שירשור חיובי

m i c k e y 15

New member
../images/Emo42.gifשירשור חיובי../images/Emo42.gif

אני עושה 2 דברים...הראשון..הוא דברים חיובים שעברו עליכן בשבוע שעבר.. והשני הוא הדברים החיובים שהולכים להיות לכן בשבוע שיבוא.. השבוע שעבר:
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת- השבוע הבא:
יום ראשון-
יום שני-
יום שלישי-
יום רביעי-
יום חמישי-
יום שישי-
יום שבת-

Dana Mi

New member
אני אנסה..

אני הבן אדם שהכי לא יודע מה הוא עושה בכל יום.. יום ראשון- לא זוכרת כבר.. יום שני- ליטר וחצי בירה..... יום שלישי- יום הסטודנט בירושלים! יום רביעי- הקליפ של טייק ד'את יצא! יום חמישי- ראיתי את הקליפ החדש של טייק ד'את..... יום שישי- יציאה עם חברות שלא ראיתי מלא זמן יום שבת- אכלתי עם המשפחה והיה כל כך מצחיק!! השבוע הבא: יום ראשון- לראות אנשים שלא ראיתי מלא זמן! יום שני- ?? יום שלישי- חג יום רביעי- חג יום חמישי- ?? יום שישי- מנוחה!! יום שבת- ??

1AnastaciA1

New member
D:

השבוע שעבר: יום ראשון- היה חופש..D: יום שני- היה מבחן בביולוגיה והלך לי בסדר... יום שלישי- לא נראה לי שקרה משהו. יום רביעי- גם..כלום..XD יום חמישי- יום שישי- לחברה שלי הגיע הדיוידי של וונדרלנד..XD וראינו אצלה@$ יום שבת- ראיתי את הפרקים 116-118 של ורוניקה מארס ולוגן והיא התנשקו!@$#@%$#^$# סוף סוף
השבוע הבא: יום ראשון- לא יודעת...נחכה ונראה יום שני- שיעור גיטרה D: יום שלישי- חופש, נוסעת לכינרת. יום רביעי- בכינרת, חוזרת בערב D: יום חמישי- נוסעים לתל אביב! יום שישי- נוסעת לאמא שלי!#!$ D: יום שבת- נמנמ...חוזרת מאמא שלי? סD

McSon of Busted

New member
קולילולילולילולילולי><

השבוע שעבר: יום ראשון- אימון גרוע יום שני- מתכונת במתמטיקה הלך מצוין,החלה החרישה להיסטוריה יום שלישי- קיבלתי 100 במתכונת, חרישה יום רביעי- חרישה, אימון יום חמישי- חרישה יום שישי- מתכונת בהיסטוריה, חבר יום שבת- חבר, הרצליה השבוע הבא: יום ראשון- חופשת בגרות, אימון יום שני- בגרות (ב-4 וחצי! :O), אימון יום שלישי-שבועות, אימון (או אולי 2?!), חבר יום רביעי- חבר, אימון יום חמישי- אימון{נים} יום שישי-אימון יום שבת-אימון כן כן...אימון..ועוד אחד...ועוד אחד1@#!#$%!$##$!#@%$@#$%@$

מלאני4

New member
נמנמנ..

השבוע שעבר: יום ראשון- סוף-סוף היית המתכונת בחשבונאות יום שני- דיברתי עם מישהו חמוד מהחוג של הבייביסיטר שלי והרווחתי המון כסף יום שלישי- התלמדות בקופי בין (כן זה היה כיף!) ויום הולדת למידל החתיך יום רביעי- שיחה צפופה עם דנה יום חמישי- הלכתי לעשות עגיל שלישי באוזן ימין! יום שישי- עבודה בבוקר עם רונן החתיך וריטה הכפרה והדס בערב יום שבת- יום שלם עם הדס השבוע הבא: יום ראשון- חופש לפני בגרות קלה באנגלית יום שני- בגרות באנגלית וכן יהיה כיף לעבור אותה סוף-סוף יום שלישי- עבודה יאי! יום רביעי- כנראה יש מסיבה במוסד ועבודה יום חמישי- עבודה יאי! יום שישי- כלום... אין כלום משמח יום שבת- עבודה יאי! כן כן אני מתלהבת מהעבודה כי אני חולה על האנשים שמה

