I Wanna Hold You
פרק 11

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gifפרק 11../images/Emo42.gif

אז נכון-יום חמישי שוב שכחתי לשים פרק
שפם|*יםשלשפמים* אז הנה שמתי 2 פרקים היום- כפיצוי על יום חמישי....
בפרקים הקודמים ב-IWHU:
"אלכס מה קרה?" לא עניתי לה, פשוט המשכתי ללכת. התחילו לרדת טיפות גשם. היא המשיכה לשאול אותי, וכששמה לב שאני לא עונה לה, היא הלכה לצידי, ולא אמרה כלום. ואני, אני נתתי לטיפות הגשם לשטוף לי את הדמעות.
מה עכשיו
******** ******** עברו יומיים, לא דיברתי עם דאגי מאז אותו לילה, לא הרגשתי צורך לדבר איתו. במסדרון בדרך לכיתה קריסטין שמה לב שאני לא בפוקוס. "אלכס, מה יש לך?" היא שאלה אותי. "אם את עדיין מצוברחת מאז אותו ערב, שאני לא יודעת מה קרה בו. אז אולי כדאי שתפרקי את זה כבר." החלטתי לספר לה. "קריסטין, באותו יום, שעליתי למעלה אז דגי נישק את האשלי הזאת." "רגע, את בטוחה שהם התנשקו?" היא אמרה בשקט כשנכנסנו לכיתה, התיישבתי בכיסא והיא מלפני. "כן, קריסטין הם התנשקו. או שהיא פשוט ניסתה למצוץ לו את השניים מהפה." "אה, אוקיי." היא אמרה מעט מבועתת. "אבל למה את לא מדברת איתו? הוא לא כאילו אמר לך שהוא שונא אותך." "לא יודעת, איך לי עצבים בשבילו." "מה קורה?" מייקל הצטרף לשיחה שלנו באמצע. "מגניב." קריסטין ענתה לו בחזרה. "משעמם" עניתי לו בחזרה, והנחתי את הראש על השולחן. המורה נכנסה, לכיתה וכולם השתתקו. "בוקר טוב, יש לכם הרצאה עכשיו באולם ההרצאות, נא לגשת לשם." המורה יצאה מכיתה, והכיתה געשה כמו קודם. "אין לי כוח בשביל זה." "למה אלכס? יהיה מגניב, נוכל לישון." "אה, נכון." שמחתי מהעובדה שיהיו לנו שעתיים שינה, הייתי צריכה את זה. התקדמנו עם ההמון לעבר האולם, כעבור 10 דקות נכנס המרצה, מייקל נרדם אחרי חמש דקות וקריסטין אחריו. היה לי כ"כ משעמם, עד שיצאתי בשקט מן האולם, דרך הדלת האחורית שאף אחד לא שם לב אליי. הבטתי בשעון, 11:30 החלטתי לעשות מעשה שלא יעשה, התקדמתי לעבר הגדר האחורית של בית הספר והשתחלתי דרכה. פעם ראשונה שאני יוצאת מבית הספר בשעת לימודים, מגניב. התקדמתי לעבר תחנת האוטובוס, ולפתע התחיל לרדת מבול. רצתי מהר ככל האפשר, כשהאוטובוס התקדם לתחנה הוא לא עצר, אלא פשוט המשיך. "הי, אוטובוס מטופש.!" קראתי אחריו בעצבנות. כולי הייתי ספוגה מים, האוטובוס הבא היה אמור לבוא עוד חצי שעה, אני בלי מטרייה, הפתרון האחרון היה או ללכת ברגל, שזה הרבה זמן, או טרפה. הלכתי על הדרך יותר מגניבה, ותפסתי טרמפ. ג'יפ גדול וכסוף התקדם לתחנה ועצר בה,זיהיתי את הרכב, דני. "אלכס מה את עושה פה?" "בורחת מבית ספר." "בואי תעלי." הוא צעק לי מבעד לגשם הרועש. נכנסתי לרכב והתיישבתי לצידו, כל השיער הפזור שלי