שאלון סוף החופש

i l o v e AVRIL

New member
אני עונה..

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים-
הייתם בבריכה-|v| יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-כה קולה.. חחח השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
התגעגעת ללימודים?
לאאאאאאאאא ברור שלא קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

צלילוש3

New member
עד כמה אני ניצלתי אותו....

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים- כן הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- לא לצערי... הייתם בעבודה של אחד ההורים- לאא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכבת- לא נסעתם באוטובוס- המון... ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-כן מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- כן התגעגעת ללימודים?לאאאאאאא קניתם ספרים-כן קניתם תיק חדש-כן סידרתם תחדר-מדי פעם... דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-כן חשבתם שהחיים זו מתנה-כן הקשבתם לדיסקמן-כל החופש כמעט... הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-בוודאי! עשיתם בייביסיטר-כן קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-כן

JALULA2

New member
אוף מחר צריך לקום מוקדם:(

הייתם בים-כן הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-כן הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כן נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-כן הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-כן מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-כן שתיתם-כן השתכרתם-לא עישנתם-כן צחקתם עד טירוף-כן עשיתם מלא שטויות-כן נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כן התגעגעת ללימודים?לאאא קניתם ספרים-כן קניתם תיק חדש-כן סידרתם תחדר-אמממ בערך. דילגתם על לילה-מה? הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-תתפלאו אבל החופש הזה לא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא להגזים.. הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-לא מלא... עשיתם בייביסיטר-כן קניתם שרשרת-כן קניתם נעליים-לא..

שטיצה

New member
../images/Emo10.gif

עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים- כן הייתם בבריכה- כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- בערך הייתם בעבודה של אחד ההורים- כן הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- כן הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- הרבה התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- כן השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- כן קניתם דיסק חדש- כן התגעגעת ללימודים? לא קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר- כן קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- כן

Sheygets16

New member
הספקתי הרבה ../images/Emo9.gif

הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-
הייתם בלונה פארק-
נסעתם ברכבת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם- מה?
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
התגעגעת ללימודים?
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-

../images/Emo10.gifמחר חוזרים לסיוט...אני רק מחזיק

את עצמי בכך שיש לי רק עוד שנתיים! עד כמה ניצלתם את החופש? הייתם בים- כע הייתם בבריכה- כע יצא לכם להיות בקניון- כע הייתם במפגש פורום-כע הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כע נסעתם באוטובוס-כע ישנתם 12 שעות-כע הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כע ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-כע עבדתם-לא שתיתם-כע השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף-כע עשיתם מלא שטויות-כע נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-כע התגעגעת ללימודים? לא קניתם ספרים-כע קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-כע דילגתם על לילה-כע הייתם בהופעה-כע הייתם במסיבה-כע חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-כע הקשבתם לדיסקמן-כע הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-כע הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כע ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כע היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כע עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים-לא

•No¥a•

New member
../images/Emo181.gif

הייתם בים- כן הייתם בבריכה- גם יצא לכם להיות בקניון- אהא הייתם במפגש פורום- נופ הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- אהא הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- יאפ ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- ברצף? מצאתם חבר- לא התנשקתם- לא עבדתם- לא שתיתם- אהא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כע
עשיתם מלא שטויות- חח.. גם
נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לא קניתם דיסק חדש- אהא התגעגעת ללימודים? נופP: קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- לא סידרתם תחדר- בערך דילגתם על לילה- כן.. הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- לא הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא.. לא נראלי שבכלל הייתי במסיבה בקיץ>< ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- לא קניתם נעליים- לא

K i f

New member
אני =]

