שלום

Jam89

New member
../images/Emo42.gifשלום../images/Emo13.gif

אני ימיט, בת עודשמעט 15, והחלטתי להצטרף לפורום
. בכלמקרה, שלום לכם
.

Rivendell

New member
איזה כייף, ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

תספרי קצת - מה את אוהבת לקרוא?

Jam89

New member
../images/Emo42.gifכל הבא ליד../images/Emo13.gif

אין לי כ"כ סוג מוגדר של ספרים, אני לוקחת מה שממליצים לי עליו, לרוב. נכנסי לפה כי מישהו שם לינק בפורום סופרים צעירים, והפורום נראה לי נחמד ביותר. נוסטלגי מאוד. אבל אם ספרי ילדים, אז אלו שאני זוכרת מהתקופה שלא ידעתי לקרוא כ"כ (הקריאו לי) ונשארו איתי עד היום: *העץ הנדיב *המפוזר מכפר אז"ר *פחדרון בארון *ויהי ערב *ועוד אחד שאני לא זוכרת את השם שלו, זה היה על ילד (איתמר?) שהייתה לו בובה גדולה שהוא נורא אהב, והלך איתה לכל מקום, עד שהיא נשברה ולקחו אותה ליתקון אצל בעל מקצוע מיוחד (חלומי ביותר). היו תמונות סטילס בספר, שאני זוכרת נורא טוב. תמיד חלמתי על הספר הזה.

ימית, ומה את קוראת היום בתור נערה?

היום את בת כמעט 15, נכון? בוודאי יש לך רשימת ספרים שאת אוהבת, ספרי עליה.

Jam89

New member
../images/Emo42.gif

הממפ
. כמו שאמרתי, אין לי סגנון שאני אוהבת במיוחד. אבל, אני אוהבת שני סוגים עיקריים: *ספרים על ילדים במצוקה (הרבה מאוד על סמים) *ספרים שאני רואה בהם נצוץ של גאונות. מיוחדים כאלו, שגורמים לי לחשוב המון או ממש להשתנות. ספר שגורם לי להזדהות, כמה שהעלילה לא קשורה אלי (האחרון שקראתי היה "האלכמאי" שאהבתי נורא, עכשיו אני קוראת את "בעל זבוב", התחלתי אותו אתמול.)

ספרי לנו על "בעל זבוב" אחרי שתסיימי

מעניין איך את מתרשמת ממנו. ספר מופת. ולגבי האלכימאי, כל הכבוד שקראת ונהנית ממנו. בכל זאת, זה ספר בהחלט למבוגרים.

Jam89

New member
../images/Emo42.gif

על "האלכימאי" המליץ לי ידיד, בן 17 שהתחיל לקרוא. ואת בעל זבוב אני קוראת כי זהו ספר לבגרות בספרות, שאחותי הייתה אמורה לקרוא ולא קראה (הראו להם את הסרט), והעלילה נשמעה לי מעניינת.

Rivendell

New member
"בעל זבוב" ספר מעולה, דווקא בגלל

שהוא מאוד קשה. לי ממש היה קשה לישון אחרי הקריאה, ואני קראתי אותו בגיל 20. מעניין באמת איך הוא ישפיע עלייך, תספרי אחרי שתקראי אני מאוד סקרנית ואשמח לדבר עליו!

למעלה