שחרחר מתוק
New member
../images/Emo41.gifכמה הודעות../images/Emo41.gif
דבר ראשון
מחר אני נוסע לטיול יומיים (לנגב), ככה שאני לא יהיה בפורום יומיים (בטח אתם אומרים יש. אז בהתחלה חשבתי למנות מישהו שישמור על הפורום בזמן שאני לא יהיה בפורום ו..התייעצתי עם כמה גורמים והחלטתי שלא צריך למנות מישהו שישמור על הפורום כי מההתרשמות שלי מחברי הפורום - יש פה אחלה אנשים והפורום מסוגל להחזיק את עצמו כמה ימים בלי מנהל (אם לא יותר).
דבר שני
אתמול הכנסתי מאמר חדש לדף המאמרים- המדריך לרואדה - מתחילים 1 \ מאת: דני מיכאלי ו..אם מישהו רוצה לכתוב מאמר או שהוא כבר כתב (בעבר?) ורוצה להכניס את המאמר לפורום - מוזמן לפנות אליי ובאותה הזדמנות אני רוצה להגיד תודה רבה לדני
דבר שלישי
גם דף הגלריות החל להיתעדכן (מאתמול) ו..כבר יש שם כמה תמונות חדשות ובמהלך הזמן הפינה תתעדכן.. - אם למישהו יש תמונה שהוא רוצה להכניס לשם או שיש לו רעיון לגלריה חדש וכד´... - שישלח לי הודעה במסרים\אימייל\אס"ק
דבר רביעי
למי שעוד לא שמע או לא שם לב - לוח האירועים התעדכן עידכון גדול והוא הפך ללוח אירועים ומסיבות (כולל מועדונים) אז אם למישהו יש מידע על מועדון\מסיבה\אירוע כלשהו שלא מופיעה שם - שיצור איתי קשר ויתן לי את הפרטים. ד"א לוח האירועים נמצא גם בשביל להזכיר את ימי ההולדת של חברי הפורום אז אם יש יומהולדת של חבר פורום שלא נמצא שם והוא רוצה לרשום את יום הולדתו שם - שיצור איתי קשר