שאלון!

ר ו ח ל י

New member
../images/Emo42.gifשאלון! ../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif

הפורום גוסס
?Where's everybody טוב, נו כווווולם עכשיו עונים על השאלון :)
שיר שמתנגן ברקע: האובססיה שלך: הטופ 5 שלך מספיריט - הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ? רכשתם את ספיריט? עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד? - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם? מה אתם הכי אוהבים לאכול? מה אתה הכי שונאים לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עליכם? מה הצבע השנוא עליכם? 5 דברים שלא ידענו עליכם- באיזה עיר \ ישוב בארץ אף פעם לא הייתם? באיזה מדינה הייתם רוצים לגור? איך הייתם מגדירים את עצמכם? איזה סוג סרטים אתם אוהבים לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מה הכי חשוב שתמיד יהיה לכם בכיס? סכמו את השנה שהסתיימה - חג שמח

FoolishlyFab1

New member
מקווה שאצליח לענות על הכל

שיר שמתנגן ברקע: האובססיה שלך: המממממ יש המון HAHAHAHA הטופ 5 שלך מספיריט - A MOMENT LIKE THIS BLEEDING LOVE FORGIVE ME FITS TAKE A BOW הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - כהראו את A MOMENT LIKE THIS בMTV HITS לפני כמעט שנתיים מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ? צריך לעשות עצומה ולהעביר אותה למנהלים שלה רכשתם את ספיריט? כן עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד? רק עם עצמה - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם? המממ מה אתם הכי אוהבים לאכול? קיש פטריות מה אתה הכי שונאים לאכול? ביצים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? המממ מה הצבע האהוב עליכם? אדום!!! מה הצבע השנוא עליכם? צהוב 5 דברים שלא ידענו עליכם- המממ באיזה עיר \ ישוב בארץ אף פעם לא הייתם? בהרבה מקומות באיזה מדינה הייתם רוצים לגור? בריטניה איך הייתם מגדירים את עצמכם? כנה רגישה אכפתית איזה סוג סרטים אתם אוהבים לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה מה הכי חשוב שתמיד יהיה לכם בכיס? לא יודעת סכמו את השנה שהסתיימה - מעולה

הודיה100

New member
יאללה עונה../images/Emo27.gif

שיר שמתנגן ברקע: היהודים- עוד ארון אחד.. האובססיה שלך: ממ.. גיטרות. הטופ 5 שלך מספיריט - FITS, AMLT, BL, Yesterday, BIT הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - באקס פקטור- כשהיא שרה את without you. בחיים לא היו לי כאלה צמרמורות משיר. מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ? מה שאפשר. רכשתם את ספיריט? האמת שלא.. (אבל זה לא סותר את זה שיש לי אותו..
) עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד? סלין דיון! זה יכול להיות לא מהעולם הזה. - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם? גיטרה חשמלית.. מה אתם הכי אוהבים לאכול? ריבת חלב מה אתה הכי שונאים לאכול? קטשופ
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? בנג'י 75 מ' מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עליכם? סגול מה הצבע השנוא עליכם? צהוב 5 דברים שלא ידענו עליכם- שיש 5 דברים שאתם לא יודעים עלי.. חח סתם האמת שלא עולה לי. באיזה עיר \ ישוב בארץ אף פעם לא הייתם? מטולה
באיזה מדינה הייתם רוצים לגור? ארץ ישראל שלי יפה וגם פורחת
איך הייתם מגדירים את עצמכם? כנות, ערכים ושמחה. איזה סוג סרטים אתם אוהבים לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ מאימה. מה הכי חשוב שתמיד יהיה לכם בכיס? סיכה ואייפוד. סכמו את השנה שהסתיימה - ב''ה.

