שאלון פתיחת שבועע

Berliner star

New member
../images/Emo42.gifשאלון פתיחת שבועע../images/Emo9.gif

מה ניש
(מצטערת.. זה לא יעבור לי
) -שאלות סתמיות-
אתה עייף
התקלחת אתמול
והיום
מה עשית היום
מה עשית ביום הראשון
שיר השבוע שעבר
תמונת השבוע
מה תעשה ביום ראשון הבא
האם אי פעם חטפת אלה בראש
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו
האם אי פעם היית על במה
היית בעיתון
ובטלויזיה
(לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא
)
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא
האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה
אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן
באיזה שמפו אתה משתמש
למה דווקא בו
כמה יחידות עשית במתמטיקה
ובאנגלית
איך תקרא לילד הראשון שלך
ואם זו ילדה
מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה
מה הדבר האחרון שקנית
למה קנית אותו? היה שוה את המחיר
יש לך טלפון בחדר
טלוויזיה
אכלת פעם צפרדע
האם אתה לומד\למדת נהיגה
אם כן- האם כבר עשית טסט
אם כן- עברת
אם כן- באיזה טסט
מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו
קר לך עכשיו
-שאלות רוביות
-
מה אתן אומרות על הזקן
למה לא הצבעתן לחולייה החלשה
גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד
מחכים לאלבום ב2008
עד כמה
והנה קטע ווידאו שמצאתי השבוע
פעם ראשונה שראיתי את כולו השבוע
http://uk.youtube.com/watch?v=2MVk0HgQ7YQ שיהיה לכם המשך שבוע מעולה

Nattie

New member
../images/Emo3.gif אני עונה!!!!!

מה ניש (מצטערת.. זה לא יעבור לי)- וואלה הכל טוב! -שאלות סתמיות- אתה עייף? כן..מה זה עוזר לי? התקלחת אתמול-ממ לא,רק בראש חודש (עברי!)
והיום?לא! מה עשית היום?למדתי לפסיכומטרי מה עשית ביום הראשון?למדתי לפסיכומטרי שיר השבוע שעבר? למדתי לפסיכומטרי אה עברנו שאלה? סורי,פשוט הפסיכומטרי הפך לחיים שלי..עצוב
תמונת השבוע: להלן מה תעשה ביום ראשון הבא:אלמד לפסיכומטרי! (כה מפתיע) האם אי פעם חטפת אלה בראש?לא..מאיה את רומזת לי פה על משו?אם זה בגלל החוליה החלשה אז אני ממש מצטערת
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?לא,חלילה האם אי פעם היית על במה?כן!ביסודי כשהופעתי מנגנת על קסילופון וגם כל ההופעות הכיתתיות האלה של החגים אתם יודעים... היית בעיתון?כן..אבל רק המקומון חח ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)?לא נראה לי האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?סתם צבעים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?היה. התחסל מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?לפני חודשיים אולי אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?כן והלוואי ויכולתי להשפיע בעניין על אחי הגדול באיזה שמפו אתה משתמש?פינוווק למה דווקא בו?היה בבית תמיד... כמה יחידות עשית במתמטיקה?4 ובאנגלית?5 איך תקרא לילד הראשון שלך?מממ .. איך אפשר לעברת את השם רוברט? ואם זו ילדה?ממ...לא יודעת! מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה? מה שבא-ברוך הבא מה הדבר האחרון שקנית?מכנסיים מפוקס למה קנית אותו?היה יפה היה שוה את המחיר? בהחלט יש לך טלפון בחדר? לא איזה.. טלוויזיה?בחלום אכלת פעם צפרדע?בחיים!! האם אתה לומד\למדת נהיגה?לא,נראה לי אני אהיה מהקשישים האלה שנזכרים פתאום שאין להם רשיון
אם כן- האם כבר עשית טסט?את זורה לי מלח על הפצעים אם כן- עברת?
אם כן- באיזה טסט?... מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?כמה שזה ישמע מוזר-בא לי קולורבי עכשיו עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?עם חברה שלי שגרה בירושלים קר לך עכשיו?לא, נעים פה -שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן?אהבתי..מחכה להתפתחויות חדשות(אי אפשר לדעת איתו) למה לא הצבעתן לחולייה החלשה?כי אתן לא מסכימות להעיף את Viva life on mars! גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד?ממ..הוא לא קטן ממנה? מחכים לאלבום ב2008?בוודאי עד כמה?עד השמיים והכוכבים
טוב תסלחו לי על התשובות המעפנות בחלקן..אני אחרי יום ארוך של לימודים שכנראה חירפנו אותי...

