שיהיה לכולנו שבוע טוב ובטוח

ה מוזה

New member
../images/Emo42.gifשיהיה לכולנו שבוע טוב ובטוח

מאחלת לכל אחד ואחת מכותבי המכתבים המופלאים ,מהקוראים הסמויים שבוע נהדר ,הרבה חיוכים (של הלב) - שמרו על עצמכם . בהזדמנות זו אני מודה לכם .. הפורום חוגג שבוע .
שבוע מופלא גדוש במכתבים קסומים מרגשים כואבים אוהבים .. וכל זה לא היה אפשרי בלעדיכם. תודה

שבוע טוב גם לך ../images/Emo140.gif

ואיחולי הצלחה להמשך שיגשוג הפורום המקסים שהקמת. כיף לקרוא וכיף להגיב.... וכמו כולם אצבור קצת בטחון, ואוריד בהמשך אי אלו "משאות" מעלי.

King of pain

New member
שבוע טוב , מזל טוב והרבה תודה ...

התודה היא לך , מוזה , על הרעיון , על ההזדמנות , ועל האפשרות שקיבלתי ... שקיבלנו ממך להעלות על הכתב דברים שקשה להם לבוא לידי ביטוי בכל צורה אחרת . תבורכי , נשמה טובה ...

Y A E LY

New member
שבוע טוב,

המון המון מזל טוב, ותודה לך מוזה עלהפורום הנהדר- (למרות שאני מרגישה שהוא יותר נהדר מבחינתי בקטע של לקרוא ולעודד אנשים בפורום ובמסרים, מאשר שאנשים יעודדו אותי- או יגיבו לי...) אולי אני פשוט לא כל ךכ יודעת לכתוב מעניין-.... לא נורא בכל מקרה מזל טוב...

אופה3

New member
ואני מאחלת לכולכם שבוע מלבלב

שבוע שבו כולנו נחמם את הלב, נראה את השמש הפורחת, נאהב אחד את השני באמת, וקודם כל נאהב את עצמנו, נלמד להכיר את הרצונות שלנו, וקודם כל נשים את עצמנו לפני אחרים, (לא לפני ילדים), אלא לפני חברים, שבוע שבו כל משאלות ליבנו תתגשמנה הלוואי, וכל הבעיות ימצאו פיתרון והכי הכי חשוב, שבוע שבו האהבה תמשיך לפרוח, ומי שאין לו אהבה, אל דאגה בסוף גם הוא ימצא אז שיהיה שבוע טוב ושקט,ובלי פיגועים נוספים הלוואי וכל טובבבבבבבב ממני האופה

למעלה