32Nע פ33ה

../images/Emo42.gif 32Nע פ33ה ../images/Emo42.gif

אנשים ואנשות!!! אני רוצה שכווווווווווווולם ישרשרו כאן רעיון לפעולה, או פעולה, או טיול, או טקס, או כל דבר אחר שקשור גם לצופים וגם לכיף, ואני וחן נחליט של מי הסיפור יותר מגניב\מצחיק\שווה וכו´...!! מי שיזכה יקבל את תואר "המגניב\ה הרשמי\ת של הפורום" (תואר די נכסף!) וגם....טא טא טא טאאאאאם!!!! טם טם טם טאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאםםםםםםםםםםםםם הפתעה מענת (ואולי גם מחן אם היא תרצה).... אני מבטיחה לכם שזה יהיה משהו שווה... עוד לא החלטתי!!! אזזז.....כדאי לכם להתחיל...אפילו תספרו סתם משהו מצחיק שקרה לכם באחד הטיולים...! חוצמזה! אתם מכירים את הבובות?!?!? תגידו לי אם כן או לא כי אם כן יש לי עוד רעיון!!! אז תתחילו לשרשר בקצב!!! לאב יו
(חן- אותך אני אוהפת
)

אווווווווווווווווווווווף../images/Emo7.gif

תמיד רציתי להיות ה-
ה הרשמית של הפורום ..........אבל אין לי סיפור לאאאאאאאאאאאאאאאאאא פייייייייייייייייייר !!!! נטע ( עכשיו אני יהיה ה-
ית של הפורום )

BabyLove

New member
טיול פתי"ש

בטיול פתיחת שנה היינו באזור הצפון...ליד הכנרת.....והיה לנורק מסלול אחד...מאוד ארוך ולאורך כל המסלול היו םרות ואז ממש בקצה המסלול כל כך שמחתי שלא נפלתי כי אני תמיד נופלת בטיולים ואז בדיוק שניה אחרי זה נפלתי ועוד סנטימטר מחרא וחברה שלי דברה שטלםון והיא ראתה אותי והיא ספרה לחברה אחרת וככה כולם ידעו את זה וצחקו עליי.......בכל זאת הייתם צריכים לראות אותי ברגע שנפלתי(מזל שזה סנטימטר מהחרא ולא על החרא!!!

אמ... אני חושבת

שהרעיון היה להמציא.. לא ענת? חוץ מזה רעיון מגניב!!! לא הייתי פה שנים! כאילו הייתי אבל לא יכולתי לכתוב... (סיבות טכניות) וזהו ענת
מה זה אוהפת? לא קלטתי...?

אפשר גם להמציא וגם לא להמציא....

כל עוד הסיפור שווה הוא יתקבל בברכה...!! חוץ מזה, חן, אוהפת אותך, זה כמו לאף יו....עכשיו הבנת?!?!

nIcKiTa

New member
אוף איתך ענת!

את לא מבינה את הרעיון! אם אני כותבת בכחול אז גם את ואז זה מצחיק כי אני כאילו אם פיצוך אישיות. טוף? בבכל מקרה... זה לא שווה לא להמציא

BabyLove

New member
שאלה קטנה..?

למי אכפת אם יש לך פיצול אישיות או לא????? (עזבו אני בהתקף עצבים...יש לי מחר מבחן בספרות ורק עכשיו אני מתחילה ללמוד וביום שיש בגיאוגרפי הושבוע הבא יש לי עוד 3 מבחנים ועוד שבועיים עוד 3 מבחנים...) וווומה אתן אומרות על הסיפור שלי??? ועוד דבר קטן......אנחנו כבר לא בשביתה אבל עכשיו התיכונים שוב ואולי אנחנו חוזרים לשביתה מחר או מחרתיםם(אולי) חן

למעלה