שבוע טוב

../images/Emo42.gif שבוע טוב

ספירת מלאי:
באיזה שבוע אתן בדיוק
מי נמצאת "על המשמר"
מי נבדקת השבוע
שיהיה שבוע נפלא

p i n o k y o

New member
בוקר אור לשבוע שיהיה רק טוב ../images/Emo13.gif

שבוע 26 פלוס 1 (אפשר כבר להשוויץ שהתחלתי חודש שביעי?) על המשמר חזק חזק. ביום שלישי בצהריים מעקב צוואר רחם ביחידת היי ריסק.

מיליתו

New member
היום 33 מלא

לא בשמירה - כיף לי. עושה הליכות כמעט כל בוקר ויוגה, ורק בערב מתחילה להרגיש את הכבדות. קיבלתי תוצאות חלקיות של בדיקות דם - ההמוגלובין ירד ל 10 (לא משהו, לא נורא), וגם הטרומפוציטים ירדו ל65 (מתקרב לקו אדום ודי מפחיד). תפקודי הכבד לא משהו, אבל גם לא נורא. מחר אני אצל ההמטולוגית. נראה מה יהיה לה להגיד. ביום חמישי-שישי מרתון הכנה ללידה

נושנוש11

New member
ואני...

36+3, הייתי היום בבדיקות השבועיות והכל נראה בסדר חוץ ממיעוט מי שפיר שהופיע פתאום(העוברית שלי לא קראה את הפרק על סכרת בספר ומתעקשת לעשות הכל הפוך-קטנה ועם מיעוט מי שפיר....). שבוע מקסים לכולן נוש

צפיה1

New member
אני ...

18+2 , בשבוע שעבר הייתי בבדיקות חלבון עוברי משקל ולחץ דם המשקל איום ונורא לחץ הדם 156 , בשבוע הבא אבקר אצל הרופאה שסירבה לקבל אותי זוכרים ? ביררתי ישנם 4 רופאים בסניף אצלנו על כל רופא\ה יש השגות , כך שהחלטנו בעלי היקר ואני להמשיך אצל אותה רופאה בד בבד להפגש אצל רופא בכיר פרטי. אמש הרגשתי תזוזה קלה זה היה מרגש מאוד מיחחלת לעוד תזוזות... שבוע מקסים לכולןןן..צפיה1

בובסטר

New member
אני בשבוע 25 ונהנית מהשליש השני

פתאום קלטתי שעוד 15 שבועות זהו זה - אני אמא! אתמול עשיתי מסע רכש לבגדים (ברמי לי יש 1+1 על החולצות). בסוף השבוע יגמרו לי הקלקסן של ה - 40 מ"ג ואני עוברת ל - 60 מ"ג. באסה.

למעלה