שאלון סוף החופש

../images/Emo42.gifשאלון סוף החופש../images/Emo42.gif

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים- הייתם בבריכה- יצא לכם להיות בקניון- הייתם במפגש פורום- הייתם בעבודה של אחד ההורים- הייתם בלונה פארק- נסעתם ברכת- נסעתם באוטובוס- ישנתם 12 שעות- הייתם בסופרלנד- הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- מצאתם חבר- התנשקתם- עבדתם- שתיתם- השתכרתם- עישנתם- צחקתם עד טירוף- עשיתם מלא שטויות- נסעתם לאילת- יצאתם מהארץ- קניתם דיסק חדש- התגעגעת ללימודים? קניתם ספרים- קניתם תיק חדש- סידרתם תחדר- דילגתם על לילה- הייתם בהופעה- הייתם במסיבה- חשבתם להתאבד- חשבתם שהחיים זו מתנה- הקשבתם לדיסקמן- הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתם בייביסיטר- קניתם שרשרת- קניתם נעליים-

טולייצ

New member
ראשונה? ../images/Emo26.gif

הייתם בים-
[אשדוד,אילת] הייתם בבריכה-
[שפיים,קלאב הוטל] יצא לכם להיות בקניון- יותר מידי
הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק- ת"א? לא נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס- המון! בעיקר באיטליה. ישנתם 12 שעות- כמעט ולא הייתם בסופרלנד-
[וגם בפארק שעשועים באיטליה] הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- אם אני זוכרת נכון,לא. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- לא התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- טיפ. עשיתם מלא שטויות- לא ממש נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
התגעגעת ללימודים? קצת
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
[ג'נספורט קורדורי סגלגל יפה שלי
] סידרתם ת'חדר- בין לבין דילגתם על לילה- יאפ הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד- גם חשבתם שהחיים זו מתנה- לא ממש הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כן הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
[וגם לי
] היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
לגמריי! עשיתם בייביסיטר- לשמור על אחי מאז שהגן נסגר זה נחשב? :-* קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- 5 זוגות

טולייצ

New member
ו..

מחר אני שוב בבריכה,ובערב אני בטח אעשה עוד משהו. היה באמת אחלה חופש,למרות הכל. הספקתי המון,המון המון!

טולייצ

New member
נראה

נעליים שחורות מאיטליה נעליים לבנות מאיטליה ואנס מגניבות רצח [מהארץ]
סנדלי שורש נעלי באולינג [שעלו לי כלום כסף] וכשאבא יטוס הוא יקנה לי אולסטאר חדשות! זה פיצוי על כך ששנה לא קניתי נעליים!!

פרקשון

New member
אה כן מגיע לך פיצוי

חחח עזבי את העניין הפעוט שקנית 5 זוגות נעליים

Sheygets16

New member
גם את שלי ../images/Emo45.gif

יש לי איזה 3 זוגות ואנס ומגף שחור מטורף כזה שאני יוצאת איתו מה אני מטורפת? כמה נעליים אתן צריכות? ואנס לנצח.

Hezi The One

New member
עונה.

הייתם בים-כע הייתם בבריכה-כע יצא לכם להיות בקניון-כמובן הייתם במפגש פורום-בכמה:] הייתם בעבודה של אחד ההורים-לאXDDD הייתם בלונה פארק-לא:( נסעתם ברכבת-כע נסעתם באוטובוס-כע ישנתם 12 שעות-כעעעעעעעעע הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-המון פעמים ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-יותר מלילה? לא חושב. מצאתם חבר-מצאתי הרבה חברים התנשקתם-כע עבדתם-לאXD שתיתם-כע השתכרתם-בערך עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-כע עשיתם מלא שטויות-כ"כXDDDD נסעתם לאילת-לא:(:(:( יצאתם מהארץ-לא;[ קניתם דיסק חדש-כע התגעגעת ללימודים?-בערך. קניתם ספרים-כע קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כע דילגתם על לילה-כע נרראהלי הייתם בהופעה-המוןןן הייתם במסיבה-כע חשבתם להתאבד-כע חשבתם שהחיים זו מתנה-לא ממש. הקשבתם לדיסקמן-כע הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא שזכור ליXD הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כע ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע:( עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-כעע קניתם נעליים-כע

