שירשור חיובי ספרו לנו מה חיובי בכל אחד מימי השבוע שקרבים
A A t z a New member 8/5/07 #1 ../images/Emo42.gifשירשור חיובי../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif ספרו לנו מה חיובי בכל אחד מימי השבוע שקרבים
../images/Emo42.gifשירשור חיובי../images/Emo70.gif../images/Emo80.gif ספרו לנו מה חיובי בכל אחד מימי השבוע שקרבים
N nuna19 New member 8/5/07 #2 עונה: האמת היא שהשבוע אין שום דבר מיוחד... (לא חיובי ולא שלילי.) אבל משבוע הבא כל השבוע יהיה חיובי כי אני מתחילה לעבוד!
עונה: האמת היא שהשבוע אין שום דבר מיוחד... (לא חיובי ולא שלילי.) אבל משבוע הבא כל השבוע יהיה חיובי כי אני מתחילה לעבוד!
ש שלי פאר New member 8/5/07 #3 לי אין דברים חיוביים אבל דיברתי היום עם דודו שזה הכי שמייח שיש ואני מאוהבת ושבוע הבא יש לי יומולדת (למרות שזה 20 ואני לא רוצה להיות בת 20, אני שמחה שיש לי יומולדת)
לי אין דברים חיוביים אבל דיברתי היום עם דודו שזה הכי שמייח שיש ואני מאוהבת ושבוע הבא יש לי יומולדת (למרות שזה 20 ואני לא רוצה להיות בת 20, אני שמחה שיש לי יומולדת)
A A t z a New member 8/5/07 #4 מזל טוב לשתיכן!../images/Emo80.gif נועה-לעבוד במה? שלי-מזל טובבב 20 זה שווה בטירוף!
ש שלי פאר New member 8/5/07 #5 לאאאאאאאאאאאא 20 זה גדול אבל אמרו לי היום "את נראת בת 15 יש לך קול של ילדה בת 10 ואת סוחבת חיים של אישה בת 50" אז זה... נחמד
לאאאאאאאאאאאא 20 זה גדול אבל אמרו לי היום "את נראת בת 15 יש לך קול של ילדה בת 10 ואת סוחבת חיים של אישה בת 50" אז זה... נחמד
N nuna19 New member 8/5/07 #6 חחחחחחחחחח שלי! את כבר נשמעת כמו חברה שלי:"אוף אני בת 20 אני כבר קשישה!" מי ישמע?! מחר לשלוח אותך לאחוזת ראשונים... מזל טוב כבר מעכשיו!
חחחחחחחחחח שלי! את כבר נשמעת כמו חברה שלי:"אוף אני בת 20 אני כבר קשישה!" מי ישמע?! מחר לשלוח אותך לאחוזת ראשונים... מזל טוב כבר מעכשיו!
ש שלי פאר New member 9/5/07 #8 נועה אוי ואבוי מה את הולכת לעשות שם ולמה!? וזה כן גדול אבל לא נורא זה רק שנה... חח
A A t z a New member 9/5/07 #9 מצטרפת,../images/Emo80.gif מה לעזאזל תעשי שם ?!?!?! שלייייייייי, את אפילו לא קצת זקנה.... את עוד בשלב הגורים שנמשך עד 30,שם מתחיל שלב האפרוחים,וממשיך עד גיל 40 שפותח את שלב ה"מתבגרים",שבגיל 50 הופך ל"זקנים רשמית"
מצטרפת,../images/Emo80.gif מה לעזאזל תעשי שם ?!?!?! שלייייייייי, את אפילו לא קצת זקנה.... את עוד בשלב הגורים שנמשך עד 30,שם מתחיל שלב האפרוחים,וממשיך עד גיל 40 שפותח את שלב ה"מתבגרים",שבגיל 50 הופך ל"זקנים רשמית"