שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo42.gifשרשור חיובי../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב everybody

xXx Lilo xXx

New member
אני../images/Emo29.gif

בהנחה שתיהיה שביתה - כל השבוע. ראשון- בבית. || בייביסיטר (?) שני- בבית || בייביסיטר (?) שלישי- בבית. רביעי- בבית ||בייביסיטר (?) חמישי- בבית. שישי- או יוצאת, או בבית. שבת- בבית

שבוע נהדר לכולם!../images/Emo28.gif

ראשון- נוסעת לבאר-יעקב לחברה | שיעור פסנתר [אולי אני אזיז...?
] שני- בבית. שלישי- בבית. | חוג דרמה. רביעי- בבית. | בייביסיטינג (?) חמישי- בבית. | בייביסיטינג (?) שישי- בבית. שבת- שומדבר מיוחד

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

ראשון- עזריאלי וסנטר :) שני- אולי אלנבי שלישי- בבית, נראלי רביעי- קולנוע חמישי- עזריאלי שישי- בבית שבת- אולי לנמל :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

גם בהנחה שתהיה שביתה. ראשון- כלום. שני- כלום. שלישי- כלום. רביעי- ת"א. חמישי- כלום. שישי- כלום. שבת- כלום. שבועיים לפני ההופעה של פיונרל!!!!!!!!@%&)%&*%^W^^*Rחךלעיחכחףעךחלשףגךחעףךחאערןםעחמ

ממ.

ראשון- לא ידוע, אולי נוסעת לדודים שנמצאים בשהם, לכל השבוע. שני- לא ידוע. שלישי- לא ידוע. רביעי- לא ידוע. חמישי- לא ידוע. שישי- לא ידוע. שבת- פרק של גוסיפגירל לראות, אח"כ הולכת לארומה עם חברות.

אלוש 4

New member
אני :]

ראשון- לומדת מ-10 וחצי עד 12 שני- יומולדת לחברה (מזל טוב) שלישי- יש שוק :] רביעי- שביתה?! חמישי- שביתה?! שישי- חוג גיטרה שבת-יוצאת לטייל.....P:

shiraz cohen

New member
נו,ננסה. ../images/Emo122.gif

ראשון- חעחע,לא הלכתי לבית ספר.
שני- ערב כיתה.מבחן בבקיאות.
שלישי- נפגשת עם שירי?
רביעי- המממ הממ... כלום.
חמישי- ע"ע רביעי. שישי- ע"ע חמישי. XD שבת- מנוחה?

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo26.gif

ראשון- לא היה לי בסוף ספורט!!
שני- יש חוג, ואני הולכת עם חברה לעיר
שלישי- מגמה רביעי- מגמה חמישי- רישום שישי- בית
שבת- כנ"ל

mcfly danna

New member
יאללה נו...

ראשון- גיטרה, מבחן בג"ג, שני- מבחן באנגלית, ריצה של 12 דקות שלישי- ב"יס... בלי מבחנים היום! רביעי- כמו יום שלישי {ביטלו לנו את המבחן בתנ"ך!!!!!!!!!!!1} חמישי-מבחן האזרחות... דרך נפלא לסיים את השבוע... שישי-לקום מאוחר, לשתות 20 כוסות תה.. שבת-להתכונן לשבוע הבא...

yarden28

New member
............./images/Emo113.gif

ראשון- ישנתי אצל חברה , סטודיו, מופע של אנסמבל בת שבע - 'כמויות'
שני- סנטר עם ידיד, סטודיו. שלישי- הולכת לחבר, *ביקור פתע בצופים (אחרי שפרשתי וכולם התאכזבו קשות וצעקו עלי)*, סדנא עם מיומנה. רביעי- סטודיו. חמישי- קניות. שישי- מוזס עם הבנות מהמשלחת לדרום אפריקה, 'הרמת מסך' המורה שלי מופיע
שבת- X

A t a s h i

New member
שבוע משעמם. :X

ראשון - כלום. :X שני - פסנתר, פיתוח קול, מקווה לדחוף גם שיעור נהיגה. שלישי - קומפוזיציה ותיאוריה, שוב מקווה שיעור נהיגה. רביעי - סוסים, גיטרה חשמלית, שוב מקווה שיעור נהיגה. XD חמישי - גיטרה קלאסית, הלחנה, אולי עוד פיתוח קול, ואם לא - שיעור נהיגה. P: שישי - או יוצאת, או חברים באים להתנחל, כנראה, עוד לא החלטנו. :] שבת - תלוי מה יהיה בשישי, אני מניחה. :X

שיעור נהיגה ../images/Emo99.gif

"חמישי - גיטרה קלאסית, הלחנה, אולי עוד פיתוח קול, ואם לא - שיעור נהיגה" XDD

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifסתם כי משעמם.

פשוט בדרך כלל אין לי תכנונים מיוחדים בכלל D: ראשון- נמ. הייתי בתל אביב עם מיכאל, היה מגניבוס D: היה אימון, היה טובמאוד!! שני- לא עושה כלום
אימון בערב.. שלישי- אולי מפגש ביצ'ס יאי
אימון וינגיייט רביעי- שומדבר מתוכנן. אימון, מנסה להגיע לרעננה. חמישי- שומדבר מתוכנן. אימון, מנסה להגיע לרעננה. שישי- אולי מיכאל בא, חוץ מזה, שודמבר מתוכנן. שבת- שבת. שומדבר מתוכנן בינתייםXD

אני.. :)

ראשון- היה לי חוג- התעמלות אומנותית.. והיה עוד מדהו בטוח אבל אני לא זוכרת.. שני- נסעתי לעזיראלי P: היה כיף רצח! שלישי- אממ.. נראה לי אני הולכת לחסן את החתול שלי.. רביעי- שוב חוג ומקווה לשביתה חמישי- אני מחזיקה אצבעות לחופש שישי- גם פה אותו דבר.. שבת-לישוווווון...... !! נכון שבוע מרתק? טוב ביי ושיהיה לכולם שבוע קצת יותר מעניין ומהנה משלי.. XD

למעלה