תמונות מהפרומואים של CW
M MelindaW New member 19/7/06 #11 ../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif (+) תודה ענקית על התמונות תגידי, ראית במקרה תמונות שלהם או אחד מהם מהמסיבת הקיץ של CW, שהייתה לא מזמן כי בפורום של מגרש ביתי ראיתי תמונות של השחקנים ממגרש במסיבה כזאת וזה לא הגיוני שג'נסן וג'ארד לא יהיו במסיבה
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif (+) תודה ענקית על התמונות תגידי, ראית במקרה תמונות שלהם או אחד מהם מהמסיבת הקיץ של CW, שהייתה לא מזמן כי בפורום של מגרש ביתי ראיתי תמונות של השחקנים ממגרש במסיבה כזאת וזה לא הגיוני שג'נסן וג'ארד לא יהיו במסיבה
• •°D a N u § h°• New member 20/7/06 #13 האמת שבדקתי.. ושניהם לא היו שם.. זה באמת מוזר..אבל אולי הם היו ממש עסוקים בצילומים או משהו... בשמחה הייתי מקבלת מיליון תמונות חדשות של ג'נסן
האמת שבדקתי.. ושניהם לא היו שם.. זה באמת מוזר..אבל אולי הם היו ממש עסוקים בצילומים או משהו... בשמחה הייתי מקבלת מיליון תמונות חדשות של ג'נסן
M MelindaW New member 20/7/06 #14 ../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif ממש מוזר כי תתקני אותי אם אני טועה אבל בשנה שעברה הם לא פיספסו שום אירוע שהיה קשור לWB איזה באסה
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif ממש מוזר כי תתקני אותי אם אני טועה אבל בשנה שעברה הם לא פיספסו שום אירוע שהיה קשור לWB איזה באסה