היה ספוג מים, קפאתי. "בורחת מבית ספר הא?" "זה מה שעושים כמחשבה כלשהי נתקעת לך במוח כמו דיסק צרוב, ומסרבת לצאת משם." "אה, זה. כן אני יודע. אבל את-." "מה דני. היא נישקה אותו. הוא זרם איתה. למה הוא עשה את זה?" "תראי אני לא יודע, אבל דאגי הוא לא בנאדם שבוגד. את יודעת שהיה אמור להיפתח לנו סיבוב הופעות קטן, אבל ביטלנו אותו?" "למה ביטלתם? אתם לא מבטלים הופעות." "זה דאגי. הוא כ"כ שקע בדיכאון מהיר, עד שהגיטרה הייתה נופלת לו מהידיים. את באמת חשובה לו, ואני לא אומר את סתם. הוא צריך אותך." ואוו, הדברים של דני באמת נגעו בי. "אבל דני אני-." "אלכס." הוא קטע אותי. "את מרגישה אליו משהו? אבל תגידי לי את האמת." "כן." אמרתי לו בלחש. נעצרנו מול הבית שלהם. "אז תיכנסי ותדברי איתו." הוא אמר והצביע על החדר שלו למעלה. "זה יעזור?" "תאמיני לי רק מלראות אותך זה יעזור לו." הוא אמר בחיוך ממיס. נשכתי את שפתי. יצאתי מהרכב בריצה, והוא אחרי. הוא פתח את הדלת." רק הוא פה. תהיה לכם פרטיות." הוא אמר ויצא מן הבית. עליתי לחדר שלו למעלה, לאט. די פחדתי מהתגובה שלו. התקדמתי לעבר הדלת ודפקתי קלות. "כן, דני כנס." "אממ. זה לא דני, זאת אלכס." "אלכס?" פתחתי את הדלת. הוא התיישב על המיטה, מנסה לנגן ללא הצלחה "אפשר להיכנס?" "כן, ודאי" הוא אמר ופינה לי מקום, לידו במיטה. "אז צמה? ככה אתה גורם לביטול הופעות?" "כבר שמעת על זה?" "כן." אמרתי לו בצחוק. "תראי אני מאוד מצטער על אותו יום, אני לא התכוונתי שזה ילך ככה." "דאגי, הכול בסדר, דני סיפר לי הכול." "רכלן." הוא אמר לעצמו בשקט, גיחכתי. "אבל למה לא התנגדת שהיא נישקה אותך?" לא יכלתי להגיד את שמה. "לי ולאשלי היה קשר די ארוך, עד שהיא החליטה להיפרד ממני, לקחתי את זה די קשה, ואפשר לומר שהרגשות שלי חזרו אליי באותו שנייה, אני לא התכוונתי." "זה בסדר, אני סולחת." אמרתי ונעמדתי. הוא נעמד אחרי. "אז הכול בסדר ביננו?" "הכול מצוין." הוא הביט בי, לא יכלתי המבט הזה הרג אותי, התקרבתי אליו בלי היסוס ונישקתי אותו בשפתיים ארוכות, עד שנגמר לי האוויר. הפרדנו שפתיים לאחר זמן. "נחמד." הוא אמר מחייך. חייכתי גם אני, והוא נישק אותי גם, החזקתי אותו בעורף, והוא במותניים שלי. "אנחנו מפריעים?" בדלת נעמדו שלושה בנים, לפי הגובה, וקריסטין לידם. "קצת." דאגי אמר וחיבק אותי בכתפי. "קריסטין מה את עושה פה? אין לימודים עכשיו?" "כן, יש אבל את נעלמת ומייקל שיגע אותי, אז ברחתי." "מבריזניות." אמרו כולם ביחד. אני וקריסטין צחקנו. "אז הכול בסדר בניכם?" דני פנה אליי. "הכול מצוין." אמרתי וקרצתי לו. הם יצאו . "אז מה עכשיו?" שאלתי את דאגי. "זה." הוא אמר ונישק אותי שוב. ****** ****** סורי אם יש שגיאות כתיב
תגובות יתקבלו בברכה.