may0rw

New member
אולה =]

-שאלות סתמיות- אתה עייף לא התקלחת אתמול כן והיום ברור מה עשית היום הייתי בחתונה והיה לי 2 מבחנים; מה עשית ביום הראשון .... שיר השבוע שעבר....clapton-u look wonderful tonight תמונת השבוע אולי יותר מאוחר מה תעשה ביום ראשון הבא מממ אין לי שמץץץ האם אי פעם חטפת אלה בראש חטפתי מה? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו כן האם אי פעם היית על במה כן היית בעיתון כן ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) כן האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא חלק האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי לא מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה מזמןןןן אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן ברור באיזה שמפו אתה משתמש הד אנד שולדרס למה דווקא בו כי הוא טוב כמה יחידות עשית במתמטיקה 4 ובאנגלית 4 איך תקרא לילד הראשון שלך און ואם זו ילדה אולי ורד מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה ילד מה הדבר האחרון שקנית נעליים למה קנית אותו? בשביל החתונה היה שוה את המחיר נראה לי יש לך טלפון בחדר כן טלוויזיה כן אכלת פעם צפרדע כן האם אתה לומד\למדת נהיגה כן אם כן- האם כבר עשית טסט החודש אם כן- עברת אם כן- באיזה טסט מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו כלום עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו עם הפאג ההוא\= קר לך עכשיו לא -שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן סקסי למה לא הצבעתן לחולייה החלשה ? גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד לא מחכים לאלבום ב2008 לא עד כמה

שנה אזרחית מוצלחת../images/Emo140.gif

מה ניש (מצטערת.. זה לא יעבור לי)
עייפה
-שאלות סתמיות- אתה עייף
מאודדד
התקלחת אתמול
יס והיום
כמובן
מה עשית היום
לימדתי מה עשית ביום הראשון
למדתי
שיר השבוע שעבר
Rule the world של TT
תמונת השבוע מה תעשה ביום ראשון הבא
אלמד האם אי פעם חטפת אלה בראש
לא ואני מקווה שלעולם לא
האם אי פעם זרקת אבן על מישהו
לא שזכור לי
האם אי פעם היית על במה
יס היית בעיתון
כן, לפני 10 שנים
ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)
לפני 11 שנים
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא
פרחים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי
יאפ- עם אקסטרה קצפת
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה
לפני כמעט שנה (יש לי תור למחר
) אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן
מאוד מסוכן
באיזה שמפו אתה משתמש
של קרליין (איזה פרסומת
) למה דווקא בו
בגלל הריח כמה יחידות עשית במתמטיקה
4 ובאנגלית
5 איך תקרא לילד הראשון שלך
נועם ואם זו ילדה
לירון מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה
ילד מה הדבר האחרון שקנית
עוגת גבינת וניל
למה קנית אותו
הייתי רעבה
היה שוה את המחיר
מאודדדד
יש לך טלפון בחדר
לא טלוויזיה
כן (איך אפשר בלי?
) אכלת פעם צפרדע
איכססססס האם אתה לומד\למדת נהיגה
למדתי לפני 9 שנים
אם כן- האם כבר עשית טסט
כמובן אם כן- עברת
אם כן- באיזה טסט
שני מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו
בראוניז שאחותי מכינה במומחיות
עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו
סבא שלי
קר לך עכשיו
קצת -שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן
להוריד ודחוף
למה לא הצבעתן לחולייה החלשה
כי כל השירים שאני אוהבת נשארו
גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד
כן, היו יכולים לצאת להם ילדים יפים
מחכים לאלבום ב2008
וגם לסיבוב הופעות
עד כמה
עד השמים