L D N

New member
../images/Emo15.gif אני עונה

השבוע שעבר: יום ראשון- כלום בערך יום שני- יומולדת לחברה שלי יום שלישי- יומולדת לעוד חברה יום רביעי- מבחן באנגלית וחגגנו לזאתי שהיה לה יומולדת יום לפני יום חמישי- בוחן בהיסטוריה + קוסמטיקאית שהרגה אותי יום שישי- הרצאה בשל"ח + חזרות יום שבת- סתם לנוח + חגגנו לזאתי שהיה לה יומולדת בשני השבוע הבא: יום ראשון- בינתיים הוא נחמד. חזרות. יום שני- כלום חחחח יום שלישי- ב12 חזרות, בערב אצל מישי מהמחנה שחוגגת יומולדת יום רביעי- בבוקר עיין אמל זאתי מהמחנה ואח"כ אולי חברה שלי [גם מהמחנה] באה אליי יום חמישי- לא ידוע עדיין יום שישי- כלום, בטח אני ייצא או משהו. יום שבת- לנוח.

m i c k e y 15

New member
../images/Emo45.gifאיזה מעצבנת היאא....שתשים כברר

אני במתחחח XDDD [מיכלמעוצבנת]

L D N

New member
../images/Emo15.gif סורי!!

היה לי שבוע לחוץ אחושרמוטה!! כל יום עבודה/בוחן/הרצאה/מבחן/חזרות ואין לי זמן לנשום!

../images/Emo9.gif אני

השבוע שעבר:
יום ראשון- צילמתי רומיאו ויוליה עם עוד 3 חברים (משימה לשיעור אנגלית) והיה הכי מצחיק בעולםם!
יום שני- הייתי ביומולדת של ידיד שלי עם חברים מהבצפר שלו והיה גם ממש מצחיק
יום שלישי- שומדבר מיוחד
יום רביעי- גיטרה
יום חמישי-הלכתי להליכה ואני מאוד גאה בעצמי
יום שישי- שומדבר מיוחד
יום שבת- פעולה ממש ממש מצחיקה בצופים
השבוע הבא:
יום ראשון- שיעור פוינט שוז+בלט
יום שני- שומדבר מיוחד
יום שלישי- חופשבועות
יום רביעי- חופשבועות
יום חמישי- חופשבועות
יום שישי- חזרות כל היום למסיבת סיום
יום שבת- סופסוף יום דרגה בצופים שאנחנו עובדים עליו כבר כלכך הרבהה!!

LovE BuSTeD

New member
אני אמורה לזכור את שוב שעבר?חח

השבוע שעבר: יום ראשון-לא זוכרת יום שני-כנל יום שלישי-חגגנו לחברה יום הולדת יום רביעי-לא זוכרת יום חמישי-הייתי באולטראסאונד יום שישי-הייתי בלונה אבל גנבו לי תפלאפון אז זה בעצם לא חיובי! יום שבת-הייתי בבית נחתי השבוע הבא: יום ראשון-שום דבר חיובי גנבו לי 400 שקל יום שני-עבדתי זה גם לא חיובי יום שלישי-הייתי בתל אביב ונהגתי מלא והיה נחמדדדד יום רביעי-היום?!.......אני עובדת והולך להיות לחץץץץ זה לא חיוביייייייי יום חמישי-מחררר אולטראסאונדדדדדדדדדדד=]]] יום שישי-לונההההההההההההה=]]] יום שבת-עובדת סגירה בעעע! טוב שיש את האולטראסאונד ואת הלונה בחיים!=]

למעלה