I Wanna Hold You
פרק 13

Littel Rach

New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gifפרק 13../images/Emo42.gif

אז... קיל מי. לא היה לי זמן בגרוש להעלות את הפרקים, למרות שרציתי לשלוח לדורה שתעלה ל, אבל לא היה לי איך ליצור איתה קשר [#@$@#%] אניוואי. היו יש 4[
]
פרקים, כי זה בערך הפריקם שהחסרתן.. אני מקווה שאני אוכל להעלות אותם כי המחשב עושה לי קצת בעיה, אם אתן לא תראו עודפרק בשעה הקרובה אז אני כבר יעלה את הפרקים מחר. : ~כן, אם לא זיהתן. שיניתי כינוי. אני rachel malasa לשעבר~ אז.....
בפרקים הקוודם ב-IWHY:
התקדמתי לעבר שום מקום, עד שמצאתי את עצמי מול הבית של מקפליי.. צלצלתי בפעמון שכולי רועדת, ועיניים אדומות מבכי. דאגי פתח את הדלת. "אלכס." הוא נראה המום. " מה קרה?" "אני עוזבת." *** אתן רוצות להרוג את אמא של אלכס.? גמאני. הנה פרק.. ************ ************ "מה?" דאגי הביט בי במבט של לא מבין. "בוא שנייה." הוצאתי אותו מפתח הדלת והתיישבנו על המדרגות בכניסה לבית. "עכשיו אלכס, לאט לאט. מה זאת אומרת עוזבת" "אני עוזבת." לא הצלחתי להוציא הגה מפי. "לאן? לטיול בית ספר? עוזבת את הבית? אני לא מבין אותך." מה? הוא כ"כ קשה קליטה? "דאגי, אני עוזבת את המדינה." הבטתי בו וראיתי שעינוי נעו לכל עבר. "למה?" הוא אמר בקול חנוק. "בואו נחשוב," אמרתי והרגשתי איך הדמעות עולות לעיני. "הסיבה שבגללה עברתי כל השנים האלה. אבא." "רגע, את עוברת לארצות-הברית?" "כן." "אני לא מבין את זה." הוא אמר והתבונן בשמיים השחורים. "להורים שלך, המשוגעים סליחה על הביטוי, לא נמאס לעבור ממקום למקום? לא נמאס להם לאמלל אותך?" "כנראה שלא." אמרתי והרגשתי איך דמעה אחרי דמעה זולגות מעיני. "ומה שהכי דפוק בקטע הזה, זה שכאילו לא אכפת להם." אמרתי והנחתי את ידי על ראשי. "עד שהתרגלתי למקום הזה, ד שמצאתי חברים נורמליים, למה לקטוע הכול?" אמרתי לו בוכה והבטתי בפנוי. "אלכס," הוא אמר בלחש. "אל- אל תבכי." הוא אמר וחיבק את ראשי. "אתה יודע, לפעמים אני פשוט, הייתי רוצה שהזמן ייעצר," אמרתי לו בזמן שניגבתי את הדמעות מעיניי. "שהזמן לא יזוז, והכול יהיה כמו קודם שהכרתי את מייקל וקריסטין, ופשוט ליהנות מזה, בלי שאף אחד יבוא ויגיד לי שאני צריכה לעבור למקום אחר או לעיר אחרת." "את באמת לא רוצה לעזוב, הא?" ""כן." אמרתי לו בלחש וניענתי את ראשי. " אני לא רוצה לעזוב אף אחד, לא את קריסטין, לא את מייקל, לא את החברים מהכיתה, לא את ארנולד החנון מכיתת המדעים," ראיתי חיוך קטן בפיו. "וגם לא אותך." אמרתי לו והבטתי לו בעיניים."