שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את כל הדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע.. ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

loner in love

New member
אני

ראשון- רופא עיניים [check] שני- בגרות אחרונה שלישי- מפגש/לאדעת רביעי- לאדעת חמישי- מפגש/לאדעת שישי- יומולדת לשחר
שבת- הולכים לשחר

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- לזכור לראות אבודים!
שני- עוד לא סגור..
שלישי- קוסמטיקאית (כן זה דבר חיובי כרגע)
רביעי- נוסעת לבת דודה שלי.. יאיייייי..
חמישי-מפגש פורום מקפליי?!
שישי- יומולדת
שבת- עוד יומולדת

ממ

ראשון-פגישת פולין בבצפר וידיד שלי בא :) , אה ואין עבודה! שני-אבא חוזר אחרי חודשיים בחו"ל (חלק מזה בלונדון!!). שלישי-עבודה (?) :( רביעי-שוב מפגש פולין. חמישי-מפגש פורום (?) בתקווה שאני אבוא. (אני צריכה בגדים אוף) שישי-יומולדת לשחר (אני מצטרפת לשמחה) 3>, בגדים בגדים בגדים בתקווה גדולה, אוו אסיילום. שבת-יום לפני אילת :)

הלווואי :)

בואי איתי..ברכבת? אמממ חןןן צבעתי לשחור!!! ויש לי גם ורוד וסגול אבל P: ממ באיזה חברה שכל המוצרים של הסופר עוברים דרכה קיצר צריך להדביק מדברות על מוצרים ולארוז כל מיני שטויות... מעייף.

loner in love

New member
חחחח העיקר כסף ../images/Emo3.gif

אממ נראה לי ששלחת לי תמונה שלך עם הורוד.. לא בטוחה חח שלחת לי משו.... ואני נוסעת באוטובוס כי אני מתקמצנת

אממ

חחח כן אבל צבעתי את כל השיער לשחור מאז ויש סגול וורוד גם חח אהה יו איזה באסה מאיזה תחנה? בטח שער ראשון ? אוף איך אני יבוא הא?

loner in love

New member
דווקא לא משער ראשון

אבל הוא יוצא משם אין מצב שתגיעי לשער ראשון?

יש מצב

אם אני אבוא למפגש כמובן. קבעתם יום בכלל? חחח דיי אני הכי מתגעגעת לכל השטויות האלה. הזנחתי בזמן האחרון אני חייבת לציין. (בגרויות וכיוב').

הממ

גם את נסעת? איזה יופי :) תספרי לי קצת מה היה? חח וממה בדיוק נהנים שם?

loner in love

New member
מהכל

חוץ ממה שקשור בשואה שזה יחסית לא כזה הרבה אל תדאגי יהיה לך המוווון זמן להנות!!

אממ

לא הרבה זמן? חח כל יום הולכים למקום אחר שקשור בזה. Xx חברה שהיתה שם אמרה לי שהיו באושויץ הבריטים הכי מדהימים בעולם (כן אממ אני לא יודעת מה הקשר ואני יודעת שזה אכזרי אבל שמעי, ככה זה) אה חן!! את צריכה להגיד לי איפה ממוקמת החנות שקנית בה את הואנס שלך! כי אני רוצה להיכנס ולקנות גם משו יפה! ו...יש בכלל סצנת סקייט או אימו בפולין? חח אני מהתמימות.

loner in love

New member
נמנמ

כל יום יש משו שקשור אבל זה לא הרבה זמן לאדעת אני זוכרת יותר כיף מאשר בכי גם הדבר הראשון שאמרתי כששאלו אותי איך היה זה "כיף!!!" כי באמת כאילו הרוב כיף ואני יודעת שזה מגעיל, כשאני הייתי באושוויץ היתה שם קבוצה משוודיה והם היו אחד אחד מדהימים!!! ובהתחלה מראים לך סרט כזה ואני במקום להסתכל על הסרט הסתכלתי עליהם ורק חשבתי על איך אני הולכת לדבר איתם.. גאד כלכך כעסתי על עצמי לא זכור לי שראיתי הרבה סקייטרים חחח וגם היה ממש נדיר למצוא שם ואנס במקרה ראיתי חנות של NO FEAR ונכנסתי והיה שם בעיקרון זה בקניון בוארשה שהיינו בו ביום האחרון כמה שעות לפני הטיסה אבל לא כולם הולכים לשם אני יכולה לברר לך את השם שלו ותבדקי אם אתם הולכים אליו

אומגד

יו חן תודה :) פליזי תבררי כי אני ממש רוצה. אהעאה. חח פולין ארץ לא מפותחת! אה את לא מבינההה אבא שלי הרי עובד בחו"ל כל פעם עכשיו הוא חזר מחודשיים באנגולה (אפריקה) והוא נסע דרך לונדון ובדרך חזרה הוא נשאר יומיים בלונדון! והוא טייל וזה אוףףף הוא הביא לי כל מיני עיתונים כי הוא לא ידע מה אחר לקנות לי...חח איזה מצחיק הוא. הוא קנה לי את: smash hits-יש שם דיסק קריוקי עם rot3f חחח OK More sunday express - חח מה הקשר? זה כמו ידיעות אחרונות. ובאו איתו עוד כל מיני עיתונים חחח אני מוצפת פה! הוא קנה גם לאח שלי חולצה כזאתי בצבע כחול כהה ורשום עליה לונדון את יודעת של ילדים כזה עכשיו מה הקטע. היא עלתה 8 פאונד! זה 64 שקל! חח על חולצה קטנה..הוא בחיים לא היה משלם בארץ ככה חח ועוד קנה מחזיק מפתחות באיזה 30 ומשו שקל חח מהמגזימים! קיצר הביא כל מיני שטויות כאלה והמון שוקולד ואלכוהול והוא נסע בבריטיש איירוייס ואני וראה פה את הכרטיסים ואני על סף בכי Oo והוא צילם בוידיאו אז כשאני יראה אני אספר לך :}

loner in love

New member
תזמיני אותי לראות ../images/Emo3.gif

ומה את עוד שניה בוכה גם את היית בלונדון לא מזמן ואני לא צריכה להזכיר לך מה עשית שם!!

אז מההההה

אני רוצה שוב!!! ובגלל פולין עכשיו אני לא יסע עד לוידעת מתי ללונדון :( אני רוצה לסוע או בפסח או בחופש הגדול שוב. אני חייבת כסף. הצילו.

למעלה