שרשור ליומשניי

../images/Emo42.gifשרשור ליומשניי../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif../images/Emo108.gif

בווקרטובב:]] מה שלומכםם? איך החופש?? הבגרויותת?? החיים וזה?
תקשיבו!!!!!1111111111111111111111111111111111111111111111111111111 זוכרים שפעם אחת [[שעוד הפורום היה מלא]] אז היינו עושים מדי פעם בלילות *בעיקר בחופש הגדול** חירפון לילי??? בואו נקבע מתישהוו ונעשה חיקרפון לילי כזההה תחשבו איזה כיף זהההה ונדבר עם חלק מהווותיקים שיבואו גםם ויהיו צחוקיםם או שנכנס לצ'אט של הפורוםם תחשהו איזה מאגניב זה יכול להיותת
תרשמו פה מה שאתם חושבים וזה.. בואו נתחיל להעיר את הפורום נוכל לעשות פינות וכאלה
ממ וזהו
אז שיהיה לכם יומטובב ונצלוו את היוםםםםםם:]]]]]]]] אוהבת המוןןןןןןןןןןן
****רעות דברי איתי דחוף!****

חח

חודש זה לי יש מלאהה אירועיםם חבללללללללז כאילוז ה חודש אירועים כולל אחוית מתראסת בחודש הבא באוגסט ואני נסועת לטבריה ואתכם מה שלומכם????

Koala Girl

New member
בכיף../images/Emo3.gif

(צ'אט לא עובד לי,כמו כל תוכנה אחרת במחשב המעפן הזה,אבל בפורום...)

יעל 13

New member
בוקר טוב

הייתי אתמול בטקס סיום קורס של אחותי בצבא. היה ממש יפה. אחר כך נסעתי לבצפר למסיבת סיום של י'ב. היה הכי יפה ומרגש בעולםםםם!!! אני שמה פה מילים של שיר, מי שבאמת מכיר אותי יודע שהשיר פשוט נכתב על הילדים שלומדים בבצפר שלי. זן נדיר קורין אלאל אנחנו פוחדים מהצל של עצמנו נצמדים לקירות הבתים ורוב הזמן מתביישים בגופנו חופרים מקלטים אנחנו נמלטים ממסיבה משוגעת נדחקים לסירות משוטים כל יבשה היא ספינה שטובעת כשחופרים מקלטים אנחנו זן נדיר ציפור משונה החלומות באוויר הראש באדמה אנחנו מרמים בעיקר את עצמנו לא עיוורים, אבל לא מביטים ולא ברור מה נשאיר אחרינו מלבד הר פחדים אנחנו זן נדיר ציפור משונה החלומות באוויר הראש באדמה

למעלה