תמונת השבוע

נופר36

New member
../images/Emo42.gifתמונת השבוע../images/Emo42.gif

עבר לו וחלף לו שבוע נוסף!..וואי איך הזמן עובר מהר!
לא מספיקים להגיד מקפליי וכבר עובר לו שבוע! חעחע
טוף אז כמו כל פעם..שרשרו את התמונה שעשתה לכן את זה השבוע!
שיהיה לכולכן יום טוף ומקסים!
וצאו החוצה לבלות..יום נעים היום!

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ריצ'רץ'../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

T a l14

New member
בקשה

חחח...סוף סוף לא תמונה של דאגי... ולמה דווקא התמונה הזו? די בגלל שביום שלישי הלכתי למכבי, וראיתי קופי דאנ(נ)י! בואו אני אספר לכם את כל הסיפור (גם אם אתן לא ממש רוצות לשמוע)- היה לנו ספיישל כזה של אפקט הפחד-הקימו דוכנים כאלה ובכל אחד היינו צריכים לעשות משו מפחיד כזה, אז הגענו לדוכן הראשון וראיתי שמפעיל אותו מישו שאני מכירה (ומתביישת ממנו בטירוף-שנה שעברה הייתי מטומטמת ועשיתי הרבה שטויות לפניו) מידי פעם החטפתי כמה מבטים לכיוונו והוא לכיווני. אז עברנו דוכן ואז נופל לי האסימון. איך לעזעזל לא שמתי לב?! הבנאדם כ"כ דאנ(נ)י! אותם עיניי כלב אותו שפתיים, אף קצת (הרבה) יותר יפה משל דאנ(נ)י ושיער מעפן! הייתם צריכים לראות את זה! חח...הרגשתי כאילו מתגלה אלי אלוהים! אה והוא גם נורא נחמד! איזה מגילה...חח..

SurfeR Babe

New member
הוא באמת נורא דומה לו..

בהתחלה הסתכלתי על תמונה של הילד הזה שהיא די (הרבה) מכוערת, ולא מצאתי דמיון, אבל אתמול הסתכלתי על תמונה של דאנ(נ)י (??) והצלחתי לראות את הדמיון.. והוא גם באמת נורא חמוד.. והוא נורא אוהב דראגון בול זי חח

sarahhh

New member
OMG../images/Emo2.gif

הוא ניראה כל כך טוב כאן הוא כל כך מושלם!

may90

New member
יש לו עיניים יפות!

אבל לא הכי נוח להסתכל על התמונה כי זה נראה כאילו הוא בוהה לי בחזה

Billy4

New member
.....

מזה הקטע הזה שאי אפשר להעלות תמונות סרוקות?

DesertRose7

New member
זה חלק מהחוקים של תפוז ../images/Emo43.gif

זה פוגע בזכויות יוצרים!

SurfeR Babe

New member
שלי..

זה הסינגל שהיה אמור להיות לי אבל וויתרתי עליו.. ובצדק! הוא עולה איזה 40 שקל ואפילו אין שם תוספות מעניינות או משהו כזה! החוצפה..

loner in love

New member
חחחחחחח אני בדיוק כמוך!!!

גם לי היה אמור להיות אותו וויתרתי... אם כבר להוציא 4 פאונד עדיף להוציא על משו שווה!

SurfeR Babe

New member
זהו.. קצת מעצבן אבל מה לעשות..

עדיף לי באמת לבזבז על משהו אחר..

למעלה