שאלון בוקר

Dark Force

New member
../images/Emo42.gifשאלון בוקר../images/Emo42.gif

מי מעיר אתכם כל בוקר? איך אתם מגיעים לבית ספר? אתם אוכלים ארוחת בוקר? מתי אתם קמים בד"כ? מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? אתם זוכרים את החלומות שלכם? בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים אתם נוטים לדבר מתוך שינה? אתם רואים טלוויזיה בבוקר? קוראים עיתון בבוקר? מציצים למחשב לפני שעוזבים? תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון! 2. אתעצבן, אני לא יכול להרדם שוב. 3. במילא הייתי קם שעה אחת מאוחר יותר, אז לא משנה לי. ורובכם בטח תראו את זה בצהריים\בוקר אז:
בוקר טוב

Dark Force

New member
עונה..../images/Emo56.gif|פגרה|

מי מעיר אתכם כל בוקר? אמא. איך אתם מגיעים לבית ספר? או שאמא מסיעה, או עם חבר. אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא, אני מעדיף לישון
מתי אתם קמים בד"כ? 7:00-8:30, משתנה עם הימים. מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? נרדם שוב, ואז נכנס ללחץ. אתם זוכרים את החלומות שלכם? בד"כ כן, אבל יש פעמים שלא. בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים אתם נוטים לדבר מתוך שינה? רק אם אני ממש ממש עייף.. אתם רואים טלוויזיה בבוקר? אם יוצא אני מציץ...
קוראים עיתון בבוקר? ל-א. מציצים למחשב לפני שעוזבים? לפעמים....
|מכור|
תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון! 2. אתעצבן, אני לא יכול להרדם שוב. 3. במילא הייתי קם שעה אחת מאוחר יותר, אז לא משנה לי.

Nofar723

New member
עונה...

מי מעיר אתכם כל בוקר? השעון המעורר איך אתם מגיעים לבית ספר?או באוטובוס או עם אבא אתם אוכלים ארוחת בוקר?כלום מתי אתם קמים בד"כ?שבע וחצי מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר?פותחת עיניים? אתם זוכרים את החלומות שלכם?לפעמים בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים עייפים אתם נוטים לדבר מתוך שינה?לא שידוע לי
אתם רואים טלוויזיה בבוקר?לא קוראים עיתון בבוקר?כן מציצים למחשב לפני שעוזבים?כן
תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!
2. אתעצבן, אני לא יכול להרדם שוב. 3. במילא הייתי קם שעה אחת מאוחר יותר, אז לא משנה לי.

עונה../images/Emo41.gif

מי מעיר אתכם כל בוקר? אמא שלי
איך אתם מגיעים לבית ספר? בהסעה
אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא
מתי אתם קמים בד"כ? רבע לשבע מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? מתמתחת אתם זוכרים את החלומות שלכם? לפעמים
בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים? עייפים אתם נוטים לדבר מתוך שינה? לא אתם רואים טלוויזיה בבוקר? לא קוראים עיתון בבוקר? לא מציצים למחשב לפני שעוזבים? כן
תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!
2. אתעצבן, אני לא יכול להרדם שוב. 3. במילא הייתי קם שעה אחת מאוחר יותר, אז לא משנה לי.

inbal321

New member
עונה../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

מי מעיר אתכם כל בוקר? אבא שלי.. איך אתם מגיעים לבית ספר? אוטו, הבצפר שלי די רחוק.. ובחזרה אוטובוס אתם אוכלים ארוחת בוקר? כן מתי אתם קמים בד"כ? 7:30 ככה מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? הולכת לאכול אתם זוכרים את החלומות שלכם? לפעמים בבוקר אתם בד"כ: עצבניים
\עייפים\חייכניים אתם נוטים לדבר מתוך שינה? לא אתם רואים טלוויזיה בבוקר? לא קוראים עיתון בבוקר? תוך כדי אוכל לפעמים.. לפעמים מעריב לנוער מציצים למחשב לפני שעוזבים? לא... אלא אם ממש משעמם ויש לי כמה דקות.. תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!