הייתם בים- כן! איתכם! ואני לא אשכח את המפגש הזה! תודה לכם פורום יקר!
הייתם בבריכה- לא, כבר איזה 5 שנים שלא ראיתי בריכה
יצא לכם להיות בקניון- טחחחחחחחחחח איזו שאלה... כל שבוע הייתי בעזריאלי... איתכם או עם אחרים
, חתמתי שם קבע...
הייתם במפגש פורום- טחחחחחחחחחחח נו מה השאלות האלה? ברור כאילו?
הייתם בעבודה של אחד ההורים- הא? o_O, אמא לא עובדת... היא "עקרת בית" והייתי בבית, אז כן... ואבא עובד על מונית, הוא סיים קבע... אז הייתי איתו במונית כשהוא הסיע אותי לתחנת רכבת... אז כן
הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- חחחחחחחחחחח דה
נסעתם באוטובוס- ברור כאילו... ישנתם 12 שעות- זה חופש, זה לא ברור?
הייתם בסופרלנד- לא... הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם - כן... ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כמעט וזה יצא לפועל לפני יומיים-שלוש... אבל זה התבטל... מצאתם חבר- אמ... מצאתי הרבה חברים לחיים... ביניהם אתם! ולא! לא בתור חברי פורום! אלא בתור חברים לחיים!
התנשקתם- יאפ
עבדתם- לא
שתיתם- כן, אפילו ניסיתי בתחילת החופש וודקה בפעם הראשונה וזה היה דוחה
, נראה לי שאשאר על בירות ויינות... זה מספיק טוב=] השתכרתם- אמ.. לא, אבל ראיתי את החברים משתכרים, זה נחשב?
עישנתם- לא! איכס! לעשן זה מגעיל!
צחקתם עד טירוף- חחחחח ברור! הצחוק של אורטל מצחיק וחמוד!
הוא כל הזמן גורם לי לצחוק
עשיתם מלא שטויות- דה.... נסעתם לאילת - יאפ
יצאתם מהארץ - לא... קניתם דיסק חדש - כמעט... התגעגעת ללימודים? אני לא לומד, אני מתגייס, ואתם תאכלו ת'לב שאתם עוד לומדים
קניתם ספרים- לבצפר? חחח כבר אמרתי שאני לא לומד... קניתם תיק חדש- לא, אבל אני מתכוון לקנות אחד כזה לבסיס
סידרתם תחדר- רק שהמנקה ביקשה שהוא יהיה נקי
דילגתם על לילה- הא? o_O מז"א? אם הכוונה להיות ער יממה שלמה... אז כן... הייתם בהופעה- שייגעצ ^-^ הייתם במסיבה- לא... חשבתם להתאבד- חחחחחחחחחח כל יום בחופש
חשבתם שהחיים זו מתנה- אמ... היו רגעים שאנשים עודדו אותי לחשוב ככה... הקשבתם לדיסקמן- יאפ
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- אלי? הבייתה? זה קשה, הורים נו... הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- אמרתי כבר שלא הייתי במסיבה>.< ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- ברור! היו איזה 20-30 ימי הולדת החופש!
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- חחחח זה לא ברור? את התוכניות שלי אוכל לבצע רק אחרי הצבא=( עשיתם בייביסיטר- לא
אבל הייתי עם ידידה שעשתה ביביסיטר, כי שיעמם לה כשהם ישנו... קניתם שרשרת- קניתי למישהי מכרמיאל, ות'אמת, עוד לא שלחתי לה את זה! ומחר היומולדת שלה!~ גאד! מה אני עושה פה?! >.< קניתם נעליים- השבוע אולי אלך לקנות

Evil That Way

New member
הו, אני עונה!

הייתם בים- לא הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- כן!!! של דיסני P: הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- כן, וגם בסופר לנד :) נסעתם ברכבת- לא נסעתם באוטובוס- יותר מדי ישנתם 12 שעות- יותר הייתם בסופרלנד-כה הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן!!!!!! ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כן מצאתם חבר-לא (לא יקרה בחיים) התנשקתם- לא, כנ"ל למעלה עבדתם-כן שתיתם-כן, והשתכרתי השתכרתם- כן עישנתם-לא צחקתם עד טירוף- חחחחח, כל הזמן? עשיתם מלא שטויות- כנ"ל נסעתם לאילת- לא :( יצאתם מהארץ-לא :0 קניתם דיסק חדש- לא, צרבתי התגעגעת ללימודים? כן!!!!!!!!!!! התשעממתי עד מוות! קניתם ספרים- כן לצערי :( קניתם תיק חדש-לא, גרשון נשאר איתי בשנה זו סידרתם תחדר- לא דילגתם על לילה- כה.. חחחחחחח הייתם בהופעה- לא.. בוהו :( הייתם במסיבה- כה חשבתם להתאבד- יותר מדי פעמים חשבתם שהחיים זו מתנה- פעמים אחדות, פחות ממה שצפוי הקשבתם לדיסקמן- זה הציל את החיים שלי החופש הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- חחחח, לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כה, 15 אנשים למסיבת פיג'מות ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כה היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-זה תמיד ככה עשיתם בייביסיטר- הרווחתי 1000 שקל החופש בבייביסיטר קניתם שרשרת- לא, אבל צמיד קניתם נעליים- כן, אולסטאר חדשות ואממממממממממממממממממממ... זהו.

