שכחתי לעשות אתמול חידון

../images/Emo42.gifשכחתי לעשות אתמול חידון

אז קבלו
1. מה קרה לזלדה והילדה בגלל שהם לא שלחו את מכתב השרשרת
2. איך הם פתרו את הבעיה
3. במה השתמשה סברינה שגרם לדמויות שבסיפור שכתבה לקום לחיים
4. איך קראו לדמות של וואלרי
5. איך קראו לדמות של הארווי
6. איך קראו לדמות של מר קראפט
זהו
לכולם

אויי ראיתי את הפרק הזה מזמןןן

איזה פרק גדול זה היהההה. אבל אני לא זוכר את התשובות :(

KitiKiti

New member
תשובות:

1.הילדה וזלדה קיבלו כנפיים,נהיו להן ידיים גדולות,הן נהיו גבוהות,ונהיה להן פרצוף ירוק.(זה מהוורדים או בגלל השרשרת? לא הבנתי...) 2.הידה שלחה 20 מכתבים 3.היה השתמשה במכונת כתיבה קסומה 4.לא זוכרת 5.דרק קינק 6.דוקטור רע זהו

../images/Emo42.gif../images/Emo127.gifהכל נכון חוץ מ..

ב-2 הילדה אני חושבת שלחה 21 מכתבים.. בכל מקרה זה לא כל כך חשוב הכי חשוב זה שהיא שלחה את המכתב שרשרת. ב-4 התשובה היא ויויאן. וב-6 ליתר דיוק זה דוקטור רשע אבל זה כמעט אותו דבר..
כל הכבוד

bewiched

New member
אוקי אנסה-

1:כל מיני עיוותים כמו כנפיים וגובה וידיים ענקיות 2: מסתבר שהילדה שלכה אבל הם תפשו גם ככה את השולח(סיילם) 3:TIPEWRITERקסומה(של הילדה) 4:וויאן 5:דרק קינק 6:דוקטור BAD

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

הכל נכון רק היו טעויות קטנטנות: 2 - לפי מה שאני אישית יודעת זאת הילדה אבל אולי סיילם
4 - ליתר דיוק זה ויויאן אבל קיבלתי
6 - דוקטור איבול - דוקטור רשע, אבל גם מה שכתבת נחשב כל הכבוד

starguiding

New member
Vivian Soon-To-Die

דרך אגב פלופ פלופ. ולדמות של מר קראפט קראו Dr. Bad לא דר אוויל... והילדה לא הייתה השולחת המקורית... הילדה שלחה שלשלאות כדי שתוסר הקללה של המזל הרע, ואז יום אחרי זה גילו שסיילם הוא זה ששלח את השלשלאות במקור.

../images/Emo58.gif שאלה לא קשורה לסברינה ...

מישהו ראה את הסרט "הטירה המכושפת "
אני ראיתי אבל אני רוצה לדעת איך קוראים לשחקנית ששיחקה את מייגן מהסרט מה השם האמיתי שלה ? ועם הוא יודע ועם לא בכל מקרה אפשר תמונה שלה , בבקשה ? תודה רבה

הקפצהההההההה כנסווווו

הייתה לי תקלה נוראית במחשב וכל התמונות שלי של סברינה וכל השאר נמחקו
אתם יכולים בבקשה לעשות שירשור תמונות של סברינה ? ???? בבקשה זה נורא חשוב לייייייי ............ הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הצלחתי למצוא תמונה מהאינטרנט אבל רק את זווווו בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אעשה כל דבר בעד .... בלי הגזמה !!! הקפצהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ה-ק-פ-צ-ה !!!!!!!!!!

למעלה