שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

אתן יודעים מה לעושת.. כדי לראית שהשבוע הבא עלינו (לטובה) הוא שבוע טוב תכתבו את כלהדברים החיוביים שיקרו לכם השבוע ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

loner in love

New member
אויש נו

למה לא חשבתי על לעשות קופי פייסט
ראשון-זה היום לא? שום דבר מיוחד.. חלום אמריקאי שני-אממ לאדעת שלישי- הולכת עם אמא למדידה רביעי-
יומולדתתתת
חמישי- איי דונט נואו שישי- מסיבת מומולדת הוריי
שבת- לישון והרבה

may90

New member
המממ

ראשון- או הולכת לעזריאלי עם אמאל'ה, או הולכת לישון אצל חברה. שני- אותו דבר כמו למעלה (לא מוחלט) שלישי-לא יודעת אולי אפגש עם חברה.. רביעי-כנ"ל חמישי-נמנמנמלא יודעת שישי-סבתא שבת-לא מוחלט עוד

DesertRose7

New member
../images/Emo26.gif

ראשון- אין שום דבר חיובי ביום המסריח הזה! שני- כותבים פעולה אחרונה.. יאייי שלישי- חופש?! רביעי- יומולדת לחן - יום כיף בראשון! חמישי- אין תכנונים מוקדמים שישי-כנ"ל שבת-כנס בוגרים.. יהיה נחמד

mayoosh4

New member
שלי

ראשון- המממ לא משו מיוחד. עקרות בית נואשות? שני- לודעת שלישי- רמת גן אולי. יומולדת לחנוץ! רביעי- לא משו מיוחד.. חמישי- אורזת.. שישי- מחנה קיץ! שבת- מחנה קיץ!

אני

יום ראשון- הלכתי לג'ן
+ עקרות בית נואשות
יום שני- סיסקו[פרוייקט מחשבים:/] יום שלישי- שוב סיסקו יום רביעי-מבחן מסכם בסיסקו+ יומולדת [וואו,איזה כיף,לעשות מבחן ביומולדת:/הולך להיות כיף:/]+צובעת ת'שיער יום חמישי- לא דעת יום שישי- נמ,סמולוויל,מגרש ביתי ודה או.סי
!| יום שבת- אנוח או משהו... ואולי אתחיל כבר עם המתמטיקה

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif ../images/Emo23.gif

לאיזה צבע את צובעת את השיער?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo28.gif אני../images/Emo9.gif

ראשון- יש חלום אמריקאי
. וויקה באה לישון אצלי
שני- אני פוגשת את אבא סוף סוף. והולכים לקחת את הפלאפון שלי לתיקון [סוף סוף!]. ויש גם פיתוח קול [שיט אני צריכה להתכונן. שכחתי]. ואממ כנראה גם שופינג עם אמא
שלישי- סתם כלום. אולי עוד יום שופינג עם אמא
אההה... ואולי ענב
באה לישון אצלי. רביעי- שומדבר מיוחד בבוקר. אבל בערב יש חתונה! חמישי- שומדבר לא טוב ביום הזה
. אנלא רוצה שוב בגרות במתמטיקה
שישי- צוללתתתתתת! [מסיבה כאילו
] שבת- ליודעת. נראה לי אני אלך לסבתא
. וואו, אשכרה שבוע שאני עושה בו דברים. מדהים!

למעלה