שבוע חדש בפורום שאקירה

perrinat

New member
../images/Emo42.gifשבוע חדש בפורום שאקירה../images/Emo103.gif

שבוע טוף לכולם
אז מה יהיה לנו השבוע
אני אפתח את גלריות 37 ו- 38: שאקי עם הנגנים, ושאקי בראיונות.
אני מתחילה להעלות את התמונות....
ביום שלישי 6/5 נחגוג: יומולדת למיכל ו.
ואת ערב יום העצמאות
הכנתי חידון שאקירה- כולם עונים
וכמובן שיהיה שרשור תמונות, חדשות והפתעות נוספות.....
רעיונות/תכנונים שלכם יתקבלו בברכה
מקווה שפרק 5 ב"עלילות פורום שאקירה" מפי עומרי - יראה אור השבוע.
אז שיהיה אחלה שבוע

perrinat

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo132.gifחידון שאקירה../images/Emo103.gif

המבחן הוא אמריקה, ומכיל 10 שאלות, לכל שאלה 4 אפשרויות, ורק אפשרות אחת היא נכונה
המבחן כולל שאלות מחייה המקצועיים והאישיים של שאקירה, והוא באמת לא קשה, נתתי לאחותי לענות עליו והיא לא ממש יודעת פרטים על שאקירה והיא ענתה נכונה על חצי מהשאלות. חוץ מזה שתמיד אפשר לנחש תשובה.... לא לשכוח שלרשותכם : המאמרים, קישורים, ארכיון הפורום, המילון והשאלות נפוצות. נא לא להעתיק מחברים.......
את התשובות יש לשלוח אלי במסרים שלבד- אין לפרסם בפורום. מי ששלח מסר שישרשר הודעה עם הסימן
יש לשלוח את התשובות שלכם עד יום שני בערב
התשובות הנכונות יתפרסמו ביום שלישי בבוקר
אוקיי, מוכנים
קדימה
ב ה צ ל ח ה
1- בפרסומת הראשונה לפפסי (שנת 1999) השיר שמלווה את הפרסומת הוא: א- ciega sordomuda ב- inevitable ג- ojos asi ד- tu 2- לאמא של שאקירה קוראים: א- לידיה ב- לינדה ג- נידיה ד- פאטימה 3- איזו להקה אהובה על שאקירה: א- backstreet boyes ב- U2 ג- muse ד- להקת חמסה 4- לאיזה שיר יש גרסה באנגלית: א- ciega sordomuda ב- estoy aqui ג- inevitable ד- te dejo madrid 5-שאקירה יצאה עם שחקן הטלנובלות: א- גאי אקר ב- אוסבלדו לאפורט ג- אוסבלדו ריוס ד- פקונדו ארנה 6- שאקירה לא מנגנת ב: א- תופים ב- מפוחית ג- דרבוקה ד- חליל פאן 7- מי מהרשומים מטה הוא לא מלווה של שאקי: א- ברנדון ב- אדם ג- ניק ד- טים 8- איפה שאקירה למדה לרקוד ריקודי בטן: א- דודה שלה למדה אותה ב- הלכה לחוג בבית ספר ג- למדה לבד ד- לקחה שיעוריים פרטיים אצל רקדנית בטן מוסמכת 9- שאקירה הופיעה לפני שנה בתחרות יופי (שרה את ojos asi) זה היה ב: א- ספרד ב- גרמיה ג- אוסטריה ד- טורקיה 10- התמונה המצורפת צולמה ב:
א- טקס MTV לטיני 2000 ב- טקס MTV לטיני 2001 ג- טקס הגראמי הלטיני 2000 ד- טקס הגראמי הלטיני 2001
כולם משתתפים
יאללה, עדיין לא שלחתם לי מסר

perrinat

New member
../images/Emo127.gifאלה כבר שלחה../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

תמשיכו לשלוח
אני אוהבת לקבל מסרים...........

perrinat

New member
../images/Emo124.gifאנשימייייייייייים../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

קדימה, לא להתעצל
תשלחו תשובות
תענו על מה שאתם יודעים, לא נורא שאתם לא יודעים הכל... תנחשו הכל מצדי, תבחרו הכל ג'..... אבל תשתתפו

perrinat

New member
../images/Emo127.gifוגם מיכל שלחה...../images/Emo103.gif

קדימה
הזדמנות אחרונה לשלוח
אני מפרסמת את התשובות בקרוב

S h A k I

New member
פששש,רינתוש../images/Emo70.gif ../images/Emo127.gif ../images/Emo108.gif../images/Emo20.gif

את ממש משקיעה בפורום הזה
אני מרוצה ממנו
אני בטוחה שגם השאר

perrinat

New member
../images/Emo124.gifת ש ו ב ו ת../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

אלה, עומרי, לאה ומיכל שלחו לי תשובות, עומרי ענה נכונה על 8 שאלות מתוך 10- כל הכבוד
וכל הכבוד גם לשאר המשתתפים
והנה התשובות: 1- בפרסומת הראשונה לפפסי (שנת 1999) השיר שמלווה את הפרסומת ב- inevitable 2- לאמא של שאקירה קוראים: ג- נידיה 3- איזו להקה אהובה על שאקירה: ב- U2 4- לאיזה שיר יש גרסה באנגלית: ג- inevitable 5-שאקירה יצאה עם שחקן הטלנובלות: ג- אוסבלדו ריוס 6- שאקירה לא מנגנת ב: ד- חליל פאן 7- מי מהרשומים מטה הוא לא מלווה של שאקי: ג- ניק 8- איפה שאקירה למדה לרקוד ריקודי בטן: ג- למדה לבד 9- שאקירה הופיעה לפני שנה בתחרות יופי (שרה את ojos asi) זה היה ב: ד- טורקיה 10- התמונה המצורפת צולמה ב: ג- טקס הגראמי הלטיני 2000

למעלה