Dana Mi

New member
Happy New Year

שאלות סתמיות- אתה עייף - כן התקלחת אתמול - כן והיום- אממ גם מה עשית היום - היה לי שיעור אחד, והיה משעשע... קראתי בעיקר מה עשית ביום הראשון - לא זוכרת, תאמיני לי שיר השבוע שעבר - Mark Owen - Close To The Edge.... לא יצר לי מהראש תמונת השבוע - אין לי על המחשב.. מה תעשה ביום ראשון הבא - עדיין לא סגורה על זה האם אי פעם חטפת אלה בראש - חחחח לא. יש מתנדבים? האם אי פעם זרקת אבן על מישהו - רק אבנים מאוד קטנות על חברות שלי בטיולים, כשההדרכות היו משעממות מדי והייתי צריכה לשעשע את עצמי האם אי פעם היית על במה - כן, הייתי בחמש יחידות תיאטרון, וגם במופע סיום שלי.. היית בעיתון - עדיין לא.. ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא) - ציידי הכשרונות פשוט פספסו אותי... האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא - כן של כוכבים קטנים ולבנים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי - לא.. מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה - לפני כמה חודשים אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן - כן ולכן אני לא עושה את זה באיזה שמפו אתה משתמש - של נטורל פורמולה וזה אחרי התמכרות קשה להרבל אסנס למה דווקא בו - כי אמרו לי שהרבל אסנס עושה נשירה, והשיער שלי נושר כמו עלים בסתו, ובדיוק היה בבית את הנטורל פורמולה אז הכל הסתדר ככה.. כמה יחידות עשית במתמטיקה - 4 ובאנגלית - 5 איך תקרא לילד הראשון שלך - עדיין לא יודעת ואם זו ילדה - גם לא יודעת מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה - זה לא משנה... מה הדבר האחרון שקנית - את העיתון של היום וחבילות עוגיות אוריאוס למה קנית אותו? כי רציתי משהו טעיים וגם רציתי לקרוא עיתון היה שוה את המחיר - לגמרי! העיתון היה בשני שקלים.. יש לך טלפון בחדר - כן טלוויזיה - כן אכלת פעם צפרדע - לא.... לא כשר האם אתה לומד\למדת נהיגה - למדתי וסיימתי תודה לאל אם כן- האם כבר עשית טסט - כן אם כן- עברת - בסופו של דבר.. אם כן- באיזה טסט - מאיה די לדרוך לי כל הפצעים מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו - את הפנקייקס שהשותפה שלי מכינה ברגעים אלו ממש עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו - אין מישהו ספציפי קר לך עכשיו - קצת, אבל לא נורא - שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן - מזעזע.. חייב לעוף ומהר למה לא הצבעתן לחולייה החלשה - הצבעתי!!! גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד - לא.. הם לא נראים לי בסדר ביחד מחכים לאלבום ב2008 - כן, ואפילו עוד יותר אם הוא באמת כותב עם גאי צ'יימברס עד כמה - מספיק

Velma Kelly

New member
../images/Emo26.gif

שאלות סתמיות- אתה עייף: מאוד! התקלחת אתמול: לא
אתמול כולם החליטו שהם לא מתקלחות והולכים לישון מוקדם! מסריחות, אני יודעת! והיום: כן! של שעההההה! מה עשית היו: חזרתי הביתה מה עשית ביום הראשון: ביום הראשון של מה? שיר השבוע שעבר: While My Guitar Gently Weeps תמונת השבוע מה תעשה ביום ראשון הבא: קורס האם אי פעם חטפת אלה בראש: לא האם אי פעם זרקת אבן על מישהו: לא בשביל לפגוע.. אבל בטוח האם אי פעם היית על במה: כן היית בעיתון: כן ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא): כן האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא: כרגע יש, של לא זוכרת איך קוראים להם.. האלו של הפזאלים האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי: לא
מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה: לא יכולה לזכור מרוב שזה מזמן! אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן: כן באיזה שמפו אתה משתמש: הד אנד שולדרס למה דווקא בו: זה מה קנו כמה יחידות עשית במתמטיקה: 3 ובאנגלית: 5 איך תקרא לילד הראשון שלך: חשבתי על זה היום!! ליאור כנראה ואם זו ילדה: אורן, יובל, ליאור, טום.. אני אוהבת שמות של בנים לבנות! מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה: ילד כדי שיוכל להרביץ לה ולשמור עליה כשהיא תגדל
מה הדבר האחרון שקנית: סווטשרט אדום למה קנית אותו? כי הוא יפה! היה שוה את המחיר: כה. אני לובשת אותו עכשיו האמת
יש לך טלפון בחדר: כן טלוויזיה: כן אכלת פעם צפרדע: לא האם אתה לומד\למדת נהיגה: למדתי אם כן- האם כבר עשית טסט: כן אם כן- עברת: כן אם כן- באיזה טסט: 3 מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשי: אני בדיוק הולכת למסעדה.. כל דבר עם בשר אכיל בתוכו יהיה מצויין!ו עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו: עם מישהו שלא דיברתי איתו יומיים וזה משגע לי את השכל! קר לך עכשיו: לא -שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן: לא אהבתי למה לא הצבעתן לחולייה החלשה: הצבעתי! גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד: לא מחכים לאלבום ב2008: כמובן! עד כמה:מממ עד האין סוף ומעבר לו?