Maytallll

New member
../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif../images/Emo181.gif

עד כמה ניצלתם את החופש?
הייתם בים-
הייתם בבריכה-
יצא לכם להיות בקניון-
הייתם במפגש פורום-
הייתם בעבודה של אחד ההורים-זה לנצל את החופש?
הייתם בלונה פארק-בסופרלנד
נסעתם ברכת-
נסעתם באוטובוס-
ישנתם 12 שעות-לא נראה לי
הייתם בסופרלנד-
מצאתם חבר-לא בן זוג.
התנשקתם-
עבדתם-
שתיתם-
השתכרתם-
עישנתם-
צחקתם עד טירוף-
עשיתם מלא שטויות-
נסעתם לאילת-
יצאתם מהארץ-
קניתם דיסק חדש-
התגעגעת ללימודים?
קניתם ספרים-
קניתם תיק חדש-
סידרתם תחדר-
דילגתם על לילה-
הייתם בהופעה-
הייתם במסיבה-
חשבתם להתאבד-
חשבתם שהחיים זו מתנה-
הקשבתם לדיסקמן-אין כזה...
עשיתם בייביסיטר-
קניתם שרשרת-
קניתם נעליים-
הודגש באמצעות מדגישומטיק

yardenbm

New member
עוננה

הייתם בים- כה
הייתם בבריכה- לא
יצא לכם להיות בקניון- כה
הייתם במפגש פורום- כה
הייתם בעבודה של אחד ההורים- כה
הייתם בלונה פארק- לא
נסעתם ברכת- לא
נסעתם באוטובוס- כה
ישנתם 12 שעות- כה
הייתם בסופרלנד- לא
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא
ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא
מצאתם חבר- לא
התנשקתם- לא
עבדתם- לא
שתיתם- כה
השתכרתם- כה
עישנתם-כה
צחקתם עד טירוף- כה
עשיתם מלא שטויות-כה
נסעתם לאילת-כה
יצאתם מהארץ-לא
קניתם דיסק חדש- כה
התגעגעת ללימודים? קצת
קניתם ספרים- לא
קניתם תיק חדש- לא
סידרתם תחדר- כה
דילגתם על לילה- כה
הייתם בהופעה- כה
הייתם במסיבה- לא
חשבתם להתאבד- לא
חשבתם שהחיים זו מתנה- לא
הקשבתם לדיסקמן- כה
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- כה
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כה
ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- כה
היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כה
עשיתם בייביסיטר- לא
קניתם שרשרת- כה
קניתם נעליים- לא הודגש באמצעות מדגישומטיק

