שרשור חיובי

DesertRose7

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

אתם ידועים מה לעשות.. ראשון שני שלישי רביעי חמישי שישי

DesertRose7

New member
שלי..

ראשון- מבחן בפסיכומטרי..ושיעור נהיגה ראשון!!!
שני- שיחה.. היא רוצה שאני אהיה רשא"כית.. לא רוצה! שלישי- הפנינג פתיחת שנה וגם פסיכומטרי בבוקר רביעי- ערב שיבוצים חמישי - היום הראשון של י"ב!! שישי- שוב חופש.. וסמינר הדרכה שבת- ועוד סמינר הדרכה אחחח.. שבוע עמוס שבוע טוב לכולם

ליטלושי

New member
אני

ראשון - היה עבודה, ישנתי ויותר מאוחר המשך השיגעון עם הילה,ואז רואה פרק של אבודים שכמובן ששכחתי לראות וטלנובלה בע"מ פרק אחרוןןןן...נו מור בני ובטי..כמה שהם מתאימים חח
שני - עבודה, ובטח ישנה או משהו שלישי - כנ"ל רביעי - כנ"ל חמישי - מלווה את אחותי לכיתה א'
וחגיגת סיום המלווה של הילה כמובן עם האוטו
שישי - מסיבת גיוס
שבת - טוב הפעם באמת ים
שבוע טוףףףףף לכולןןן!!!

may90

New member
אני

ראשון-לא פיספסתי ערות בית
שני-היה מפגש פורום בלינק אבל לא יכולתי לבוא שלישי-מפגש פורום סאם, הולכת לדילוגית ופוגשת את בנטל רביעי-הממ פגישה כיתתית עם כיתה, מורה וביצפר שאני לא מכירה :S וויש מי לאק חמישי-יום ראשון ללימודים לא? שיט! אני בדד ולונר אהיה בטח שישי-לא יודעת

T a l14

New member
מי

ראשון-לא משו מיוחד... השכרתי "בקול גדול" עם הילרי דאף...
בעיקר בשביל קווין (אח של ג'ואן...מארקדיה)...האירוניה היא שכמו בסדרה הוא גם נפגע מתאונת דרכים
..בכיתי בקטע הזה... שני-גיליתי איזה שיכבה אני מדריכה! (ג')
ועטפתי עוד קצת ספרים לביה"ס..ושמעתי את טיקט אווטה לוסרוויל
(טופ, האמת שעדיין לא שמעתי..עכשיו אני הולכת לשמוע..
) שלישי-כלום..כנראה... רביעי-אה, אולי נכין את השיעורים בתנך או במה שזה לא היה
חמישי-חוזרים לביה"ס
, ישיבה ב-4, וכנראה נלך לראות סרט ב-7 או משו כזה.. שישי-אין לי מושג

DesertRose7

New member
אני מרא"שכת א-ב

גם אני היום גיליתי..חחחח.. שנה ראשונה שאת מדריכה?

T a l14

New member
כן...

אצלכם יש ילדים גם בכיתות א' וב'?, אצלנו זה מתחיל מכיתות ג'. ואני ממש בלחץ לקראת כל העניין הזה...

DesertRose7

New member
המון המון ../images/Emo50.gif

את כל כך הולכת להנות.. גם אני הדרכתי ג' בשנה הראשונה שלי.. ועכשיו אני כבר בשנה אחרונה

PunK RocK 1o1

New member
שלי

ראשון- הלכתי לקנות דברים לבית ספר שני- כלום שלישי-לקנות דברים לבית ספר ולסיים כבר את השיעורים! רביעי- אם אני לא אקנה הכל אז גם ברביעי דברים לבית ספר.. ולסיים את השיעורים כבר... חמישי- בית ספר.. וואו.. here we go again שישי-שוב בית ספר..

just jenny

New member
חיובי משו..

ראשון- קניתי תלבושת שני- השתעממתי ולינע באה אלייי שלישי- מפגש עם הכיתה החדשה+ קניון רביעי- אנסה להנות מהיום האחרון כמה שיותר
ולחרוש על מתמטיקה מה שלא עשיתי כל החופש
חמישי- היום הראשון ללימודים [כאילו שלא ידעתם
] שישי- לימודים... שבת- אנסה לסחוב את לינע לבריכה! שבוע טוב לכלום!

loner in love

New member
אני

ראשון- בצהריים חזרות ובערב הופעה שני- מסיבת פיג'מות אצל הילי שלישי- בבוקר עדין אצל הילי -> ממשיכים לשוק ראשון קונים דברים מאגניבים -> הולכים עם אמאבא לאכול חומוס רביעי- נוסעת לעזריאלי לקנות תיק וקונה דברים לביצפר וכנראה בייביסיטר חמישי- ביצפר
שישי- דונט נואו

LovE BuSTeD

New member
אני...

ראשון-הייתתי במשחק של ביתר אהבת חיי נגד הגרמנים..הפסדנו=[[ שני-אתמול זה היה אחד הימים המשעממים שהיו לי הייתי כל היום בבית שלישי-היום אני נוסעת עוד מעט ללבנון לחוף שמה לפגוש ידידים מהיציע רביעי-נראה לי שאני הולכת להשתעמם חמישי-יש ברית נולד לי בן דוד:)) שישי-ליסה חוזרתתתתת מאימא שלה סוף סוףף ולא יהיה לי יותר משעמם שבת-בטח יראה תמשחק של נבחרת ישראל ואחרי זה יצא לאנשהו

למעלה