שאלון סוף החופש

rotemtem

New member
אני..../images/Emo13.gif

הייתם בים-כן..באילת..בניצנים.. הייתם בבריכה-כן יצא לכם להיות בקניון-כן הייתם במפגש פורום-אממ...לא פורום אבל הייתי במפגשים אחרים הייתם בעבודה של אחד ההורים-כן אבל לא כדי לעבוד..חח הייתם בלונה פארק-לא ..:( נסעתם ברכבת-כן נסעתם באוטובוס-כן ישנתם 12 שעות-בטח.. הייתם בסופרלנד-לא..:( הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כן ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-אממ..לא נראה לי מצאתם חבר-לא בדיוק.. התנשקתם-לא ..:( עבדתם- לא ממש שתיתם-לא השתכרתם-לא עישנתם-לא צחקתם עד טירוף- כן..חח עשיתם מלא שטויות-כןן נסעתם לאילת-כן!! :) יצאתם מהארץ-לא.. קניתם דיסק חדש-כן...פיטר רוט..:) התגעגעת ללימודים?לא ללימודים אבל לחלק מהחברים כן קניתם ספרים-עוד לא..חח קניתם תיק חדש-כן היום..2..! סידרתם תחדר-כן.. דילגתם על לילה-כן..מלא..חח הייתם בהופעה-כן..
המון הופעות, בניצנים 4 ימים, בשייגעצ, עברי לידר איזה 2-3, ביום שני בסלקום ווליום, בשייגעצ בראשון וגם באינפקציה ופיטר רוט בראשון, ועוד הופעה אחת של פיטר..ועוד הרבה שאני כבר לא זוכרת...:) אהה וגם בעיר הבירה ביוני בלוך, עברי וכל זה.. הייתם במסיבה-אממ..לא יודעת..חח חשבתם להתאבד-לאא חשבתם שהחיים זו מתנה-לא ממש.. הקשבתם לדיסקמן-כןן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים-כןן
הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-כן.. היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-אממ...כן עשיתם בייביסיטר- על אח שלי הקטן זה נחשב?? קניתם שרשרת-אממ..לא..חח קניתם נעליים- נראה לי שכן..אני לא זוכרת אם זה היה בחופש..חח

../images/Emo66.gif"כי אתה לא רואה אפחד ממטר"

הייתם בים- כן הייתם בבריכה- לא יצא לכם להיות בקניון- ברור הייתם במפגש פורום- כן :) הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא הייתם בלונה פארק- לא נסעתם ברכת- לא נסעתם באוטובוס- כן ישנתם 12 שעות- לא! אני עובדת! הייתם בסופרלנד- לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם- כן=] בקרייה אצל רוני ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד- כן =] מצאתם חבר- כן =]]]] התנשקתם- כן עבדתם- כן!!@!@#@!# שתיתם- לא השתכרתם- לא עישנתם- לא צחקתם עד טירוף- כן עשיתם מלא שטויות- כן נסעתם לאילת- לא יצאתם מהארץ- לאאא קניתם דיסק חדש- אממ..לא התגעגעת ללימודים? @#!@?#? לא! קניתם ספרים- לא קניתם תיק חדש- כן!!!!!! :) של פומה סידרתם תחדר- כן דילגתם על לילה- כן הייתם בהופעה- כן הייתם במסיבה- לא חשבתם להתאבד- לא חשבתם שהחיים זו מתנה- כן הקשבתם לדיסקמן- כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לא! הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים- כן =] ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת- אופקורס היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם- כן!! עשיתם בייביסיטר- לא קניתם שרשרת- כן קניתם נעליים- כן

...

הייתם בים- מלאאאא הייתם בבריכה- כן לא הרבה יצא לכם להיות בקניון- הרבה...הרבה הייתם במפגש פורום- כן הייתי ב3 הייתם בעבודה של אחד ההורים- לא מה אני משועממת הייתם בלונה פארק- כמעט נסעתם ברכת- בטח נסעתם באוטובוס-חח ברור ישנתם 12 שעות- כן אחרי ניצנים הייתם בסופרלנד-לא הייתם אצל חבר\ה שלא גר\ה בעיר\יישוב שלכם-כע ברור ישנתם אצל חבר\ה יותר מלילה אחד-לאא מצאתם חבר-לא חח התנשקתם-אממממממממ לא:| עבדתם-גם לא שתיתם-כן ברור השתכרתם-לא עישנתם-כן צחקתם עד טירוף-כןןןן חחחחחח עשיתם מלא שטויות-כעעע.. נסעתם לאילת-לא יצאתם מהארץ-לא קניתם דיסק חדש-לא התגעגעת ללימודים?בלאט לא קניתם ספרים- קניתם תיק חדש-לא סידרתם תחדר-קצת דילגתם על לילה-כן הייתם בהופעה-כןן הייתם במסיבה-לא חשבתם להתאבד-לאלאלאלא חשבתם שהחיים זו מתנה-ברוררררררררררררררררר כל הזמן הקשבתם לדיסקמן-כן הזמנתם אליכם הביתה מעל 10 אנשים- לאא הוזמנתם למסיבה מעל 10 אנשים-כן.. אבל לא מסיבה.. סתם בית ריק ליותר מ3 חברים שלכם הייתה יומולדת-אמ כן היו לכם מלא תוכניות שעוד לא עשיתם-כןן ברור עשיתם בייביסיטר-לא קניתם שרשרת-לא קניתם נעליים- רציתי

למעלה