אני אוהב אותך אלכס." הוא אמר וחיבק אותי. "אני לא רוצה לעזוב אותך." אמרתי לו שוב בבכי. "קריסטין כבר יודעת משהו מזה?" "לא, גם לא בא לי לומר לה משהו בינתיים." "ומייקל?" הוא שאל. "הוא לא בעיר, הוא בטורניר כדורגל." "היי, דני מצא לו חבר למשחקים הא?" "כן." אמרתי וחייכתי. הדמעות שלי התייבשו, רק יכלתי להרגיש שעיניי אדומות מרוב בכי. "אז מה עכשיו?" הוא שאל. "עכשיו, עכשיו-" "אני יודע." הוא קטע אותי. "מה?" "את תברחי מהבית כי את לא תרצי לעזוב, תקימי אגודה למען ילדים שההורים שלהם מעצבנים אותם 24 שעות ביממה, אבל האגודה תיכשל, ומרוב דיכאון את תיקחי סמים, תזריקי לעצמך הרואין, המשטרה תתפוס אותך ותיאלצי לבלות את גיל 18 בכלא. אני צודק?" "אתה משוגע אתה יודע?" אמרתי לו וצחקתי. "אם אני צריך להיות משוגע כדי לראות את החיוך היפה שלך, אז לא אכפת לי." המשפט הזה גרם לי לרצות לנשק אותו. התקרבתי אליו ונישקתי אותו, הרגשתי איך ידיו החזיקו אותי חזק סביב מותניי וחיממו אותי. לפתע, נפתחה הדלת, ואור חזק יצא ממנה. "ואוו, מה הולך פה? אפשר להצטרף?" הארי אמר בצחוק. "אין מקום." דאגי אמר והתנתק ממני. "אלכס מה את עושה פה?" הוא שאל. "אני," אמרתי וניסיתי לחפש תירוץ. "סתם, הייתי צריכה לדבר איתו. עם החבר הזה שלך." "'החבר הזה שלך?' אין לי שם?" דאגי אמר והרים גבה. "תיקון טעות. לדבר עם דאגי." "עכשיו יותר טוב." טוב, למה אתם בחוץ? בואו תיכנסו." הארי אמר. התבוננתי בדאגי במבט מבולבל. "לא נראה לי.." אמרתי בחשש. "מה אכפת לך? ממילא את לא תרצי לחזור הביתה, ואת לא רוצה שקריסטין תדע..אז?" "אוקיי. תודה." אמרתי דאגי נכנס, אני אחריו והארי נעל אחרי. בסלון דני וטום ישבו מרוכזים משחקים במשחק כדורגל בפלייסשטיין. התיישבתי ליד דני עד שלא יכלתי לסבול את המשחק הגרוע שלו. "אתה לא יודע לשחק." פלטתי פתאום. הם עצרו את המשחק. "סליחה?!" דני הביט בי. המשחק היה בולטון נגד מנצ'סטר. "מי בולטון?" שאלתי. "אני." דני אמר בגאווה וניפח את חזהו. "אז אתה מנצ'סטר, טום." "כן, זה אני." הם המשיכו במשחק, לא יכלתי לראות איך טום מבקיע לדני עוד גול וחטפתי לדני את הג'ויסטיק מידיו. "מה את עושה?" הוא שאל. "הבט ולמד." התוצאה הייתה 3-15 לטום, תוך עשר דקות, הפכתי לדני את התוצאה מ-3 ל-12. "איך עשית את זה?" הם שאלו בפלא. "אח של קריסטין, מאט. שהיינו שומרות עליו אני וקריסטין, אז הייתי משחקת איתו, בזמן שקריסטין התעסקה בדברים אחרים." "אתה רואה דאגי? היא צריכה ללמד אותך." "אני שונא את המשחק זה." "אבל היא עדיין יותר טובה ממשך." טום השיב. "בואי." דאגי הוביל אותי למעלה. "לאן זה?" דני שאל בחטטנות. "לחדר שלי..