rachel malasa

New member
|שמ|פרק 12../images/Emo42.gif

הנה הוא: ********** ********** "אז, למי סיפרת עליי?" דאגי שאל, בעוד הרוח מנסה לבלגן לו את הפוני. היינו בחוץ, די רחוק מן ההמון. אחרי כל מה שקרה, העדפנו להיפגש, באור יום. אחד על אחד. "למי סיפרתי?...אמ..לא הרבה. אתה יודע, קריסטין, המנהלת בבית הספר, המורה, האחות,חברים מהכיתה, שרת הלילה..." דאגי הזדעזע. "סתם צחקתי. רק קריסטין ומייקל." "מותר לדעת מי זה מייקל?" אמר ונעצרנו על יד עץ גדול. "מייקל? למה אתה מקנא?" "לא, את יודעת. אולי הוא איזה עיתונאי, שמנסה, להשיג סקופ." "דאגי תאמין לי, מייקל הוא הדבר האחרון ביותר מלהיות עיתונאי, או לעסוק במקצוע כלשהו הכרוך בכתיבה." "אז מייקל הוא?..." הוא נתן לי להמשיך את המשפט. הרוח נשבה בחוזקה. "ברר...איזה קור." חייכתי. "טוב, מייקל-" "רוצה חיבוק?" הוא קטע אותי לפתע. "אני אשמח." אמרתי והכנסתי את ידי לתוך הסווצ'ר שלו. "טוב, מייקל הוא-" "מה השעה?" הוא קטע אותי שוב. "דאגי! הם אני אי פעם אזכה לסיים את המשפט הזה היום?" "כן, כן, זה היה בצחוק תמשיך." "מייקל הוא אחד הידידים הכי קרובים שלי." "אה, אני מבין. לא יכלת לומר את זה?" "אני-" אמרתי לו מבולבלת. "וההורים שלך?" "אני בחקירה משטרתית?" "בערך" "אז אני אמורה להגיד את האמת, ואך ורק את האמת, ושום דבר אחר חוץ מן האמת?" "כן, את האמת, וכל מה שאמרת אח"כ." "ההורים שלי, אמא שלי יודעת עלייך. ואבא שלי.." "אבא שלך....?" "אבא שלי לא איתנו." "אה," הוא אמר בלחש."הם גרושים או משהו?" "לא, מה פתאום. הוא לא בארץ בכלל." "אז רגע, אם הוא לא בארץ, והם לא גרושים.. אז?" הוא הסתכל עליי במבט מבולבל. "הוא עובד בחקירות פנים בממשלת ארצות הברית." "אז למה את פה? ולא שם?" "כי הוא בא לכאן פעם בכמה זמן, לאיזה שבוע שבועיים והולך. והוא מעדיף שנישאר כאן. אני שונאת את זה." אמרתי והתיישבתי על הדשא הרך. הוא התיישב אחריי. "מה אז כאילו בקושי רואה אותו." "כן, הוא שם כבר חצי שנה. הוא לא היה פה ביום ההולדת שלי, הוא לא היה כאן ביום נישואים שלהם. בקיצור, הוא כמעט ולא חלק מן החיים שלנו. אני מתחילה לשנוא אותו."שיחקתי בדשא, והתחלתי לתלוש אותו קלות. "אל תגידי את זה." "למה לא? אני יכולה להגיד את זה." והרגשתי איך עולות דמעות בעיניי. "ההורים שלך לפחות יכולים להיות איתך, שלי התגרשו שהייתי בן 15, וזה היה סיוט, כי אז התחיל כל הקטע עם הלהקה, אחרי שהם התגרשו הוא עזב את הבית." "אז לא ראית אותו?" דמעה זלגה מעיניי, הרגשתי איך ביני ובין דאגי יש איזשהו חיבור עם הסיפורים האלו. "ראיתי כמה פעמים בודדות, הוא לא עניין אותי." "אה, אני מבינה." "כן, אז אני מרגיש שסטינו קצת מהנושא לא?" "כן." אמרתי לו בחיוך קטן. "השפתיים שלך סגלגלות את יודעת?" "כן, זה תמיד קורה כשקר לי." "בואי." "לאן?" "לכאן ג'ינג'ית." הוא אמר וקירב את שפתיו אליי, הרגשתי את כל גופי מתחמם בעקצוצים קטנטנים לאורך כל הגוף, עד לבהונות. "דאגי! דאגי לכאן." לפתע יצא מן השיח צלם פפארצי. "מה?" הוא אמר בכעס והניח את הכובע המחובר לסווצ'ר שלו עליו."תסתירי את עצמך." הוא סינן לי מבעד לשיניו. עשיתי כמוהו. והתרחקנו משם במהירות. הצלם ניסה לצלם עוד כמה תמונות, אבל לא נראה לי שהן יצאו ברורות. "זה היה משעשע." אמרתי לו בהתנשפות. "כן הא?" התקדמו לעבר הבית שלי. כעבור כמה זמן, הגענו ונעמדנו מול הכניסה. "נראה אותך מחר?" הוא אמר לי. "בטח." אמרתי לו. הוא נשק לי במצח והתרחק משם בריצה. נכנסתי לבית שכולי מוארת. מה שהפנים של אמא לא היו כאלה. "היי אמא. למה הפנים הקודרות האלה?" אמרתי לה בזמן שאני מורידה את הצעיף שלי מעליי.. "אני צריכה לדבר איתך." "מה?" "זה אבא." "מה קרה?" כל פעם שמדברים על אבא זה היה חייב להיות משהו טוב, או רע. במקרה הזה זה היה רע. "הוא התקשר, ו.... איך אני אסביר לך את זה?. אנחנו צריכים לעבור אליו, לארצות הברית" היא אמרה באיטיות. "מה?" לא האמנתי למה ששמעתי. "עוד חודש." "אמא?! השתגעתם?! מה פתאום לעזוב את אנגליה?" "אלכס! תירגעי, הוא לא היה יכול עם זה. הוא מתגעגע, הוא רוצה לראות אותנו." היא ניסתה להרגיע אותי ללא הצלחה. "יכול עם מה?" צעקתי עליה. "עם הגעגועים המחורבנים שלו? עם זה הוא לא יכול?" "אלכסנדרה שמרי על הפה שלך!" "לא רוצה!" אמרתי לה בכעס ויצאתי מהבית בסערה. התקדמתי לעבר שום מקום, עד שמצאתי את עצמי מול הבית של מקפליי.. צלצלתי בפעמון שכולי רועדת, ועיניים אדומות מבכי. דאגי פתח את הדלת. "אלכס." הוא נראה המום. "מה קרה?" "אני עוזבת." ******** ******** תגובות ייתקבלו בברכה

