שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

ליטלושי

New member
אני../images/Emo68.gif

ראשון- קורס..היה מגן דווקא חמוד..ועכשיו לישוןןןןןןן אחרי שישנתי שעתיים בלילה
שני- קורס ואח"כ לראות תדיוידי של הטקס יאי
שלישי- קורס+ללמוד
רביעי-קורס+ללמוד
חמישי-בגרות סופסוף
שישי-החיילות חוזרותתתתתתת!!!
שבת-בטח עם החיילות
שיהיה לכן שבוע טוףףף

DesertRose7

New member
../images/Emo176.gif

ראשון- לקניון הגדול בפ"ת והום סנטר.. שני- כנראה עם נעמה בעזריאלי.. יהיה כיף שלישי-סוף סוף המכון כושר נפתח! הולכים להתנחלות שם רביעי- מכון כושר חמישי- גם מכון, קובעים תוכנית שישי- מכון כושר שבת- נפרדים מכולם..

may90

New member
ME

ראשון- לונה פארק השנתי עם המשפוחה והזמנתי 2 חברות
והתקנתי לי אינטרנט חדש כי נזק שכמותי שברתי את הקודם (כן כן זה אפשרי) שני- חברות הולכות ממני שלישי- אולי מפגש פורום סאם ואולי חברה רביעי- כנ"ל חמישי- כנ"ל שישי- סבתא שבת- לא יודעת

loner in love

New member
אני

פאק למה נראה לי כאילו יום חמישי ראשון- אתמול? עבודה וגבות שני- עבודה וקניתי בגדים שלישי- עבודה רביעי- עבודה חמישי- עבודה סעמק שישי- לישון המון והופעה שבת- מקווה שים

SurfeR Babe

New member
אמממ קצת מאוחר אבל אני ..

ראשון- אמממ לא הרבה , הלכתי עם חברה לעיר . שני- גם לא הרבה , חברה באה אליי חח לא עשינו הרבה דברים מעניינים . ואם מדברים על משהו חיובי - גיליתי שלי ולדאגי יש אותו צלצול בפלאפון . אני לא יודעת למה אני מתלהבת מזה כל כך אבל ייאי !!! שלישי- אמממ היום .. לא נראה לי שיש לי הרבה מה לעשות רביעי- אממממ גבות , רופא שיניים , ואז הולכת לטקס סיום של קורס מדריכים של חברות שלי [ גם טל שם , אם זה עניינן אותכן ] חמישי- החברות הכי טובות שלי חוזרות , תודה לאל , וההורים שלי טסים לשבוע [ בית לבד .. ייאי ! ] . שישי- הולכת לסבתא .. לא יודעת אם זה חיובי או לא כי הייתי יכולה להיות עם חברותש לי שבדיוק חוזרות [ בבית לבד !! חח ] אבל לא משנה . אני אוהבת אותה . שבת- חוזרת מסבתא בלילה .. דרך אגב - ראיתן meet the barkers אתמול ?ה פרק חדש . שבוע שעבר לא ראיתי כי היה כתוב בהוט שאין . אני מקווה שלא פספסתי שומדבר . בכל מקרה היה פרק כזה יפה ..

loner in love

New member
הגיע הזמן

שישימו פרק חדש הפסיקו את זה באמצע ושמו מהתחלה למרות שדווקא אתמול לא ראיתי =/

SurfeR Babe

New member
אני יודעת .. איך שמחתי חח

מה שהיה זה שהוא יצא לסיבוב הופעות באירופה עם בלינק [ למה לא מראים את טום ?! לא שאני לא מתה על מארק , אבל נו באמת .. רק בהופעה הראו אותו כי היו חייבים אבל בקושי שמו 10 שניות מהשיר ] איזה עצוב זה היה כשהם נפרדו , היא ממש בכתה והכל .. בכל מקרה הוא היה בפריז והיא רצתה לשלוח לו פרחים אבל הפקידת קבלה הייתה מפגרת ולא הבינה כלום אז היא אמרה , אולי אני אלך ללונדון ואפתיע אותו ? אז היא עשתה את זה , וסתם , הראו כל מיני דברים שהם עוש .. אבל זה היה ממש יפה . ממש אהבתי . והיא הייתה שם ממש יפה , בלי כל האיפור המעצבן הזה כשמאפרים אותה באיפור פלייבוי . היה לה איפור טבעי כזה ושיער לא יותר מדי מעוצב והיא הייתה פשוט מדהימה . אני אהבתי . מאוד .

למעלה