שאלון סופשבוע

../images/Emo42.gifשאלון סופשבוע../images/Emo141.gif

הפורום כ"כ מת, שאני שומעת יותר את העצים שנופלים ביער מאשר אתכם. להתעורר!! סדרת/סרט השבוע: ספר השבוע: להקת/זמר השבוע: שיר השבוע: דבר טוב/רע שקרה השבוע: דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא: מאכל השבוע: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: בנאדם שעשה לך את השבוע: בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום? יאללה, לא להתעצל! שאני לא ארדוף אחריכם עם הפטיש שלי
.

עונה../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

סדרת/סרט השבוע: דקסטר, אבודים
. ספר השבוע: לא ממש קראתי השבוע X: להקת/זמר השבוע: טאריה, ווית'ין טמפטיישן, ברייקינג בנג'מין, אוונג'ד, פלסיבו
. שיר השבוע: Tarja - Poison, Die Alive
דבר טוב/רע שקרה השבוע: הייתי חולה
דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא: מועדי ב'..? מאכל השבוע: תה D: תמונת השבוע: ציטוט השבוע: אין O: בנאדם שעשה לך את השבוע: דבורה :] בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום? 0?

LeRanch

New member
עונה../images/Emo3.gif

סדרת/סרט השבוע: אבודים, אמריקן איידול ודקסטר!!!
ספר השבוע: עזבו אותי מספרים! סוף סוף סיימתי עם ספרות
להקת/זמר השבוע: קרי אנדרווד
שיר השבוע: Sometimes you leave של הבחורה מלמעלה
דבר טוב/רע שקרה השבוע: סיימתי עם ספרות לעד
דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא: יום הורים
מאכל השבוע: אין משהו מיוחד.. תמונת השבוע: התפוז המפגר עושה לי בעיות עם זה פתאום
ציטוט השבוע: I'm gonna show Simon that I'm America's Next Top Model
מהפרק של אמריקן איידול ביום שישי
בנאדם שעשה לך את השבוע: הבנאדם שחיבר ת'שאלה הקלה בחלק של הרומאן בבגרות בספרות
בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום? מינוס 1

4hilla4

New member
../images/Emo6.gif

סדרת/סרט השבוע: ימי חיינו
אמריקן אידול- האודישנים
ספר השבוע: --- להקת/זמר השבוע: זאתי שזכתה בfactor x לנה לויס משהו כזה!.. שיר השבוע: bleeding love של זאתי מלמעלה... דבר טוב/רע שקרה השבוע: היה שבוע נורמלי לחלוטין! דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא: בשישי--- ת-ע-ו-ד-ו-ת! מאכל השבוע: סלט [יאמייי] תמונת השבוע:---> ציטוט השבוע:-- בנאדם שעשה לך את השבוע: המורה שלי לערבית
בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום? 0

adida33

New member
P:

סדרת/סרט השבוע: הישרדותXD ואיש משפחה
. ספר השבוע: משחקי הכס. להקת/זמר השבוע: איירון מיידן, ארץ' אנמי, ברייקינג בנג'מין. שיר השבוע: הרבה
דבר טוב/רע שקרה השבוע: מבחן במתמטיקה
. דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא: מאי
מאכל השבוע: רולדות של אמא
תמונת השבוע: ציטוט השבוע: "פלחים"XD אחח אסתי
. בנאדם שעשה לך את השבוע: ימית
בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום? השבוע, לא ממש. אבל שבוע שעבר ניסיתי להחיות אותו מלא
.

רעותוש02

New member
....

סדרת/סרט השבוע:קיילXY ספר השבוע:"עלילות רחוב פחד"[סדרת ספרים] להקת/זמר השבוע:מארון 5[שאאמ שלי הזמינה לי דיסק להם כי יש לי היום יומולדת שיר השבוע:Somewhere Only We Know דבר טוב/רע שקרה השבוע:יומולדת! דבר טוב/רע שאתה מצפה שיקרה שבוע הבא:אוף מבחן...רע והדיסק אמור להגיע!טוב מאכל השבוע:מרקXD תמונת השבוע:חוכוכמכוארו ציטוט השבוע: אני חסה בנאדם שעשה לך את השבוע:אמא בכנות, מ1-10, כמה פעילים הייתם השבוע בפורום?|1 אבל כי לא היה לי מחשב...והורום די מת סו.....

למעלה