GalushGalush

New member
../images/Emo27.gifאוקיי, זה מקורי ../images/Emo13.gif

עד כמה ניצלתם את החופש?
Let's See... הייתם בים-
ברור הייתם בבריכה-
של חברהשלי יצא לכם להיות בקניון-
כןן הייתם במפגש פורום-
כן הייתם בעבודה של אחד ההורים-
כן..ואפילו עבדתי שם הייתם בלונה פארק-
לא אוהבת נסעתם ברכת-
כן נסעתם באוטובוס-
כן ישנתם 12 שעות-
ממ..ישמצב הייתם בסופרלנד-
לא אוהבת הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-
ממ...נראלי שכן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-
ממ..לא נראלי מצאתם חבר-
חבר, כאילו ידיד? כן..בנזוג-לא התנשקתם-
לא עבדתם-
לא שתיתם-
כן השתכרתם-
התסמטלתי עישנתם-
נרגילה צחקתם עד טירוף-
כן עשיתם מלא שטויות-
כן נסעתם לאילת-
לא יצאתם מהארץ-
לא קניתם דיסק חדש-
אחותי קנתה לי פיטרוט התגעגעת ללימודים?
ממש לא קניתם ספרים-
לביצפר? לקחתי מהספרייה, רגילים? אמא קנתה לי את "ילדי יומראשון" של אביב קניתם תיק חדש-
לא, בפעם הראשונה בחיי אני אוהבת ת'תיק שלי
סידרתם תחדר-
כן דילגתם על לילה-
כן הייתם בהופעה-
ברור הייתם במסיבה-
מממ..מסיבה רגילה? לא חשבתם להתאבד-
ממ..לא נראלי חשבתם שהחיים זו מתנה-
לא ממש הקשבתם לדיסקמן-
כמובן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-
ממ..לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-
ישמצב, לא זוכרת ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-
מממ לא נראלי היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-
היו כמה עשיתם בייביסיטר-
לא קניתם שרשרת-
כן קניתם נעליים-
תנ"כיות

ס ט י י ק

New member
איף.

הייתם בים-כה הייתם בבריכה-כה יצא לכם להיות בקניון-כה הייתם במפגש פורום-כה הייתם בעבודה של אחד ההורים-לא הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-כה נסעתם באוטובוס-כה ישנתם 12 שעות-כה הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כה ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לא מצאתם חבר-לא התנשקתם-לא עבדתם-לא שתיתם-כה השתכרתם-לא עישנתם-כה צחקתם עד טירוף-כה עשיתם מלא שטויות-כה נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-כה קניתם דיסק חדש-כה התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-כה קניתם תיק חדש-כה סידרתם תחדר-כה דילגתם על לילה-כה הייתם בהופעה-כה הייתם במסיבה-כה חשבתם להתאבד-כה חשבתם שהחיים זו מתנה-כה הקשבתם לדיסקמן-כה הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כה ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כה היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-לא עשיתם בייביסיטר-כה קניתם שרשרת-כה קניתם נעליים-כה

keeeren

New member
לא רוצה בצפרררררררר!!!!!!!!!!!!!

נגמר לי מהר מדי..
הייתם בים-כן הייתם בבריכה-לא=/ יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-כן הייתם בעבודה של אחד ההורים-חח לא.. הייתם בלונה פארק-לא נסעתם ברכת-לא נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-כן הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-ברצף? לא.. לי ברצף, ישנתי הרבה פעמים מצאתם חבר-חבר ידיד כן, חבר חבר לא. התנשקתם-לא עבדתם-לא שתיתם-כן השתכרתם-כן עישנתם-נרגילה צחקתם עד טירוף-כן עשיתם מלא שטויות-כן נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-אהמ לא.. שבוע הבא אני קונה.. התגעגעת ללימודים?לא קניתם ספרים-ספרים לבצפר.. ספרים רגילים אני משאילה לא קונה.. קניתם תיק חדש-כן סידרתם תחדר-כן דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-כן הייתם במסיבה-כן חשבתם להתאבד-לא חשבתם שהחיים זו מתנה-יש מצב הקשבתם לדיסקמן-mp3 נחשב?
הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-לא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כן עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-כן קניתם נעליים-כן

אנייייייי

הייתם בים- לא הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- כן הייתם במפגש פורום- לא הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- כן נסעתם ברכת- כן נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- האמ 23 שעות
הייתם בסופרלנד- לא בשבוע הבא
הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- לא ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- לא מצאתם חבר- כן התנשקתם- עניינך?? עבדתם- לאדעת *סמיילי מגלגל עיייניפ* שתיתם- NOT! השתכרתם- לא עישנתם- לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא צחקתם עד טירוף- אכן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- כן קניתם דיסק חדש- כןןןןןן התגעגעת ללימודים? כןןןןןןן קניתם ספרים- כן קניתם תיק חדש- כן סידרתם תחדר- לא דילגתם על לילה- אכן הייתם בהופעה- לא הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- כן חשבתם שהחיים זו מתנה- לא הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- האמ אולי לאדעת הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- לא ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- לא היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- לא עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- לא רגע כן

למעלה