דאגי ענה בפרצוף מוזר. "ומה אתם עושים שם?" "דברים שאת דני ג'ונס זה לא אמור לעניין." הוא אמר בקול אימהי. עלינו למעלה, והתיישבי על המיטה שלו. בצד ניצבה גיטרת הבס הצהובה המפורסמת שלו. "אז זאת הגיטרה?" "זאת הגיטרה." הוא השיב לי והביט בי. "רוצה לשתות משהו חם?" "אני אשמח." אמרתי ופיהקתי. "את עייפה." "קצת." "אני כבר חוזר." הוא יצא מן החדר. לקחתי את אחד העיתונים שהיו בצד ונשכתי על המיטה והתחלתי להתבונן במיטות. כשדאגי חזר למעלה, הוא מצא אותי רדומה. הוא הוציא שמיכה מן הארון, כיסה אותי, כיבה את האור וירד למטה. ***** עוד פרק ~אולי~

Littel Rach

New member
../images/Emo42.gifפרק 14../images/Emo42.gif

"פסס.. פסס... אלכס, קומי." הארי ניסה להעיר אותי. "מה אתה עושה? לא ככה." טום העיר לו. "אלכ-!" הוא בא לצעוק לי באוזן. "השתגעתם?! ממתי מעירים בחורה בצעקות?" דני התערב לפתע. "אלוהים, קח אותי." זה היה דאגי, הוא עמד בפתח עם כוס מיץ תפוזים וצלחת. הסתובבתי לעבר הבנים וחייכתי. "בוקר טוב, דני, הארי, טום, דאגי." "בוקר טוב." הם אמרו כולם ביחד. התרוממתי לישיבה בזמן שהם יצאו, דאגי נכנס וסגר אחריו את הדלת. "איך ישנת?" "בסדר. איפה אתה ישנת?" "אני עם דני." "הא?" אמרתי והרמתי גבה. "טוב, כמעט ישנתי. עם הנחירות שלו זה לא אפשרי." "אוקיי." אמרתי וצחקתי צחוק קטן. "טוב תראי, עכשיו יש לך פה. פנקייק עם סירופ, פנקייק בלי סירופ ופנקייק עם אקסטרה לארג' סירופ, ומיץ תפוזים כשתייה נחמדת. מה תרצי? אבל אני חייב להזהיר אותך הפנקייק בלי הסירופ נשרף קצת." "אה, נלך על סירופ אקסטרה לארג'." "את בחורה עם טעם. אני אוהב את זה." אחרי הארוחה המשביעה הזאת התכוננתי לצאת לבית, את הלימודים כבר פספסתי, אז החלטתי לבדוק אם קירסטין בבית. "דאגי, אפשר לעשות שיחת טלפון?" "כן, הנה." הוא אמר והושיט לי את הטלפון. "תודה." הוא יצא מן החדר עם הכלים, והשאיר אותי לבד עם הטלפון. "הלו?" קול צעיר ענה לי, זה היה מאט, אחיה הקטן. "שלום, קריסטין בבית?" שאלתי. "מי זאת?" "אלכס." "אלכס?" למאט הייתה מן אובססיה לבנות שעומדות לסיים תיכון, והיה מאוהב בכל החברות של קריסטין, והוא היה רק בן 10. "תקשיבי, יש מצב-" "מאט. לא. אין מצב, תוכל להעביר לי אותה?" "את עוד תתחרטי על הרגע הזה. קריסטין!!!" שמעתי אותו צועק. "מה?" שמעתי אותה צועקת מרחוק. "יש לך טלפון." נשמעו צעדים מהירים. "הלו?" "שלום, מדברים מן המשטרה." עניתי בקול מחוספס. "מה?! תשמעו, אם זה בקשר למה שקרה היום בקפיטריה, לא התכוונתי לפגוע בעובדת-" "מה כבר קרה היום בקפיטריה?" שאלתי אותה בקול הטבעי שלי. "אלכס!" היא צעקה ואח"כ צחקה. "זה לא היה מצחיק." "אותי זה הצחיק." "כן, אותך זה הצחיק. איפה את? התקשרתי אלייך אתמול כ"כ הרבה פעמים לבית, ואמא שלך אמרה לי שיצאת." "הפלאפון שלי היה מכובה." "איפה