שלווםם!! סוף סוף פורום אקזיט לאחר כל כך הרבה בקשותתת! אני אדווההה בת 13 וחצי ווווזהווו
א אדוושי New member 29/8/03 #1 ../images/Emo42.gif שלווםם!! סוף סוף פורום אקזיט לאחר כל כך הרבה בקשותתת! אני אדווההה בת 13 וחצי ווווזהווו
../images/Emo42.gif שלווםם!! סוף סוף פורום אקזיט לאחר כל כך הרבה בקשותתת! אני אדווההה בת 13 וחצי ווווזהווו
S spider kisser New member 29/8/03 #2 מזל טוב ../images/Emo42.gif כן, באמת היו הרבה בקשות אבל בסופו של דבר שיכנענו אותם שזה יביא גולשים לתפוז...
מזל טוב ../images/Emo42.gif כן, באמת היו הרבה בקשות אבל בסופו של דבר שיכנענו אותם שזה יביא גולשים לתפוז...
T the silence girl1 New member 30/8/03 #4 ../images/Emo13.gif את מוכרת לי מאיפשהו ברוכה הבאה! תהני פה!
א אדוושי New member 30/8/03 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif אמממ יש מצב שמאחד הפורומים שאני נמצאת כי אני די בהרבההה... אבל בזה נראה לי אני יהיה הכי הרבההההה
../images/Emo42.gif../images/Emo12.gif אמממ יש מצב שמאחד הפורומים שאני נמצאת כי אני די בהרבההה... אבל בזה נראה לי אני יהיה הכי הרבההההה
J jenn aniston New member 30/8/03 #7 ../images/Emo95.gifאני דווקא חושבת שהיא התכוונה לפורום "משחק החיים"
S SofyTofy New member 30/8/03 #5 וולקאםםםםםםםםםם../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif ואכן, תפוז מקשיבים לנו.