Queenkiller

New member
שלום.. ../images/Emo98.gif

שיר שמתנגן ברקע: כלום האובססיה שלך: נעליים! הטופ 5 שלך מספיריט - FORGIVE ME | BLEEDING LOVE | BETTER IN TIME | FITS | A MOMENT LIKE THIS הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - ראיתי את הקליפ של BLEEDING LOVE באמטיוי מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ? הכל האמת, אני מתה שהיא תבוא לפה!! רכשתם את ספיריט?לא עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד? קרי אנדרווד והפוסיקט דולז - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם? כתבתי למעלה מה אתם הכי אוהבים לאכול? הכל מה אתה הכי שונאים לאכול? חוץ מהכל, דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צנחתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת היו המון מה הצבע האהוב עליכם? תכלת מה הצבע השנוא עליכם? אפור 5 דברים שלא ידענו עליכם- אני אלרגית לאפרסקים יש לי כתם לידה מעצבן ברגל הופעתי בטלוויזיה כשהייתי קטנה אמממ לא עולים לי עוד שניים, אולי אני אזכר יותר מאוחר :) באיזה עיר \ ישוב בארץ אף פעם לא הייתם? חיפה ובאר שבע נראה לי.... באיזה מדינה הייתם רוצים לגור? ניו זילנד איך הייתם מגדירים את עצמכם? סבבה! איזה סוג סרטים אתם אוהבים לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה מה הכי חשוב שתמיד יהיה לכם בכיס? פלאפון וכסף,,, סכמו את השנה שהסתיימה - סבירה

../images/Emo27.gifעונה:

שיר שמתנגן ברקע:fgm האובססיה שלך:אין.. הטופ 5 שלך מספיריט - FORGIVE ME | BLEEDING LOVE | BETTER IN TIME |TAB הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - אקס פאקטור מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ?הכל=) רכשתם את ספיריט?ברור! עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד?ריהאנה!! - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם?לאכול פיצה=) מה אתם הכי אוהבים לאכול?פיצה מה אתה הכי שונאים לאכול?דג..עוף.ועוד מלא. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?קפצתי מקומה שלישית לדשא=\ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עליכם?כחול וירוק מה הצבע השנוא עליכם?ורוד

R o c k s e n

New member
עונה

שיר שמתנגן ברקע: ים... האובססיה שלך: אין ממש הטופ 5 שלך מספיריט - forgive me , bleeding love, take a bow, better in time, angel הפעם הראשונה ששמעתם, ראיתם והכרתם את התופעה ששמה ליאונה (אקס פאקטור\ רדיו [BL] \ אמטיוי\ אינטרנט ..) - אינטרנט מה תעשו כדי שליאונה תופיע בארץ? אשלח למפיקים ולמנהלים שלה אימייל נרגש!! רכשתם את ספיריט?כן עם מי הייתם רוצים שליאונה תשיר בעתיד? אין מישהו ספציפי כל כך - קצת עלייך.. - מה האובססיה שלכם? אין מה אתם הכי אוהבים לאכול? שוקולד P: מה אתה הכי שונאים לאכול? בורקס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עליכם? אדום מה הצבע השנוא עליכם? ירוק 5 דברים שלא ידענו עליכם- באיזה עיר \ ישוב בארץ אף פעם לא הייתם?ירושלים,אשקלון, לוד... באיזה מדינה הייתם רוצים לגור? צרפת איך הייתם מגדירים את עצמכם? אובר עצבנית \: איזה סוג סרטים אתם אוהבים לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה ומדב מה הכי חשוב שתמיד יהיה לכם בכיס? מסטיקים סכמו את השנה שהסתיימה - מ-1 עד 10 - 7

הודיה100

New member
אף פעם לא היית בירושלים???

וואו זה מוזר.. יעני עיר בירה והכל. לדעתי העיר הכי יפה בארץ.. כדאי לך לבקר פעם=)

R o c k s e n

New member
לא יצא לי להיות

וזה לא אומר שאין לי עניין לבקר שם. אני מאוד רוצה ללכת לשם אבל פשוט אין כ"כ את הזמן .

למעלה