שירשור צהריים טובים

../images/Emo42.gifשירשור צהריים טובים../images/Emo42.gif

ספרו איך עבר עליכם הבוקר ומה אתם עושים עכשו בצהריים ומה אתם מתכוונים לעשות בערב מישהו פגש היום את רן או הולך ליפגוש אותו היום?? תספרו הכול

OנעמונתO

New member
הא?למה שמהו יפגוש את רן היום

יואו זה ממש מיותר את יכולה לשרשר גם ככה הפורום מוצף

לא נכון זה לא מיותר

אני חושבת שמהיות צריך לפתוח כל יום שירשור צהריים ושירשור לילה טוב אני מוכנה להיות אחראית על אחד מהם ויהיה מישהו שיהיה אחראי על השני בכל אופן המנהל תקבע מי יהיה אחראי על מה למנהלת: אני רוצה להיות אחראית על אחד השירשורים לנעמונת: ברור שיכול ליהיות שמישהו יפגוש היום את רן!!!!! יכול להיות שמישהו הולך היום להופעה של רן ויש לו קשרים שהוא יכול להיכנס מאחורי הקלעים ולפגוש אותו וגם יכול להיות שהיום בבוקר מישהו הלך ברחובות תל אביב ופגש אותו את מסכימה איתי?? יום טוב לכולם

יוב101

New member
2 דברים:

1. איזו הופעה יש לרן היום?
2. יש כבר שרשורים כאלה שמיתר פותחת פשוט היא הייתה בחו"ל ולא פתחה...

Meytar 888

New member
כמו שיובל../images/Emo23.gifאמרה,אני אחראית על שרשורים

אלו,ובגלל שלא מזמן חזרתי מחול לא הייתה לי הזדמנות לפתוח אותם שוב. ולא צריך לערב את יפית בכל דבר,את חדשה בפורום,אז אל תנסי לקחת הכל לידיים שלך ולהיות אחראית להכל מבלי לדעת שיש כבר פינות עם אחראים קבועים,ויש. יומטוב

אתם בטוחים שאתם מעריצים שלו????

איפה אתם חיים???? רן דנקר הוציא דיסק לפני שבוע והוא מופיע כמו שנינט הוציאה דיסק אז היא הופיעה ועדיין מופיעה אותו דבר רן דנקר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OנעמונתO

New member
יואוו כדי לך לשתוק אני לא רוצה לפתח ריב

בפורום אבל לכי**** יא*** ומי ששטינקרית פה זאת את

למעלה