תרומות לישוב

michalig

New member
תרומה לישוב במקום החזר אגרת שמירה

קיבלנו בדואר את המכתב של מושי בנושא החזר עודפי אגרת שמירה ואפשרות המרת ההחזר בתרומה לישוב על פי בחירת התושב, ולדעתי זה רעיון מקסים ונפלא. זו הזדמנות לתושבים לתרום עבור נושא שקרוב לליבם (טיפוח היער, הגינה, בית הכנסת), וזאת בהמשך לדיון שנעשה בעבר בפורום לגבי סדרי עדיפויות בתפעול הישוב. אפשרות הבחירה נותנת לכל אחד הרגשה של קידום הנושא היקר לו, ואני אישית שמחה על האפשרות שלי לתרום, שעד עתה, לא נעשתה פשוט מסיבות טכניות. רק שלא אשכח להעביר את הטופס לרונית..

ninagil

New member
תרומות

אפשר לקבל יותר פרטים על התוכנית לפתח יער אורנים. באיזה יער מדובר? בכניסה ליישוב וא ליד רחוב היער? האם הכסף עבור ציוד מסויים כמו שולחנות למשל? תודה

ronpel

New member
שביל+

יש רעיון ראשוני שאני מוביל עם עופר ישראלי לסימון שביל להולכי רגל (ואולי גם לאופניים בעתיד) שיתחיל בדרך הבטחון שיורדת מסוף רחוב אהוד/נחל מודיעין עם חיבור לרחוב היער באזור המזכירות וגם תמשיך במקביל לרחוב היער עד ליער בכניסה. המטרה לנקות ולסמן שביל ולהציב שילוט עם מפה בכל אחת מן הכניסות/יציאות. אם יהיה מספיק כסף אז גם ריהוט נוסף או מתקנים ביער שבכניסה. רונן

שגית רם

New member
רעיון מקסים - תודה רבה להוגים ולמבצ

ולמבצעים
, אני מקווה שאכן הרעיון יתממש.

ronpel

New member
נזדקק לעזרה

אנו מתכננים לגייס תושבים לעזור בביצוע הסימון. ברגע שנקבע תאריך (באחד מימי שישי או שבת ) נעדכן. למי שהנושא חשוב לו שיפעל מול שכניו/חבריו כדי שיחזירו את טופס התרומה עם הסימון המתאים למזכירות בהקדם. רונן

מיכל גק

New member
החזר יחסי?

נשמח לתרום חזרה את ההחזר. כיון שאנו חדשים בכפר, אני מניחה שההחזר יהיה יחסי לתקופת שהותינו בישוב?

ronpel

New member
כמובן

הסכום המלא מבוסס על אלו ששילמו בכל שנת 2004 ללא הנחות מיוחדות. כל היתר יקבלו את הסכום היחסי בהתאם לתקופה וההנחה לה היו זכאים בחיובים. רונן

למעלה