שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי! ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע חביב לכולם! לירונה

zoharshushan

New member
(=

יום ראשון- לומדת שעתיים..שיעור אחה"צ שני-לומדת עד 4 =/ בטח מכון..בייביסיטר שלישי-לומדת עד 3...ואז אצל אמא באבן גבירול בחנות... רביעי- סוף סוף עושה את הקעקוע ה2 (= חמישי-בצפר,דיקור ובייביסיטר שישי-יוצאת עם החברות לחגוג את היומולדת שלי (= שבת- יומולדת מטורפת.... מה אני רוצה ליומולדת? את שי חלמיש

Hadardur

New member
אחד השבועות היותר מגוונים!

צבא צבא צבא צבא צבא צבא צבא סוגרת שבת... ואז צבא צבא... מסיבה פלוגתית... צבא צבא והביתה@@#&

Lee Roni

New member
:)

ראשון: בצפר, לומדת עם/אצל חברה למתכונת. שני: כנ"ל. שלישי: כנ"ל. רביעי: כנ"ל, בערב אימון(?) חמישי:בצפר, לומדת עם חברה. שישי: לנקות בית, קניות, לומדת.. שבת: חרישות... שבוע מעניין משו :]

eladi88

New member
ממממ די פשוט../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - ישנתי עד 10 וחצי 11...מתפנן בבית ואז בערב עובד שני - בבוקר במשרד של ההורים בערב עובד שלישי - בוקר + ערב עבודה...בלילה חברים? רביעי - עוד כפולה חמישי - לישון קצת בערב עבודה שישי - עבודה..בערב דודים אצלנו שבת - לישון לישון לישון בערב עבודה מממממממממ יאמי!

פווחחחח

קודם כל- קבלו--> http://celebs.walla.co.il/?w=/3601/1040663 לעצלנים פה ועכשיו לשרשור: ראשון- סתם לא עשיתי כלום..עכשיו עושה שיעורים בהיסטוריה, אח"כ אימון.. שני-הצגה בבוקר..אח"כ ביצפר ממשיך..בערב אימון שלישי- כלום בבוקר..בצהריים בגרות באנגלית [אומאגאש
ציון הגשה 97 חרשנית שכמותי :)] אחרי זה מלמדת את חברה מתמטיקה, הולכת לקנות מתנה לאחשלי, ואולי וינגייט..והכל ביום אחד!! אין לי מושג איך אני אספיק :S רביעי- יומרגיל כזה..וינגייט בערב
חמישי- גם יום רגיל נראלי..יומולדת לידיד טוב..:] המפ. שישי- הווו סופ"ש מלחייייייייייץץץץץץץץץץץ!!!!!!!!! מסיבה לאחשלי [*הוא צריך לדמיין שאני לא בבית*
] עם החבר.. שבת- ת ח ר ו ת ! ! ! ! ! OMG תחרות פאק תחרות אוי תחרותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!@#!@$#$!@^@#%@!$~ תאחלו לי בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה שבוע מוצלח *מתפללת לאלוהים* בלי נפילות באימונים ובמיוחד לא בתחרותתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
בביייי >>>

נצל"ש ../images/Emo9.gif

שלוםם לכםם:) לא מכירה אותכם, אתם לא מכירה אותי:] אבל יש לי בקשה =] מישו מאוד מאוד חשוב לי חולה, אז אם לא אכפת לכם אז תרשמו לו החלמה מהירה נא להגיב בשרשור החלמה מהירה לאושרי לוי
(קומונת שרוטים) למרות שאתם לא מכירים אותו..בקשההההההה http://www.tapuz.co.il/communa/ViewmsgCommuna.asp?Communaid=19467&msgid=17386281 תודה מראש

הממממ../images/Emo13.gif

ראשון - הייתי בבסיס ואז במרפאה ואז בנהריה
שני - בבוקר בחר"פ אח"כ כנראה בבסיס שלישי - בבסיס ובערב הולכת להיות קהל ב"של מי השורה הזאת?" רביעי - בבסיס, עושה לילה. חמישי - מתלבטת אם להישאר בבסיס או לקחת חופש, בערב מכבי. שישבת - שאלה טובה

למעלה