שנה חדשה, יומנים חדשים ולוח מודעות חדש

../images/Emo42.gifשנה חדשה, יומנים חדשים ולוח מודעות חדש

זהו המקום לפרסם אירועים, מכירות, סדנאות, הרצאות וכיו"ב מודעות מחוץ ללוח זה ימחקו שבוע נפלא ושנה טובה

הסליחה שבתוכי ../images/Emo204.gif

היום בפינה השבועית "יוצאים מאזור הנוחות" בואו לשתף ולהשתתף תודה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2087&MessageId=145048721

מחפשת לשווק לארגונים? סדנא ממוקדת - מחר!

רוצים להגיע לגורמים משמעותיים וללקוחות בעולם העסקים? Linkedin - התשובה בשבילכם רשתות חברתיות זאת המילה האחרונה בתחום העסקי. כולם נמצאים שם, אך יש רשת עסקית אחת ששם תוכלו למצוא מנהלי חברות, מנהלי שיווק, מנהלי משאבי אנוש, מנהלי רכש וכל מי שחלמתם עליהם כדי לקדם את העסק שלכם. הכל במרחק רשת אחת – linkedin רבים שמעו עליה (ואפילו נרשמו אליה), אבל רק מעטים יודעים כיצד לנצל אותה לטובתם. בסדנא קצרה, ממוקדת ויעילה תשיגו יתרון משמעותי על המתחרים שלכם. אם הלקוחות שלכם הם עסקים וארגונים – אל תחמיצו את ההזדמנות. הסדנא בת 2 מפגשים, בלב הקונגרסים (פארק המדע, נס ציונה) בעלות של 480 ₪ + מע"מ סדנת בוקר: - 13/9 יום שני 9:00-12:00 - 20/9 יום שני 9:00-12:00 מספר המקומות מוגבל. אנא הקדימו להירשם. להרשמה – 054-2424781 [email protected]

../images/Emo20.gifמפגש משותף למעגל מודיעין ורחובות- נס ציונה

מחר, יום ב', 13.9 בשעה 20:30 מעגל רחובות ומודיעין נפגשים יחד...
ראו קובץ רצ"ב. ההגעה מותנית בתיאום מראש חן - 054-5791377 סיון- 054-6302711

HADAS2908

New member
לכל הנשים הנפלאות והחזקות

אני מזמינה אתכן למפגש ייחודי ומעניין אשר יעסוק בהעצמה אישית נשית . זהו מפגש ייחודי בו כול אחת עוברת מסע אישי בה תתחבר אל כישוריה, יכולותיה ועוצמותיה גם אם היא חשה שהמעיין הפנימי יבש והמצברים התרוקנו. הסדנא מאפשרת גילוי מחדש של ערכים ועמדות אשר מובילים ויובילו את המשתתפות בהמשך דרכן, בירור מעגלי חיים ומקום " האני " האישי של כול אחת , קבלת מורכבות הדרך שבה הלכה ולמידה להקשבה ולאהבה עצמית . באמצעות התנסויות חברתיות- חוויתיות , דמיון מודרך ותהליכי קשב המשתתפות יגלו את מקורות הכוח החבויים בהן , נשמע על ההצלחות ,מעגלי השייכות השונים , שאיפות ומטרות עתידיות . המשתתפות יקבלו כלים אימוניים אשר ייסיעו להגשמת חלומן האישי ויחד בקבוצה נעצים אחת את השנייה לקראת הכרות פנימית חזקה ומחודשת. הסדנא מועברת לנשים באופן פרטי ולקבוצה במקום עבודה הנושאים שיועברו בסדנא: • התבוננות פנימית לגילוי כוחות מקדמים ובולמים. • כלים להתמודדות עם הכוחות הבולמים. • העצמת הכוחות המקדמים. • הסתכלות על בחירות בחיינו. • התמקדות ובחירה . • הצבת יעדים ומטרות לעתיד. • דימיון מודרך ככלי למציאת הדרך האישית. לקבלת מידע צרי קשר :[email protected] מחכות לפגוש אתכן הדס וחיה

ענתי 10

New member
יש לי אתר חדש דנדש ../images/Emo9.gif

http://anatofa.bizmakebiz.co.il ומבצע למי שמזמין בפעם הראשונה - עוגה בחושה + קופסת עוגיות ב-40 ש"ח בלבד! אני מראשל"צ ועושה משלוחה בחינם (כרגע) מרחובות ועד פ"ת.