McFly rullz

New member
../images/Emo192.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifדאגיייי כזה חמווווד../images/Emo23.gif

איזה שרמנטים שניהם....
אני גם רוצה
גרר!>< וואו זה היה ממש יפהההה:) 333>

white in Angel

New member
אעאעאעאעאעאעאע....וזאת דרך

גרועה לסיים את הבוקר................................. אאאאאאאעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאא אאאאאעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעע....................................... למהההההההההההההההההההההה למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה להתאכזר אליייייייייייייייייייייייי למהההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????????? פרקתי שוב............ בוקר טוב

TaL JoNeS1

New member
יאוו סיפור כ"כ יפה !../images/Emo90.gif

חחח התחלתי לקרוא מכאן חח
אבל את כותבת ממש יפה ! איזה חמוד דאגי
ודני |מואהב| שלא תעזוב
הם נששמעים כ"כ חמודים !!! מחכה להמשך :)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif OMG ../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif

זה הסיפור הכי יפה שקראתי בחיים שלי
דאגי דאגי דאגי דאגי
יווווווווווו, איזה סיפור חלומי זה XD איזה חמוד הוא
דאגי ואלכס=
חח, שלא תטוס
אהבתי

גרבע

New member
../images/Emo105.gif אהבתי../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif[:

חח XD איזה כיף שיש סופרים מרושעים XD הו,אקשן

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gifמתה על הפיק הזה !

