שרשור חיובי

Lee Roni

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע טוב לכולם! לירון

אני אני אני אני אני!!!!

ראשון - צבא שני - צבא + לילה שלישי - צבא ואז הפניה רביעי - הפניה ואז איזה שעה בבסיס בגלילות חמישי - חופש!!! שישי - הופעה של סינרגיה שבת - נאדה

Lee Roni

New member
גמני וגמני! :)

ראשון: חופש... סופר-חרישה למתכונת. אולי בערב אחריי. שני: בצפר - מתכונת. בהצלחה לי. אח"כ אולי ב"ש או אשקלון עם החבר'ה. שלישי: בצפר. בערב לא ידוע. רביעי: בצפר, אחריי. חמישי: בצפר, בערב חוגגים לאבא יומולדת! :)) שישי: חולון? שבת: חולון? שבוע חביב שיהיה..:)

eladi88

New member
מממממממממממ ../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - לישון עבודה שני - לישון עבודה כנ"ל עד כל השבוע

zoharshushan

New member
ני

ראשון-נשארתי בבית,אין תוכניות להיום שני-בצפר,שיעור פרטי ומכון.בייביסיטר. שלישי-לא הולכת לבצפר...נוסעת למצפה רמון לטקס של קורס קצינים של אח שלי רביעי-בצפר ומכון. סושי בערב.. חמישי-בצפר..לאדעת מה עוד...ואז בייביסיטר **הקעקוע בן שבוע** שישבת-אלוהים גדולה... שיהיה אחלה שבוע (=

zoharshushan

New member
נצל"ש (=

תראו את הסקיצה של הקעקוע שעשיתי בחמישי שעבר.... (= הייתי שמה לכם תמונה של הקעקוע עליי,אבל הוא מתחיל להתקלף,אבל אני ישים כשהוא יחלים (= בכל מקרה,הוא יצא בן רחב... (הבקיאים בתנך יבינו...ואלו שסתם חכמים) יש לי עוד קעקוע בכתף,אבל הוא לא חשוב עכשיו (= סתם היה לי בא להציק לכם...תעירו קצת את הפורום :)

zoharshushan

New member
אהה,ואם מישהו תהה...

הקרדיט לבנדוד שלי,דוד...מויז'ן בבעלי המלאכה (= והנה עוד תמונה תוך כדי עשייה :)

לולילולי:]

ראשון- לא היה אימון..סתם ישנתי, הלכתי לקנות סווטשרטים לביצפר[
] ואז למדתי לתיאוריה עם ידיד..תכף אני אעשה שיעורים במתמטיקהה..[עוד שבועיים מהיום בדיוק יש לנו שנההה!#$!] שני- עושה עבודה באנגלית,לומדת לבוחן, אימון.. שלישי- בוחן בהיסטוריה, לומדת לתיאוריה..שומדבר מיוחד.. רביעי- תיאוריה בבוקר..אח"כ אולי בצפר..אימון וינגייט בערב חמישי- שומדבר מיוחד..אימון שישי- נוסעת לחבר..יש יומולדת לאחים שלו..וזהו.. :]] שבת- עדיין אצל החבר!.. המממ..

בת 1986

New member
שאללוווםםם חדשה פה../images/Emo140.gif

היי אני בת 20 מהצפון חדשה פה... קבלו אותי יפה..!

ברוכית חמודית ../images/Emo25.gif

שיהיה לך שהיה מהנה ושמחה שהצטרפת אלינו
לפורום הכי "פעיל" בתפוז
סתם סתם לא מתבדחים על דברים כאלו
בכל אופן אני מאמינה שהפורום יחזור לפעילותו התקינה והשוטפת עם צאת אלבומם החדש וההופעות שיחזרו לתיקנם [נו מתי זה יקרה באמת
] בכל אופן ציטוט נעים והשתלבות מהנה

בת 1986

New member
אז את אומרת ש..

הפורום בגסיסה?.... נראלי שאפשר לדבר על עוד דברים במקום לחכות שעוד דיסק ייצא.. לא?!

חופשי.. יש לך משו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif שאלי../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אני פה ועוד כמה שהקושי העזיבה שלהם רודף אותם

אוייש ../images/Emo7.gif../images/Emo201.gif

דברי ספרי!! מה היה? מה קרה? די נו את חיייייבת!! וחוץ מזה "מטעויות למד להשתפר"

כןן אההה

קשה להסביר חחח רק למי שמבין בזה איכשהו אפשר להסביר
בכל מקרה, לא נורא, יהיו עוד תחרויות!!!!!

עונההה../images/Emo192.gif

ראשון- עבודה ובערב מסיבת יום הולדת עם הרבה אוכל ואלכוהול
שני- קמתי עם אנגאוובר ע נ ק י י י י י י י
ישנתי עד 12 בשירותים
ואז עברתי למיטה
עד 2 בצהריים ובערב על המחשב
שלישי- עבודה והולכת לסרט "לגעת ביהלום"
רביעי- עבודה ונולד לרקוד
[כה כה אני גם רואה את זה
] ארוחת ערב אצל חברים.. חמישי- עבודה נוסעת לבית של ההורים סופ"ש ובטח אני ישלים שמה את כל הפרקים של OC שהפסדתי
ומגרש ביתי שישי- בישולים, שוק, ולהכין סלט בגודל של קינג קונג כי יש אורחים.. שבת- אמא שלי חוזרת מחו"ל עם 3 פאקטים של קאנט רק בשבילייייי
שבוע חיובי
מייבי בייבי
שבוע טוב לכולם

למעלה