שבוע טוב

../images/Emo42.gif שבוע טוב

איזה בדיקות מופיעות לכן בלוח הזמנים של השבע הנוכחי
למישהי יש תוכניות מיוחדות לשבוע זה

פקמנית

New member
משתתפת ומ../images/Emo207.gif

שבוע טוב, השבוע צפויה בדיקת חלבון עוברי, והתחלת זריקות הקלקסן. מנצלת את השרשור לשאלה, האם הזריקות יכולות להשפיע על תוצאות הבדיקה של החלבון, ואם לא, למה אומרים שמומלץ יותר לעשות את הבדיקה בשבוע 17? החצי השני עדיין בצו שמונה, ואני משתדלת להחזיק מעמד שבוע טוב שיהיה לכולנו

סאלי33

New member
שיהיה שבוע טוב לכולנו אמן

לי יש ביום שלישי סקירה ראשונה....קצת מפחיד במיוחד לאור זה שלא ממש ניתן לעשות לי בדיקה וגינאלית בגלל תפירת הצוואר לפני שבוע... נקווה לטוב נ.בהצעה ליעול - לאור מצבינו אולי כדאי לעדכן את הסימנים והאיקונים בכמה חמסות, תפילות וכו'...

בהצלחה בסקירה

אני חושבת שניתן לבדוק עם מתמר נרתיקי בתנאי שעובדים קצת מרחוק (לא דוחפים אותו). בכל מקרה, מקווה שיצליחו לראות היטב בטנית. שיהיה בהצלחה. ובמיוחד בשבילך

harelr6

New member
בהצלחה בסקירה

מאחלת לך שהעובר יהיה בתנוחה טובה ואז תעברי בקלות את הבדיקה בלי הוגינאלית. באיקונים יש חמסות אז הנה כמה בשבילך
.

אין קשר בין הבדיקות

תוצאות החלבון העוברי (או בשמו המדוייק "תבחין משולש") מדוייקות יותר אם הבדיקה נעשית בשבוע 17. הזרקת הקלקסן מתחילה אצל כל אחת בהתאם לצורך שלה. יש מתחילות כבר בביוץ, יש שעם צפייה בשק, יש שעם דופק וכו'. מה הסיבה בגללה תקבלי קלקסן
בכל מקרה, בטאגליין (השורה העליונה בפורום) תמצאי קישור לעצות למזריקה המתחילה. בהצלחה, ומקווה שהחצי יחזור מהר ובשלום.

בדיקה במכון מור

כדי לבדוק את צוואר הרחם והרופא אמר שזה תקין. שבוע הבא סקירה מוקדמת

טוש10

New member
את יכולה לפרט באיזה בדיקה מדובר?

ואיזה שבוע את נמצאת- האם עושים לך את הבדיקה בגלל בעיה באי ספיקת צוואר הרחם?. הרופא שלי לא שלח אותי לשום בדיקה של הצוואר ואני לא מבינה למה? - כי אצלי יש חשש לאי ספיקה.

למעלה