שלום,

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifשלום, ../images/Emo13.gif

אזי; אני בת 16, ואני לומדת בכיתת גרפיקה. את רפוייקט הבגרות שלי של כיתה י"א בחרתי לעשות על חנות צמר [פּוֹדי אני קוראת לה]. אני עושה לנחות סמל, כרזה, דף הסברה למתחילים, פלייר וכו' [צריך שלושה- חמישה פריטים, כמדומני]. עד כאן הכל נחמד^-^, כעת; הרכזה שאני מעצבת- יש בה טקסט ובו כתוב מעט מתכולת החנות [כמו שמעל חנויות כתיבה ומתנות כתוב 'מכשירי כתיבה, מתנות לגבר ולאישה, אביזרי מחשב' נניח]. הבעיה שלי היא שאין לי יותרמדי רעיונות מה יכולה החנות להכיל; חשבתי על צמר [כמובן], סדנאות סריגה ואביזרי סריגה. זה מעט מאוד, הכרזה שלי גדולה ועלי להכיל בה מעט יותר טקסט מזה. הייתי רוצה לשאול אתכן: מה הייתן שמות בחנות סריגה, פרט אלו שצרפתי. ובנוסף [~!~]; האם לדפים שבהן תרשימים של איך לסרוג יש שם ספציפי [וכמו כן, אם תוכלו להפנות אותי לכאלו, שאוכל לראות כיצד לצייר את השלבים ולצייר אותם גם כן :)] המון המון תודה מראש
[ד"א, ראיתי פה דברים שגורמים לי לאכול את עצמי מקנאה. דווקא עם סריגה אני לא כ"כ מסתדרת, ומאוד חבל לי]

אני היתי רושמת אילו היתה לי חנות

כאן ניתן לרכוש צמר אביזרי סריגה סידקית והוראות בחינם. מה את אומרת הולך

leha52

New member
תוספות לכרזה

חוטי צמר, אביזרי אופנה לקישוט סריגים, מסרגות וחוברות הדרכה. אני בטוחה שבעיר שאת גרה יש לפחות חנות אחת כזאת את יכולה לגשת לשם ולהתרשם. בהצלחה

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifכך עשיתי

עוד הרבה לפני שבחרתי פרוייקט בגרות והכל. המון תודה לך
. אביזרי אופנה למשל זה משהו שאנילא יודעת איך לא חשבתי עליו

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifוואו, מהמם ../images/Emo9.gif

אם אמא תטוס שוב לניו זילנד אחייב אותה בביקור.

למעלה