שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo42.gifשרשור חיובי../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבוהוווו

ראשון- משהו של הצבא. לא הולכת לאימון, לומדת למבחן. שני- מייג'ור מבחן בפסיכולוגיה. אימון? סילבסטר. (פחח) שלישי- 2008 DD: נמנמ. שתהיה שנה טובה אה? אימון. (עוד שבוע למנייאק.) רביעי- אימון. שומדבר מיוחד נראלי חמישי- כנל שישי- סופש שבת- סופש, יומולדת לסבא'לה! 3>

הזויה13

New member
../images/Emo214.gif

יום ראשון - בצפר? אממ אולי לקולנוע, ממש באלי
/ וגםםם יומולדת לספיר חברה שלי! אולי באמת נצא מחר לקולנוע
יום שני - בצפר
יום שלישי - " יום רביעי - " יום חמישי - " יום שישי - מקווה לראות את סיוון ודני!!!!!1
/ מסתובבת קצת בשכונה
יום שבת - HOPEFULLY נמל ת"א.

mcfly danna

New member
שבוע טוב לכולם!!!

יואו האוסטרלים היו כאלה חמודים!!! חבל שהם עוזבים מחר.... ראשון- האוסטרלים עוזבים
, בי"ס..
ררררר..כמה שלא התגעגעתי.. שני- להסביר למורה לאנגלית שלי למה לא יכולתי להכין את השיעורים שהיו לי אתמול...XDDD אני כבר יודעת מראש.. שלישי- בי"ס, אולי נתאמן על הגיטרה שלי... (אני מלמדת את עצמי!!XDD) רביעי- בי"ס, לנקות את הבית לערב בנות.. חמישי- ערב בנות!!!!!!! כ-ו-ל-ן באות אליי!!!!! כיף לי... שישי- לנקות אחרי כל הבנות האלה...אללה ספונג'ה! שבת- יום התה השבועי! שבועיים כיפיים היו לי...

C h o p C h o p

New member
יא!!!

צריכה עזרה? את רוצה שאני יעזור ללמוד ,אני מלמדת גיטרה את אחותי וחברות שלה
אני גם יכולה להביא לעבר בנות?!!
חח

xXx Lilo xXx

New member
אעאע בית... D:../images/Emo29.gif

ראשון- היה מבחן במת'..... והמורה למחשבים שלי רדף אחרי כדי לומר לי שהוא רוצה לדבר עם ההורים שלי
אינעל אחותו הצולעת! הם ראו תמבחן. הפנימו. מה אתה רוצה לעשות להם עוד יותר עבל!? שני- בצפר || חברה שלי כניראה באה אלי בערב
שלישי- happy new year?
|| בצפר- מבחן בחיבור. רביעי- בצפר || עבודות באומנות. חמישי- בצפר - חוזרת ממש מאורח
שישי- בצפר || יוצאת עם ידיד
שבת- הייתכן?מנוחה? (בחלומות שלי.... ) - לומדת לאומנות.

WalkingOnWater

New member
אפשר למות משיעמום?../images/Emo110.gif

ראשון - בצפר || אוליאוליאולי טניס || מילקי [הכלב שאני מוציאה תמורת 100 ש"ח לשבוע. כבר השגתי 400 DD:] שני - בצפר || בר אילן || מילקי || היפ הופ || אולי חברה שלי ישנה אצלי. שלישי - בצפר - מבחן באזרחות || צופים || מילקי רביעי - בצפר || מסיבת הפתעה לחברה שלי || מילקי [או שמילקי לפני ההפתעה, מי זוכר...] חמישי - בצפר || מילקי || בת מצווה שישי - בצפר || מילקי || צופים || אולי אני וחברה שלי מתגנבות למסיבה, לוקחות משם אוכל ובורחות לקניון. שבת - מנוחהה ZzZzZzZzZz || מילקי

C h o p C h o p

New member
אניאניאנאינאנאיאני!../images/Emo6.gif

ראשון-מתכוננתי לתאוריה+מבחן באנגלית. שני-אההה הרבה! תאוריה ב6 בובקר +מבחן באנגלית+אקו לב +שיעור נהגה אחר הצהריים
ו.... סליבסטר!
שלישי-שיעור גיטרה ! שיט לא התאמתי
שנה חדשה!!! חע! רביעי-לאאאאאאא מבחן בתנך! חמישי-שיעור נהגה ב3. שישי-אני מקווה שאני עוד היה חיה אחרי השבוע הזה ! שבת_לנוח בבית אלה עם כן ההורים שלי יחליטו שאנחנו הולכים לאין שהוא
שבוע טוב!!!

../images/Emo28.gif

ראשון- עבר. שני- אוהו. בי"ס עד ארבע וחצי. | בייביסיטינג. שלישי- בי"ס. | מבחן בחיבור. | שנה אזרחית חדשה. | דרמה. רביעי- בי"ס. חמישי- בי"ס. שישי- בי"ס. שבת- כלוםXD ~אושר~

../images/Emo178.gif ../images/Emo141.gif

ראשון- עבר!!! היה מבחן.
שני-חברה באה אליי,לומדת למבחן באנגלית. שלישי- מבחן באנגלית,מסיבת יומולדת לחברה. רביעי-לומדת למתמטיקקה מן הסתם... בוחן במשו שאנלא זוכרת מהו.
חמישי- לומדת למתמטיקקה.
שישי- אוח,חופש סוף סוף. לא לומדת!!!!1111 לומדת לספרות בבית. XD שבת-
לומדת לספרות. Wish me luck. I'm gonna need it!

a k c

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo9.gif

ראשון- עבר לו שני- עוד מעט חוג.. שלישי- יומולדת לחברה שלי ולסבאXD, מגמה, מחוייבות
, פעולה. רביעי- מגמה. חמישי- רישום, פעולה
. שישי- אוחח כל כך ישנים.. אה, ומתכוננים למבחן בתנ"ך
שבת- כנ"ל.. שבוע טוב ושנה מצויינת!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

ראשון- אין אינטרנט.. שמרתי על האחים שלי ואז ישנתי 18:00-21:00 ואז קצת בפלאפון ושעות עד שנרדמתי חזרה. שני- כלווווום. אהה בייביסיטר. 100 בבוחן באנגלית. שלישי- שנה חדשה
רביעי- בוחן בלשון
האם הפעם יהיה לי 100 ולא 92? חמישי- חורשת לומדת מתה. שישי- בוחן בהיסטוריה. שבת- ישנההה!!@#%

למעלה