שרשור שאלות חדש

Venus471

New member
היי בנות, שאלה לי אליכן.../images/Emo13.gif

אני כוססת ציפורניים כפייתית וזוועתית, לפני כחודש וחצי הפסתקי לכסוס והארכתי ציפורניים לאורך יפהפה והלכתי לאיה נחמדה ששמה לי לק יפה (כשהן יפות אני לא נוגעת בהן), היופי היה שבוע ואחרי שבוע הציפורניים החלו אחת אחרי הנשייה להשבר, בכל פעולה פשוטה כמו העברת היד בשיער. הבנתי מאמי שבגלל שכססתי הציפורניים נחלשו- אחרי החפירה השאלה היא האם המחזק של תפוח הוא טוב ובאמת יעזור לציפורניים הנוראיות שלי?

Angel Of Moon

New member
היי!

תשמעי....את צריכה לנסות...לא יעבוד מקסימום תעברי למחזק הבא...בסוף את תמצאי... נגיד בת דודה שלי גרה באמריקה והיא ניסתה תפוח וזה הדבר היחיד שעזר לה למרות כל המחזקים האחרים שיש שם בשוק.... ואצלי עדיין לא רואים שיפור עם התפוח אבל אני ממשיכה... בהצלחה ותעדכני בהמשך מה קורה עםזה...

Harlot

New member
המחזק של תפוח עזר לי ככוסות רוח למת

ולמעשה לא שמעתי על הרבה בנות שהמחזק הזה עזר להן. מה שכן שמעתי - שבחורות שהציפורניים שלהן ממילא חזקות ולא נוטות להישבר כן מרוצות ממנו. אני הייתי ממליצה לך לחפש מחזקים אחרים, וגם אז - לא לתלות תקוות רבות במחזק. אם לציפורניים שלך יש נטיה להישבר ולהיסדק זה יקרה להן עם מחזק או בלעדיו.

Marble Arch

New member
../images/Emo42.gifשרשור שאלות חדש../images/Emo42.gif

אני מבקשת שתשרשרו את השאלות שלכן לכאן

איזה לק או צבע מתאים לידיים בהירות מאוד?

אני מפשת צבע שהוא חי כזה. ומבריק.על טהרת האדומים וורודים.יש לכם המלצות ללקים מיוחדים ויפים על בהירות? אם יש תמונות מה טוב.

Ultra marine

New member
אני לא חושבת שיש לק כזה מסוים

או לקים כאלה מסוימים. להיפך, אם את בהירה רוב הצבעים יתאימו לך מה שלבנות כהות עשוי פחות להתאים. ויש גם עניין של כמה הידיים עדינות / פחות עדינות יש כאלה שפחות יתאים להם בגלל זה. אבל מה שאני חושבת זה שגוון של לק זה משהו אישי. ומה שאת לא אוהבת על עצמך על פי רוב יהיה בגלל תפיסה שלך את עצמך וצבעים שלדעתך מתאימים לך ולא בגלל שהלק באמת לא התאים לך.

סקרמנטה

New member
מחזקת את דבריה של ultra marine ומוסיפה

לדעתי, לידיים בהירות כל צבע שאינו בהיר יכול להתאים :) וכל השאר זה ענין של אישיות. יש הרבה אדומים ורודים של יצרנים שונים. אני אישית מאוד אוהבת את 311 של שיק. צילמתי אותו לבלוג שלי: http://mint-colored-nails.blogspot.com/2010/02/chic-no-311-creamy-pinkish-red.html לדעתי, על ידיים בהירות מאוד הוא יבלוט מאוד, אבל עם זאת לא יהיה זעקני. בכל אופן, ממליצה לך מאוד לעבור על הבלוגים שלנו ולהתרשם. והכי פשוט זה לחפש לפי תוויות. שבוע טוב ומבורך

ציפורן שבורה

איך אתן מתמודדות? ואני שואלת על שבר באמצע מיטת הציפורן, כזה שלא ניתן ללכת קצר וזהו....... ( קראתי רעיונות תיקון עם דבק ציפרניים, ניר שקית תה ...) אשמח לנסיונות מוצלחים שנבדקו תודה

mgirl

New member
אוי, איך אני שונאת שזה קורה

אני משתדלת למרוח מחזק ולק טרי ברגע שהסדק חודר את הלק (כדי שהוא לא יתרחב). אם זה כואב או נתפס בדברים אני הולכת עם פלסטר. וברגע שהחלק הסדוק עובר את האצבע אפילו בממש ממש ממש טיפה, אני גוזרת - אחרת הסדק מתארך וזה לא נגמר.

kaur

New member
ואם כבר - התוכלו להמליץ גם על מותגים

ועל סוגים ספציפיים ולא רק על סוג? ציפורניי הממהרות לצמוח זקוקות לעזרה.

אני חושבת שלקנות מותגים זה מיותר

פצירה היא גם פונקציה של חוזק הציפורניים. אני משתמשת למשל בפצירת קרטון דו צדדית מצויינת שבשניה מורידה ציפורן ארוכה ולכן צריך לדעת לעבוד איתה היטב. קניתי אותה ב-10 שקלים בדוכן של LAKA במקרה והיא עשתה את העבודה ממש טוב. אפשר למצוא פצירות בחנויות הזולות כמו WOW וביוטיקר והן לא פחות טובות. יש לי בבית 2 פצירות קריסטל שנחות בשלווה במגירה. לא עושות את העבודה מבחינתי. אולי רק לשם החלקה ועיצוב הציפורן בסוף.

kaur

New member
את כמובן צודקת (כרגיל!) -

הייתי צריכה לומר "מוצרים ספציפיים", כי לא סוג המוצר ולא המותג מבטיחים שהם יתאימו. יותר התכוונתי "מוצרים מסוימים" ולא מותגים או סוגים, בדיוק בגלל מקרים מהסוג שציינת. יש לי פצירות מאותו "סוג" אבל לא מאותה חברה ואין מה להשוות ביניהן, ומצד שני המותג לא מבטיח כלום. חיפשתי המלצות שיחסכו לי קניות לא מוצלחות (פצירת מתכת של לייף עם ידית לבנה. פויה
).

Ultra marine

New member
OPI Envy sensitive and peeling

מחזק מעולה! היתה לי תקופה שהציפורניים שלי היו במצב מזעזע (תקופה של חודשיים עם נקיונות של כל יום חצי יום בערך עם אקונומיקה. משהו זוועה!) והמחזק הזה ממש תיקן לי את הציפורניים! אני מזמינה מטרנסדיזיין.

dhara

New member
המממ

אני כססתי ציפורניים במשך 22 שנים ורק לאחרונה נגמלתי מזה, עוד לא נשברה לי ציפורן אחת (טפו!!!
) - ובטח שלא מסתם להעביר יד בשיער! כך שלדעתי אולי יש כאן משהו מעבר לזה, אני לא יודעת מה גורם לציפורניים להיות חזקות ובריאות יותר (סידן?) אבל אולי שווה לך לעשות איזו בדיקת דם לבדוק מה קורה אצלך כי זה נשמע לי מצב קצת קיצוני..

למעלה