שרשור חיובי!

Lee Roni

New member
../images/Emo42.gif שרשור חיובי! ../images/Emo42.gif

כתבו את הדברים הטובים שהולכים לקרות לכם השבוע
שבוע טוב לכולם! לירון

נהההה

ראשון- אימון מוקדם..מתמטיקה שני- אימון, מתמטיקה שלישי- מבחן במתמטיקה, לומדת לתיאוריה, לומדת לערבית רביעי- תיאוריה, אולי ביצפר, אימון וינגייט, ערבית [ולנטיינז דיי האהא!] חמישי- מבחן בערבית, אימון שישי- סוף סוף סוף שבוע עם החבר!... שבת- כנ"ל.. ואחרי זה יוצאים לגדנ"ע...

לא הייתי פה הרבה זמן..מקורה../images/Emo35.gifעונה.

ראשון- חוג ריקוד זה דבר משמח מבחינתי חח שני- נראלי נאי ייצא לסרט או משו חח שלישי- חצי גמר כדורסל
רביעי- משו בבצפר חמישי- נוסעת לאחותי שישי- מחכה לערב שבת חח שבת- היום הכי כיףף בשבוע שבוע טוף לכולם
אוהבת...

בת 1986

New member
ממ לא הייתי פה מזמן...

ראשון- סיטלון ביטלון... שני- צילומים לסרט.. שלישי- צילומים לסרט... רביעי-מנוחה..חח חמישי- עזרה בבית... אולי ניסע קצת... שישי- מממ.. לא יודעת... וואלה אין לי מושג מה הולך להיות השבוע... חוץ משני שלישי כמובן... שיהיה שבוע טוב!!

eladi88

New member
פוף../images/Emo205.gif../images/Emo221.gif

ראשון - ישנתי עד 11 או משהו כזה...בערב עבודה שני - ההורים נוסעים לכמה ימים לים המלח...WOOHOOO בערב עבודה שלישי - יום סתלבט...סידורים וכל מיני...בערב נארגן משו רביעי - לישון..ההורים אמורים לחזור...בערב עבודה חמישי - סידורים בערב עבודה שישי - עבודה שבת - משמרת אחרונה....יהיה כיף
-עוד 22 ימים לגיוס-

zoharshushan

New member
קצת באיחור ../images/Emo38.gif

ראשון- בצפר...קיבלתי 99 באנגלית!!!! פסיכו' וא.ערב עם חברה.. שני-בצפר..מכון כושר ובית קפה עם חברה...ישנה לבד בבית,אמא נסעה לחברה :) היה ממש מפחיד לבד בבית.. שלישי- בצפר...יומולדת לחברה הכי טובה :)שיעור פרטי. חרישה לתנך ואבן גבירול לחלק חיבוקים.. :) רביעי-מבחן בתנך..שיעור פרטי..מכון כושר. חמישי-בצפר...דיקור..וחרישה לצרפתית שישי-מבחן בצרפתית....בערב משהו מעניין.. שבת-לישון :)

למעלה