל- נפרדים כמובן מכל מי שאוהבים.... משפחה במיוחד מהאחים המתוקים שלי... מהחברות ידידים וכו´... אח"כ נפרדים באופן אישי מהחבר :)))) אם אתן מבינות למה אני מתכוונת...
וחוץ מזה... לא צריך להיות כאלו פסימיים...
לפי התוחלת חיים יש לנו עד גיל 79... זאת אומרת שלי אישית יש עוד 62 שנה לחיות..
וצריך לנצל אותם ביי לכן ויום טוב....
לה-לה נ.ב- למאיוש שביקשה אייסיקיו
אני פשוט לא מפרסמת את זה בפורומים....

טווווב ../images/Emo118.gif

אבל כמובן שזאת היתה סתם שאלה ביום ממש משעמם שהיה לי
והינה התחלתי לצייר חיות ולכתוב שירי דיכאון ביי ביי בנתים מליאתו´ש

Nagini Potter

New member
יש כמה עניינים אישיים שהייתי רוצה..

...לגמור, למשל.... הייתי משיגה מישהו שימשיך לכתוב במקומי את הסיפור שלי, הייתי אומרת לו מה בדיוק צריך לקרות והכל ושימשיך לכתוב וכל מיני כאלה..... ואם הכל מסודר ועוד נשאר לי זמן - הייתי מאבדת את בתוליי, כמובן!!
Nagini Potter

Alinush*

New member
אני הייתי.....

אומרת לכל העולם מה דעתי עליו ואז נוסעת לחו הים עם החבר שלי ועושה איתו אהבה בדיוק בשקיעה והייתי אומר לו עד כמה אני אוהבת אותו (וגם מוכיחה את זה!).......... והייתי תורמת את כ-ל הכסף שלי (משהו כמו 3000 במזומן ועוד 10000 בבנק) לחיות ולחולי סרטן(אבל לחיות יותר).......... והייתי נעמדת על ראש ההר וצורחת את זה שאני אוהבת את בלינק 182 עד שתצא לי הנשמה....... הייתי נעמדת על גג ביניין וצוללת למטה כמו ציפור חופשייה..........
אלינה

../images/Emo13.gif אוקי ועכשיו...

מה שאני הייתי עושה : תורמת ת´כסף לתנו לחיות לחיות וכאלה כי אני חולה על חיות והרבה כתבו לעשות את זה... אז בואו נגיד שזה כבר טופל
והייתי מנצלת את השעות האלה עד הסוף!!!! מליאתו´ש

Vilia©

New member
קחו את המעשים שלי... ../images/Emo8.gif

בדיוק באותו הרגע שזה היה נודע לי הייתי רצה הביתה, כותבת מכתב שלם על כל מה שעברתי בחיים שלי, למה אני בדיכאון, למה אני עצובה כל הזמן, למה כואב לי כל הזמן (לרות שאף אחד לא יודע), למה אני רוצה להיתאבד, למה שאנתי אנשים כל כך, כותבתהקדשות לכל אדם חיי שאני מכירה, כל מה שאני חושבת עליו וכל מה שהוא תרם לחיי.... אחרי שעתיים של כתיבה (אני חושבת) הייתי לוקחת אקדח ויורה בעצמי.. תודה ולילה טוב.. טלי

peach & cream

New member
טוב, אז:

הייתי הולכת ומנשקת את כל אהוביי, ומזכירה להם כמה הם חשובים לי. ואז הולכת ומצרפתת את כל מי שאף פעם לא העזתי לגעת כזו צורה. וגם עושה אהבה... (נשמע יפה יותר מזיון או סקס
) ואח"כ אוכלת כמו דבהההה עד שאחנק ואקיא, ואעשה את כל הדברים שחלמתי לעשות, וזהו לבינתיים.

בל22

New member
אני לא הייתי מפסיקה לבכות ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

אני הייתי לא מפסיקה לבכות וסופרת את השניות שנשארו לי לחיות-בטח הזמן היה עובר לי מהר. איך אפשר לחשוב ולעשות דברים אחרים.

למעלה