יש פה יותר שאלונים

מבפורום סקרים ושאלונים
אבל משעמם ואין לי משהו יותר טוב לעשות
הייתם בים- כן [לא בתוכו]. הייתם בבריכה- כן [לא בתוכה]. יצא לכם להיות בקניון- כן. הייתם במפגש פורום- לא. הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא. הייתם בלונה פארק- לא. נסעתם ברכת- לא זוכרת, נראה לי שכן. נסעתם באוטובוס- כן. ישנתם 12 שעות- כן. הייתם בסופרלנד- כן. הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא. מצאתם חבר- כן. התנשקתם- כן :] עבדתם- אולי פעמיים בייביסיטר. שתיתם- לא. השתכרתם- לא. עישנתם- לא. צחקתם עד טירוף- כן. עשיתם מלא שטויות- כן. נסעתם לאילת- כן ;[ יצאתם מהארץ- כן, לונדון
קניתם דיסק חדש- כן. התגעגעת ללימודים? לא ;[ קניתם ספרים- כמעט
קניתם תיק חדש- לא. סידרתם תחדר- למה לי לדסר את החדר ?
מוזרים =/ דילגתם על לילה- כן. הייתם בהופעה- כן. הייתם במסיבה- ישמצב =/ לא זוכרת. חשבתם להתאבד- לא. חשבתם שהחיים זו מתנה- כן. הקשבתם לדיסקמן- כן. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא. הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא זוכרת =/ ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- ישמצב. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- עשיתי את רוב מה שתכננתי. עשיתם בייביסיטר- כן. קניתם שרשרת- כן. קניתם נעליים- לא.

Vampires desire

New member
../images/Emo122.gif

הייתם בים-לא הייתם בבריכה-לא יצא לכם להיות בקניון-כע הייתם במפגש פורום-כע הייתם בעבודה של אחד ההורים-כע הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כע נסעתם באוטובוס-כע ישנתם 12 שעות-כע הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כע ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-כע עבדתם-לא שתיתם-לא השתכרתם-לא עישנתם-נרגילה
צחקתם עד טירוף-כע עשיתם מלא שטויות-כע נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-כע סידרתם תחדר-כע דילגתם על לילה-אע? מה? O_O הייתם בהופעה-כע הייתם במסיבה-לא חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-חא הקשבתם לדיסקמן-כע הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-כע

Michali17

New member
אני ../images/Emo99.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
ולא אחד
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
ואפילו עזרתי
הייתם בלונה פארק-
ואפילו פעמיים
נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס-
חח המון ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
התנחלתי אצל המון אנשים חח ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
הכרתי המון חברים התנשקתם-
עבדתם-
היה לי כיף! ועוד שילמו לי על זה
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
חחח אחח היה כיף עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת- אממ לא יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
התגעגעת ללימודים? לאוירה קניתם ספרים- חלק קניתם תיק חדש- לא קניתי אבל הוא חדש סידרתם תחדר-
אין ברירה
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חס וחלילה חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- אממ מעטות עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