Berliner star

New member
גל../images/Emo70.gif

איזה כיף לראות אותך פה...
זהו
סיימת את הטירונות
יש מצב שנדבר היום

Tallolah

New member
אני חדשה ואני עונה ../images/Emo13.gif

לפני שאני עונה... שלום לכולם אני טל מאשדוד בת 16 וחצי כמוכם מאוהבת בשירים המרגשים והמדהימים של רובי וויליאמס
מה ניש? הכל בסדר מה איתכם? -שאלות סתמיות- אתה עייף?אממ. כן! מחכה לישון
התקלחת אתמול? ברור! והיום?עדיין לא.. עוד מעט אני יכנס
מה עשית היום?ביצפר..כרגיל מתיש..
ואחריי זה שיעורים..יום די משעמם! מה עשית ביום הראשון?נראה לי שגם לא משו מיוחד
שיר השבוע שעבר?Robbi Williams - Better Man תמונת השבוע?
מה תעשה ביום ראשון הבא?חחח.. גם לא משו מיוחד נראלי.. האם אי פעם חטפת אלה בראש?חחח.. ממש לא .. למזלי! האם אי פעם זרקת אבן על מישהו?יש מצב
האם אי פעם היית על במה?~חושבת~כן.. באיזה טקס.. היית בעיתון?כן! ובטלויזיה (לנופף מאחורי הגב של כתב זה לא נקרא)?חח.. לא חושבת
האם יש לך ציור של משהו על המצעים או סתם דוגמא?נכון לעכשיו.. ציור של ורדים! אוהבת ורדים
האם יש לך במקרר ברגע זה מילקי?יאפ! מתי הפעם האחרונה שביקרת במספרה?אממ. לפני הרבה זמן וגם רק בגלל שעשיתי פוני.. יש לי שיער ממש ארוך.. עד הטוסיק
אתה יודע שלעשן זה ממש ממש ממש מסוכן?יאפ! ובגלל זה אני לא:) באיזה שמפו אתה משתמש?שילוב קטלני של שמפו של לוריאל פריז לשיער רגיל ומרכך הרבל אסנס! למה דווקא בו?כי אחריי זה השיער שלי משגע! מתה על זה
כמה יחידות עשית במתמטיקה?אני עושה עכשיו
5 יחידות:) ובאנגלית?גם 5! איך תקרא לילד הראשון שלך?עדיין לא הגעתי לזה.. אבל יש מצב רון.. אוהבת את השם הזה. ואם זו ילדה?הילי מה אתה רוצה שיוולד לך ראשון- ילד או ילדה?אממ... מה שיבוא יבוא. חיחח.. (עם העדפה לילדה) מה הדבר האחרון שקנית?ג'ינס בפול אנד ביר.:) למה קנית אותו?ללבוש אותו נראליP: היה שוה את המחיר?בהחלט! יש לך טלפון בחדר?יאפ! טלוויזיה?לע! אכלת פעם צפרדע?חח.. לא! האם אתה לומד\למדת נהיגה?אני עומדת להתחיל
אם כן- האם כבר עשית טסט?... אם כן- עברת?... אם כן- באיזה טסט?... מה הדבר שהכי בא לך לאכול עכשיו?תותים בשוקולד!!*נאמי* עם מי הכי בא לך לדבר עכשיו?עם מישהו! קר לך עכשיו?קצת.. -שאלות רוביות- מה אתן אומרות על הזקן?נחמד..:) למה לא הצבעתן לחולייה החלשה?חח.. גם אתן רציתן שקיילי ורובי יהיו ביחד?אפשר להגיד.. מחכים לאלבום ב2008?בקוצר רוח!!!!1 עד כמה?מאוד מאוד מאוד מאוד!! הודגש באמצעות מדגישומטיק

Berliner star

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

איזה כיף
אני מאיה, 17 מיבנה
השתלבות מהריה והתמכרות מהנה

למעלה