תפוז Live מודיע

../images/Emo42.gif תפוז Live מודיע ../images/Emo43.gif

היום ב-16:00 נארח בפורום אקטואליה את רוני ברט, יו"ר תנועת "תקווה לישראל". אתם מוזמנים לשרשר את שאלותיכם כבר עכשיו!
ועוד גאווה לישראל, אתר המעריצים הגדול, המפורסם והנחשב ביותר בעולם של הזמרת מראיה קארי, מנוהל ע"י ישראלית בשם לירון דגן, שאף פגשה את הזמרת לפני מספר שבועות. לירון תתארח היום ב-20:00 בפורום מראה קארי, תספר את סיפורה ותענה לשאלות הגולשים בנושא מראיה קארי ובכלל.
האירוחים הבאים בתפוז אנשים
: 30/12- יוסי סמואל בפורום בעלי חיים 30/12- זבולון אורלב בפורום אקטואליה 31/12- טובה קראוזה, דיאטנית קלינית, בפורום להיות הורים. 31/12- זהבה גלאון בפורום מרצ 01/01- אורלי מלכה הדר בפורום פמיניזם 05/01- חיים דעואל לוסקי בפורום פוסט מודרניזם

עוד יומיים סילבסטר ומחר

יש לי מבחן במתמטיקה!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא לא רוצה!!! וצבעתי היום תשיער!!! לאדום ובקצוות אבל ממש בקצוות חימצנתי זה יצא ע-נ-ק

Adrienne

New member
היה אמור לי להיות מבחן ברמה של

בגרות בפסקל ביום רביעי, דחו את זה ליום חמישי ובסוף נתנו לי מבחן ברמה של כיתה י´...

mayjen

New member
לכל הנבחנים בהצלחה../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo140.gif

TCgirl

New member
בראש 1 ../images/Emo187.gif

*שני פוסטרים: אחד של אלכס, ואחד של הלהקה (תמונה נורא ישנה של הלהקה) *אלכס הוא במקום השלישי ב"הורס השנה"ץ *להקת הרוק של השנה *מקום שני ב"שיר השנה" עם WYWG. *עוד כמה תארים נחמדים...

למעלה