סקוויד

New member
...../images/Emo27.gif

הייתם בים-
בוודאייי הייתם בבריכה-
כע יצא לכם להיות בקניון-
הרבה! והרבה קניונים.. הייתם במפגש פורום-
כן.. אבל של פורום נירוונה.. הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתי.. ל-10 דק' בערך הייתם בלונה פארק-
כןן.. פעם ראשונה שעשיתי רכבת הרים
נסעתם ברכבת-
כן =] נסעתם באוטובוס-
כע בוודאי.. ישנתם 12 שעות-
גם יותר מזה =] הייתם בסופרלנד-
לא.... הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
כע.. ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
לא חושבת שישנתי אצל חברה... בעצם כן.. אבל לא יותר מלילה אחד מצאתם חבר-
הוא כבר היה שם
התנשקתם-
יאפ..
עבדתם-
כן.. וגם הספיקו לפטר אותי =[ שתיתם-
מים... מיץ תפוחים ו...יין בקידוש.. השתכרתם-
לע.. ממש לא עישנתם-
זה לא נקרא לנצל ת'חופש - זה להרוס אותו... לא, לא עישנתי צחקתם עד טירוף-
בטח... מיליון פעם~!!!!!! עשיתם מלא שטויות-
כעעעעע חח איזה כיף נסעתם לאילת-
כן =] יצאתם מהארץ-
לע.. קניתם דיסק חדש-
קנו לי - את החדש של הפו פייטרס התגעגעת ללימודים?
לא ללימודים - לבצפר! קניתם ספרים-
ללימודים.. כע. קניתם תיק חדש-
כן =] סידרתם תחדר-
הרבה! דילגתם על לילה-
כעע.. הייתם בהופעה-
בטח... משינה בניצנים! הייתם במסיבה-
.. בערך.. לא נכנסתי אבל.. חשבתם להתאבד-ממש ממש לא חשבתם שהחיים זו מתנה-
אממ כן =] הקשבתם לדיסקמן-
mp.. הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
בעעע... כן... טעות! הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
לא.. ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אני חושבת שכן... כאילו לפ]ול יש ימולדת בחופש
אז כע.. אפילו להרבה! היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
כן... =[ עשיתם בייביסיטר-
לא.. קניתם שרשרת-
קנו לי.. אבל גם קניתי. קניתם נעליים-
כע.. חח... את הרוב עשיתי אז...

jack 1

New member
העתק הדבק זה דבר שימושי

הייתם בים-כן הייתם בבריכה-לא
יצא לכם להיות בקניון-בטח הייתם במפגש פורום-לא הייתם בעבודה של אחד ההורים-כל יום... הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-לא ישנתם 12 שעות-כע הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-קצת שתיתם-שתינו מה? השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-לא עשיתם מלא שטויות-לא נסעתם לאילת-כע
יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כע היום. רציתם לבכות כי גיליתם הרגע שעוד 5 יום מתחילים ללמוד-חח לא קניתם ספרים-לא קניתם תיק חדש-תיק חדש בשביל? סידרתם תחדר-לא
דילגתם על לילה-הא? הייתם בהופעה-כע,היהודים רולז. הייתם במסיבה-מסיבת גיוס נחשב? חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא הקשבתם לדיסקמן-לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-מממ מסיבת גיוס נחשב? ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-מממ כע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע עשיתם בייביסיטר-כע קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-לא

גוטשה

New member
מוואה

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים- כן הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- ברררר. כן הייתם במפגש פורום- כן הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא D: הייתם בלונה פארק- כן, אבל בקנדה :] נסעתם ברכת- בהחלט נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כןןןןן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- יאפ ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- יאפ מצאתם חבר- הא? התנשקתם- לא עבדתם- לא :] שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן. חחחחח עשיתם מלא שטויות- כן D: נסעתם לאילת- לא. אני גם ככה לא אוהבת את אילת יצאתם מהארץ- יאפ קניתם דיסק חדש- בהחלט. גם אתמול! החדדדדש של רם! התגעגעת ללימודים? לא קניתם ספרים- אמא קנתה, אני קוראת אותם קניתם תיק חדש- כן :] סידרתם תחדר- בערך דילגתם על לילה- יאפ הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- כן חשבתם להתאבד- כן חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- קנו לי? קניתם נעליים- כן :]

dsol

New member
חופש ../images/Emo7.gif להתראות לך

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-