ענת, זה נראה כ"כ מגרה וטעים

לצערי העמוק אני לא אוכלת מוצרים עם גלוטן. האם את אופה גם מאפים נטולי גלוטן? קרן

../images/Emo124.gif בואי להתעגל במעגל הריוניות בתל אביב

מזמינה אותך להשתתף במעגל של נשים בהריון: מה אנחנו עושות במעגלי הריוניות?
משוחחות על נושאים שונים הקשורים להיותנו בהריון: על החרדות והחששות השונים, על הזוגיות בעת ההריון, על הלידה הקרבה ועל האמהות והיום שאחרי.
מאפשרות לעצמנו זמן ומקום לנשום לעובר/ית שלנו ולהתחבר להיותנו בהריון.
מכירות נשים אחרות בהריון, אשר ילדו באותה תקופה כמונו, ובונות בסיס לחברות עם אמהות אחרות לתינוקות. המעגל בנוי מ-6 מפגשים חד-שבועיים, ימי ו', מה-15.10, בין השעות 10:00-12:00. לנרשמות עד סוף ספטמבר המחיר הוא 420 ₪ בלבד (הנחה של 60 ₪). אשמח לשמוע ממך, בטי (שנמצאת בשבוע ה-20, בהריון שני)

../images/Emo75.gif שנה חדשה- מעגל אמהות חדש בת"א ../images/Emo75.gif

נרגשת להזמין אותך - אמא יקרה שילדו בשנה האחרונה - למעגל אמהות לתינוקות בביתנו החדש בתל אביב. אז לאחר בניית חדר סדנאות המותאם לתינוקות (ולאמהות כמובן), פותחת את ההרשמה למעגל האמהות של אוקטובר 2010. המעגל יפתח ב-14.10, ימי חמישי, בין השעות 10:00-12:00, אחת לשבוע, 8 מפגשים. אז על מה נדבר במעגל? על כל מה שתביאי לתוכו - מהדילמות הקטנות ועד ההתלבטויות הגדולות - מתחושות השמחה והאושר ועד תחושות העצב והדכדוך + נושאים מובנים בהנחייתי הקשורים למעבר לאימהות. בואי להכיר אמהות אחרות לתינוקות מהאזור שילדו בשנה האחרונה. מוזמנת באהבה ושתהיה שנה נפלאה, בטי

rayshlomi

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif בוקר של רעות במושב גנות

נשים ואמהות יקרות , לקראת השנה החדשה אני פוצחת במיזם חדש ופותחת את בייתי במושב גנות בכל יום שלישי בבוקר ב 09:30 החל מה 12/10 למפגשים חברתיים ומהנים של נשים. נתפנק בארוחת בוקר ביתית, נשוחח ונשתף. בכל מפגש תתארח אשת מקצוע שונה שתעשיר את עולמנו. תינוקות מוזמנים להצטרף!
ב 12/10 תתארח תמר אדלר, מאמנת אישית ועיסקית שתדבר איתנו על השילוב המאתגר של קריירה עם אמהות.
ב 19/10 תתארח תמי ורדי ותנחה שיחה חופשית בנושא מודעות לפוריות ומיניות נשית,
ב 26/10 תתארח עדי שטרסמן- מטפלת בהתפתחות תינוקות בשיטת ורדי.
ב 2/11 תתארח ענת רז (דארמה יוגה)- מדריכת יוגה להריון ובייבי יוגה. אשמח אם תפרגנו לי לייק בפייסבוק ועוד יותר אשמח לראותכן במפגשים! עלות מוזלת למקדימות להירשם!

למעלה