שרשור חוגים ופעילויות

אבייה2

New member
חוג נגרות

שמעתי שיש קורס נגרות! בישוב!! אשמח לקבל פרטים תודה!!

מי מכיר חוג ציור או יצירה לגיל 5?

מעוניינת בפרטים על חוג לילדה בגיל 5 לציור בפרט או יצירה ואומנות בכלל. האם יש עוד חוגים לגיל זה באזורינו פרט מאשר לבלט ואומנויות לחימה?

מה עם ג'ימבורי בחורף הזה?

שנה שעברה היה ביישוב ג'ימבורי, לא הייתי אבל אני יודעת שהיה. מה קורה השנה???? הילדים סתם בבית ואין שום פעילות אחה"צ שמתאימה לגילאי שנה+... או שיש? תודה

ג'ימבורי

חוג ג'ימבורי מתקיים ביישוב כבר כמעט חודשיים (פורסם על גבי לוחות המודעות, בפורום ובעלון היישוב), בימי חמישי בין השעות 17:45-18:00 במתחם הנוער. הג'ימבורי מיועד לילדים עד גיל 4 בליווי הורה ועלותו 5 ש"ח לילד. עינת

חוג תופים

שלום, אין כרגע חוג תופים ביישוב, אבל ישנו ביה"ס למוזיקה עם חוגי מוזיקה שונים. פרטים ניתן לקבל אצל לאה, מנהלת ביה"ס למוזיקה, בטלפון - 054-5723015 אפשר להתעניין אצלה על אפשרות לקיום חוג תופים. עינת

תודה עינת.../images/Emo140.gif

רק לא מבינה כל כך מדברייך לגבי השעות... מתקיים רק רבע שעה? ומתחם הנוער זה בביה"ס? סליחה על הבורות..

תדירות חוג הג'מבורי

חוג הג'מבורי מתקיים פעם בשבוע בלבד. האם ניתן לשנות התדירות ? לפעמיים או שלוש בשבוע? מאחר ועכשיו חורף לא ניתן לבלות בגינה הציבורית ואין פעילויות לילדים מתחת לגיל שנתיים.

אם יהיה ביקוש אז ננסה, בנתיים בשביל

כמות ילדים שנעה בין שניים לשמונה - לא נראה לי שכדאי להתאמץ אסנת

גימבורי בין השעות 16:45-18:00

מתחם הנוער הוא מתחם הקראוונים הצמודים למזכירות, איפה שמתקיימים החוגים. הג'ימבורי מתקיים בחדר מזרונים - הקראוון הראשון בצד ימין. תדירות: כמו שאוסנת הסבירה - עד היום לא באו יותר משמונה ילדים לג'ימבורי ולכן מחוסר ביקוש הג'ימבורי מתקיים רק פעם אחת בשבוע. עינת

עינת מעכשיו, כל יום חמישי תוסיפי

עוד שני ילדים. באופן קבוע!!!!! תודה רבה וחבל שלא ידעתי לפני
, כנראה שלא שמתי לב לפרסומים...

טלי סרי

New member
ג'ימבורי אטרקטיבי יותר

עינת, נכון שמעט ילדים מגיעים. אני הייתי פעמיים ונראה לי שהיצע הפעלולונים דל. כדי לחשוב על תגבורת כמו שאומרים "אם כבר אז כבר".... ואז אני בטוחה שיגיעו יותר כי יהיה מעניין וכיף לקטנים.

ג'ימבורי

טלי, קניית ציוד ג'ימבורי נוסף תלויה בתקציב, מה גם שמדובר בציוד לא זול. בקרוב מאד, אנו עוברים למתנ"ס ורשימת הציוד ההכרחי ארוכה...נראה מה אפשר לעשות בקשר לג'ימבורי. מה שכן, באים לג'ימבורי אותם אנשים, פחות או יותר, כל הזמן ובגלל זה לא נראה לנו שהביקוש הוא גדול, זה לא שהרבה אנשים הגיעו מלכתחילה ופתאום הפסיקו להגיע. עינת

עינת. אף אחד ממי שאני מכירה לא ידע

שיש ג'ימבורי. בגן של הקטנים אמרתי וכולם הרימו גבה ואמרו שחיכו לזה בנרות... ככל שיבואו יותר אנשים, כך אולי יהיה יותר תקציב. ביום חמישי הייתי ואכן המבחר מצומצם מאוד, ובהתחשב בעובדה שהילדים הגדולים יותר דומיננטים, הקטנים, עם הקצב האיטי מתקשים להשתלב ולהשתמש במספר המועט של הפעילויות... אני יודעת שכל פריט יקר מאוד! אבל זו התעסוקה של הקטנים! אין להם הרי חוגים או פעילות אחרת, אז למה לא להתחשב בהם???

שירלי

טוב מאד שאת מפרסמת את העניין בגן. כפי שכבר אמרתי, אם תהיה לפעילות הענות גדולה יותר אנחנו נבדוק מה אפשר לעשות מבחינת תקציבית. כמובן שהמטרה מראש היא לנסות ולתת מענה לכל שכבות הגיל של הילדים ביישוב. עינת

שניזל

New member
רשמים ותגובות מפעילויות תרבות

שמתי לב שבחודש האחרון אף אחד לא מגיב ל פעילויות התרבות שהיו בישוב לילדים ובעיקר למבוגרים. האם באים אנשים לפעילויות? האם הם היו מוצלחות?

פעילויות תרבות

שלום, כרגע אין פעילויות מבוגרים, הכרוכות בתשלום, ביישוב פשוט בגלל חוסר ביקוש. בעבר, הביאו לפה פעילויות מוצלחות מאד שהענות אליהן היתה דלה ביותר. אי אפשר להמשיך להביא פעילויות בסדר גודל כזה עם הענות של 10-20 איש לפעילות (20 אנשים במקרה הטוב....) מתוך יישוב של כמעט 500 משפחות. לדוגמא - ב 18/11 התקיים ערב מסכות מצחיק ביישוב. הפעילות פורסמה ב-כ-ל מקום אפשרי ובסופו של דבר הגיעו בערב 10 אנשים בלבד. אגב, היה ערב משגע!. החודש יש הרצאה ללא תשלום של סמדר ידגר תושבת היישוב, יוזמה ברוכה שלה - פרטים על ההרצאה בהמשך...נשמח מאד לעוד יוזמות כאלה. במידה ובכל זאת יש רצון לפעילויות בערב אתם מוזמנים לפנות אלי ובמידה ותהיה הענות מספקת נארגן פעילות מחודשת. פעילויות טף - מתקיימת בכל יום שני ויש לפעילות זו הענות רבה, רבה מאד. אם תלכי אחורה בפורום תוכלי למצוא כמעט כל שבוע תגובות, חיוביות מאד ברוב המקרים, על הפעילוית שהיתה. אשמח תמיד לקבל תגובות נוספות, הערות/הארות ורעיונות חדשים. עינת

לארי

New member
../images/Emo42.gifשרשור חוגים ופעילויות../images/Emo42.gif

בשרשור מטה

למעלה