שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

כי אתם כל כך אוהבים לחלוק עם הפורום.. כתבו את הדברים החיוביים שעומדים לקרות לכם השבוע ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

ראשון-לישון.. ו..לישון שני- תעודות וממה שהבנתי הופעה של אלי ומריאנו + חזרות שלישי- עזריאלי עם חן ומעין וחזרות רביעי-אזרחות אזרחות ועוד אזרחות חמישי- בגרות באזרחות - אין יותר אזרחות אחר כך שישי- לישוןןןןןןן... שבת- סוף סוף - "13" חובה לראות! ושיהיה לכולם אחלה שבוע

../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif 13??!

איפה איפה איפה? |מכורה| הפסקתי לספור כמה פעמים כבר ראיתי את הסרט הכה שולט הזה

loner in love

New member
בהוט דרמה

שחר בעצמה לא סגורה על היום חח אז תבדקי מתי זה חוץ מזה שזה הוט בטח יהיו פול שידורים חוזרים

PunK RocK 1o1

New member
זה סרט ממש ממכר=|

כמה חברות שלי אמרו שהוא סרט משעמם, מכוער ומטומטם.. אני פשוט התעלמתי=|

loner in love

New member
אני

ראשון- לא עושים כלום חוץ מללמוד לביולוגיה יאי שני- מגן בביולוגיה ותעודות.. בטח אחרי זה משו עם חברות.. או שלא. שלישי- יום ראשון לחופש עזבו אותי! אה ות"א רביעי- כלום חמישי- פידיון לבן של בנדוד שישי- בטח אתקע בבית כרגיל כי יש לי חברות בעע שבת- אתחיל להזיז את עצמי בקשר להסטוריה איזה אופטימית אני

אני

ראשון- מתכנות+ בגרות בפסיכולוגיה+ מסיבת סיום!! (אני בי"ב!!) שני- אין בצפר יותר בחיים!!!!!! + ללמוד לסציולוגה שלישי- בגרות בסציולוגיה + טיול!! רביעי- ללמוד לאזרחות חמישי- אזרחות! שישי- לחגוג!! שבת- לישון.... אין כ"כ דברים חיוביים חוץ מזה שסיימתי בצפר!!!!!!!!!!!

נופר36

New member
אניי..!

ראשון-יום כיף בחוף דור עם כל השכבה!
יהיה מאגניבב
שני- חלוקת תעודות(בעעעע
) כנראה שאני לא אצא מהבית באותו יום..חחח סתםם זה לא עד כדי כך גרוע..*מקווה* שלישי- לומדת להסטוריה..הולכת אולי לצופים ובערב בטח יוצאת לאנשהוו.. רביעי- לומדת לומדת לומדת ואז רואה ג'ואן מארקדיה
חמישי- שיעור גיטרה
ואולי ים!.. שישי- יום מנוחה=) חחח אני אלמד קצת ואז בערב אצא.. שבת- חורשת לבגרות!

beyonce3

New member
עונה...

ראשון-מסדרת דברים למחר.... שני-הולכת לבריכה... שלישי-נפגשת עם מיכל ושרה המדהימות בעזריאלי..ואחריי זה אני אקח אותן לשכונת "המצוקה" שלי בצפון ת"א..חעחעחעחע רביעי-שיעור באנגלית....והולכת לאפרת.. חמישי-לומדת ומחפשת בצפר... שישי-אילוף לכלבתי.. שבת-נחהההההההההההה

oriane0

New member
השבוע שלי :)

ה-26 עד סוף הלימודים שלי ! ראשון- יום כיף בבריכה עם כל השיכבה שני- לימודים מבאסים
שלישי- כנ"ל רביעי- יום לפני סוף הלימודים חמישי- סוף הלימודים! בריכה ובערב חברות באות אליי (כנראה) שישי- חופש.. בריכה או מלחמת מיםםם שבת- ים? כשחושבים על זה, לא תכננתי שום דבר לחופש.. מה עם מפגש פורום?

PunK RocK 1o1

New member
אני

ראשון- כלום שני- מסיבת סיום וקבלת תעודות
שלישי- יום ראשון לחופש ואומנות שיעור אחרון
רביעי- לישון
חמישי- גם לישון
שישי- אממממ לא יודעת עדיין.. שבת- יום לפני היומלדת ראשון- יומלת לי!!

mayoosh4

New member
שלי ../images/Emo3.gif

ראשון- אהההה הרגע חזרתי ממסיבת סיום שעשו לנו בחוף בהרצליה. היה מגניב! שני- סיום לימודיייים חעחע, אחרי זה ים עם חברות, ובערב בטח ניצא לאינשהו. שלישי- ת"א עם חברה שלי. רביעי- אההההה נראה לי רועי לוי בא אלינו לישוב? לודעת אם אני ילך. חמישי- אין משהו מיוחד, בטח סתם ניצא לאיפשהו. שישי- כנראה אני נפגשת עם הידידים הכי טובים שיש לי בעולם P: שבת- לודעת.

למעלה