אין לך מושג אפילו .. פרקים ממש יפים
וכדי להוכיח עד כמה אני אוהבת את הפיק הזה : [טוטוטוטום] זה מתוך שיחה עם חברה [אמושששקהה ליתר דיוק
] [email protected] אומר/ת: אני כבר חוזרת לשיחה איתך אני פשוט קוראת 2 פרקים של IWHU אני מחכה כל השבוע בשבילם ! אמווש אומר/ת: טוב אמיתי לגמרי ללא התערבות ההפקה . לא כמו בהישרדות .. טוב גלשתי מהנושא .. קיצר הפיק ממש יפה ! ^^ פעם הבאה תוכלי שהפרקים יהיו בלי שגיאות כתיב ? *מסמיקה* בפרק 11 היה מקומות שנוספה לך אות או ירדה לך אות וזה קצת בילבל אותי . *יותרמסמיקה* אבל חוץ מזה הפיק שלך

m o r 1 0 2

New member
יוווו,שיא המתח../images/Emo2.gif שיא הרגש../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

אוףף למה היא עוזבת? כאילו מתי שכל הדברים הטובים מתחילים לקרות, הדברים הרעים באים
אוף,זה ממש עצוב,מדכא ומבאס
זה דיי דילמה,כאילו זה או המשפחה או האהבה!! זה משתפר מפרק לפרק
מדהיםםםם

ענבז

New member
../images/Emo108.gifוואו פרקים ממש יפים =]

הכי אהבתי את הפרק הראשון ששמת (11) .. נמנמנמ מתח :):) אבא שלח גם ככה :S שבוע פה שבוע שם אבל זה בסדר, אני רגילה D: 3>

Maddie

New member
איזה חמודיזם!../images/Emo185.gif

"דאגי תאמין לי, מייקל הוא הדבר האחרון ביותר מלהיות עיתונאי, או לעסוק במקצוע כלשהו הכרוך בכתיבה."
אני מתחילה לחבב אותה!D: דאגי לא כזה כאפות
^^ אני אוהבת את הפיק הזה

yaelsee

New member
יואו איזה אבא אגואיסט../images/Emo70.gif

שיבוא אליהן
זה לא פייר שהן יצטרכו לעזוב את כל החיים שלהן כשהוא שם רק חצי שנה
. דאגי
אני אוהבת ממש את הפיק שלך

גילולית

New member
../images/Emo205.gif:O:O:O:O:O:O:O:O

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה פתאום ארה"ב?! הוא מתגעגע?! שיחזור!! ארגג.. דאגי+אלכס
אני אוהבת את הזוג הזה!! ויצא ארוך סופסוף!!!יאיי!!

white in Angel

New member
אעאעאעאעאעאע.........איזה דרך

איזה דרך טובה להתחיל את הבוקר כשהם חוזרים להיות ביחד....................... אבבבבבבלללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללללל עדיןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעעעעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעאאא אאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעאאאאאעעעעע הואאאאאאאאאאאאאאאאאאא שליייייייייייייייייי למממממממממממממממההההההההההההה למהההההההההההה ??????????????????????????????????????????????????? |משוגעת| פרקתי את זה.... חזרתי לעצמי לקרוא את הפרק הבא

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo7.gif אבא מטומטם...

עד שהם חזרו ועוד בצורה חמודיזית שכזאת
... ורוסריחק דבריתי לגבי יום רביעי ^^..

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif

זה לא פייר ! שהוא יבוא ! :[[ אהבתי מאוד

למעלה