שיהיה שבוע טוב...
ע ע ד י ת ו ש New member 27/12/04 #3 מותקקק.... ../images/Emo25.gif אממממ.... נראה לי שכן.. רק תזכירי לי מאיפה....
נ נערה בהפרעה 69 New member 28/12/04 #5 שלום ../images/Emo42.gif ניכנסתי לאתר של הלהקה ושמעתי שיר השיר קצת משעמם ומאד מנסה להישמע כמו U2 (לא ממש מצליח ) אבל העיקר הכוונה הקליפ מושקע אבל מלא פעלולי "חתונת גן אורנים" סכ"ה להקה צעירה חביבה לדעתי, אני מאחלת המון בהצלחה!
שלום ../images/Emo42.gif ניכנסתי לאתר של הלהקה ושמעתי שיר השיר קצת משעמם ומאד מנסה להישמע כמו U2 (לא ממש מצליח ) אבל העיקר הכוונה הקליפ מושקע אבל מלא פעלולי "חתונת גן אורנים" סכ"ה להקה צעירה חביבה לדעתי, אני מאחלת המון בהצלחה!
ע ע ד י ת ו ש New member 28/12/04 #6 אוקיי ../images/Emo35.gif אין ספק שזאת באמת הפעם הראשונה שאני זוכה לשמוע כזאת דעה על nova אבל כמו שאומרים על טעם וריח אין להתווכח... וכל אחד ודעותיו שלו. דעתך מתקבלת בברכה... חבל שלא אהבת..... ותודה על ברכת ההצלחה....
אוקיי ../images/Emo35.gif אין ספק שזאת באמת הפעם הראשונה שאני זוכה לשמוע כזאת דעה על nova אבל כמו שאומרים על טעם וריח אין להתווכח... וכל אחד ודעותיו שלו. דעתך מתקבלת בברכה... חבל שלא אהבת..... ותודה על ברכת ההצלחה....