עונה

מי מעיר אתכם כל בוקר? אמא שלי איך אתם מגיעים לבית ספר? בהסעה אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא מתי אתם קמים בד"כ? רבע לשבע מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? מתמתח אתם זוכרים את החלומות שלכם? לפעמים בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים? עייפים אתם נוטים לדבר מתוך שינה? לא אתם רואים טלוויזיה בבוקר? לא קוראים עיתון בבוקר? לא מציצים למחשב לפני שעוזבים? לפעממים תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!!

mary lou

New member
עונה../images/Emo3.gif

מי מעיר אתכם כל בוקר? הפלאפון איך אתם מגיעים לבית ספר? הסעה אתם אוכלים ארוחת בוקר? עוגה זה נחשב? מתי אתם קמים בד"כ? אין בדרך כלל. לבצפר ב6 וחצי אבל זה לא קורה לעיתים תכופות בזמן האחרון
מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? משתיקה את הפלאפון. אתם זוכרים את החלומות שלכם? כן. זה מזכיר לי- כשהייתי בערך בת 10 היה לי חלום שאני פוגשת את יב"ז בקופת חולים והיא חותמת שם על אלפי מרשמים. גם לכם זה נראה בעייתי? בבוקר אתם בד"כ: עייפים. אתם נוטים לדבר מתוך שינה? אני לא חושבת. אני ישנה. אני לא יודעת מה אני עושה כשאני ישנה. אתם רואים טלוויזיה בבוקר? רק אם יש לי יותר מדי זמן. קוראים עיתון בבוקר? בטח! חובה! מציצים למחשב לפני שעוזבים? וודאי. תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי:אני פשוט אחזור לישון. ערב טוב...

moton

New member
עונה... (למרות שכבר ערב../images/Emo6.gif)

מי מעיר אתכם כל בוקר? הפלאפון שלי איך אתם מגיעים לבית ספר? ברגל אתם אוכלים ארוחת בוקר? לא תמיד מתי אתם קמים בד"כ? תלוי.. בדר"כ בשעה 7:15 מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר? שוטף פנים אתם זוכרים את החלומות שלכם? לצערי לא
בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים: עייףףףף חצי מת אתם נוטים לדבר מתוך שינה? איך אני אמור לענות על זה?!?! אתם רואים טלוויזיה בבוקר? לא יוצא לי קוראים עיתון בבוקר? כן כן כן ... בעיקר את האסטרולוגיה היומית ואם יש לי זמן אז את מדור תרבות ב"המגזין" של מעריב מציצים למחשב לפני שעוזבים? אני לא מדליק אותו בבוקר תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!
2. אתעצבן, אני לא יכול להרדם שוב. 3. במילא הייתי קם שעה אחת מאוחר יותר, אז לא משנה לי. לילה טוב

sapirushhhhhhh

New member
עונה^_____^

מי מעיר אתכם כל בוקר? אבא איך אתם מגיעים לבית ספר?אמא אתם אוכלים ארוחת בוקר?לא מתי אתם קמים בד"כ?7:30 מה הדבר הראשון שאתם עושים בבוקר?פותחים עיניים
אתם זוכרים את החלומות שלכם?יאפ
בבוקר אתם בד"כ: עצבניים\עייפים\חייכניים: עצבניים&עייפים אתם נוטים לדבר מתוך שינה?לא יודעת..
מישהו אחר צריך להגיד לי אתם רואים טלוויזיה בבוקר?פייייי למי יש זמן
קוראים עיתון בבוקר?לא מציצים למחשב לפני שעוזבים?יאפ תקומו בבוקר, ותגלו שהתעוררתם שעה לפני הזמן הרצוי: 1. אני אשתולל משמחה, עוד שעה לישון!

למעלה