שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gifשרשור חיובי../images/Emo42.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifאני ראשון- הולכת לקנות חרוזים../images/Emo99.gif ולהתפלל שאני אצליח לעשות טבעות מהממות כמו שדודה שלי עושה כדי שאני אוכל למכור אותן להרוויח כסף ללונדון שנה הבאה. שני- פסיכומטרי (שלילי../images/Emo122.gif) שלישי- כנ"ל, אבל אח"כ אני נוסעת לפסטיבל לתיאטרון בובות בירושליםםם../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif רביעי- אולי הולכת לקניות עם אנוצ'קה../images/Emo99.gif חמישי- פסיכומטרי (אבל למי אכפת, יום מושלם../images/Emo99.gif), מפגש יוניבלוך, אפרת גוש והלהקה, והופעה של יונייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif אולי מארח את דניאל|שלמותטוטאלית||סגידתעולם| שישי- מממ מנוחה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שבת- לא יודעת../images/Emo122.gif

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifקידום... מבצפר../images/Emo3.gif

DesertRose7

New member
כנראה שכולם ככה

גם אני! כמה שיעוריייייייייייייייייים!! עכשיו חזרתי אלוהים ישמור וזה למחרתיים!! אין לי חיים..

shircherry

New member
כןןןןןןן

לא רוצה ללמוד יותר לפסיכומטרי... שהמתנחל הצנון מיובש הזה שקורא לעצמו "מנחה" ימצא איזו התנחלות לשבת בה!!!

אני!

ראשון-צום
שני-אזכרה לסבתא
שלישי- איתי חוזר בעז"ה הביתההה רביעי- קניות חמישי-קניות שישי-כלום שבת- לישון...

may90

New member
אני

ראשון- חזרתי מחברה ועקרות בית נואשות!!! שני- חברה ישנה אצלי שלישי- הממ לא יודעת רביעי- כנ"ל.. חמישי- כנ"ל שישי- חברה טסה לשליחות בלוקסמבורג :( שבת-לא יודעת

danirit1

New member
שלי!

ראשון - ללכת לקופ"ח לבדוק תוצאות לבדיקות! הכל בסדר תודה לאל! שני - לקנות דברים לביה"ס שלישי - לא יודעת רביעי - לא יודעת חמישי - אולי אני ילך עם חברות שי לארומה מה זה סבבה שם וגם סרט! שישי - וואלה אין לי מושג שבת - גם לא יודעת בעזרת השם שנגיע למחר!

DesertRose7

New member
שלי..

ראשון-פסיכומטרי שני-חופש שלישי-פסיכומטרי רביעי-חופש חמישי-פסיכומטרי + קניון שישי-טיפול 10000 שבת- בת מצווה לאח שלי

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo68.gifמזלטוב לאח שלך../images/Emo9.gif../images/Emo65.gif

D4Ever

New member
אני

ראשון-לומדת ללשון שני-בגרות בלשון שלישי-יום מנוחה רביעי-מחויבות אישית+עבודת קיץ בתקשורת חמישי-מחויבות אישית+עבודת קיץ בתקשורת שישי-עבודת קיץ בתקשורת וגם קצת מנוחה שבת-עבודת קיץ בתקשורת ומנונה.. גמכן חופש.. יום טוב.

למעלה