היית?" "אה," חיפשתי תשובה. "אצל דאגי." "פרטי נמקי והסבירי. עכשיו." "אה, רבתי עם אמא שלי, ריב רציני, גדול ושמן. אז יצאתי מן הבית לא ידעתי לאן ללכת ואז מצאתי את עצמי מול הדלת שלהם." "אה, אוקיי." היא ניסתה לקלוט את המידע המהיר. "למה רבת עם אמא שלך?" "סתם, לא חשוב." עדיין לא רציתי שהיא או מייקל ידעו. "בסדר. אז איפה את עכשיו?" "אני עדיין אצל דאגי, ישנתי פה." "ישנת שם?! איך? למה?" "נרדמתי, זה לא כזה סיפור." "כן, נרדמת. זה לא כזה סיפור. בטח לא סיפור! מה עשיתם?" היא שאלה ויכלתי לשמוע את הערמומיות בקולה. "כלום, די. תקשיבי, שום מילה לאמא שלי. אני לא רוצה שהיא דע שישנתי אצלו, אין לי כוח בשבילה." "שום מילה. שפתיי חתומות. נעולות במנעול כבד וגדול." "הבנתי. אני יוצאת עוד כמה דקות, אז אני אבוא אלייך בדרך לקחת שיעורים, בסדר?" "אחלה." "ביי." אמרתי לה וניתקתי. "מה מספר הפלאפון של קריסטין?" נשמע קול לפתע. זה היה דאגי. "למה? מי כבר רוצה אותה?" שאלתי והתקדמתי אליו. "סתם. חבר קרוב שואל." הוא אמרה וחיבק אוצי. "ומי החבר. אם מותר לדעת? אני לא מביאה סתם טלפונים." "אה, חבר קרוב שהוא מתופף." "למה הארי רוצה את הטלפון של קריסטין?" "לא יודע, הוא התחיל להתעניין לפתע." "מוזר." ירדנו למטה. "את הולכת עכשיו?" הוא שאל מתי שהתקרבתי לדלת. "כן, אני עוברת אצל קריסטין בדרך." "אוה. מגניב. בואי אני אלווה אותך החוצה." הגענו לסוף השביל. "סליחה על שנרדמתי אצלכם ככה אתמול בערב.." "אני מקווה שתירדמי עוד כמה פעמים." "חה-חה. זה היה חלש." "טוב, אז אני כבר אדבר איתך." "אוקיי." אמרתי לו ופניתי ללכת. "רגע! שחכת משהו." "מה?" הוא התקדם ונישק אותי. "אני אתקשר אלייך." הוא אמר ופנה ללכת. הגעתי אל קריסטין, מאט פתח את הדלת. "היי מאט, קריסטין למעלה?" "כן." באתי להיכנס, והוא עצר אותי. "את עוד תתחרטי על זה." "אני לא." אמרתי לו בחיוך, ונכנסתי לבית. "קריסטין, ההורמונים של אח שלך משוללים יותר מידי מהר. זה לא טבעי." "אלכס! ספרי לי הכול.!" היא רצה אליי והושיבה אותי בכיסא. "מה יש לספר?" "נו, איך היה?" "אה, סתם. כלום." "נו. ספרי משהו." "אה חוץ מזה שאכלתי פנקייק טעים עם אקסטרה לארג' סירופ שוקולד לארוחת בוקר, אז כלום." "מה? היה כ"כ יבש.?" "בעצם לא. הארי ביקש את הטלפון שלך." היא הסמיקה לפתע. "קורה בניכם משהו?" "לא. מה כבר יכול לקרות? הרי פגשתי אותו רק פעם אחת." "כן, נכון. בארוחת הערב ההיא. שמתי לב שדיברתם הרבה זמן." אמרתי לה והדגשתי את המילה 'הרבה'. "נו סתם. דיברנו." "כן, בטח." התקדמתי לשולחן ולקחתי את שיעורי הבית. "ביי קריסטין." "ביי." התקדמתי לדלת היציאה בזמן שמאט נוצץ בי מבטים שטניים, הוצאתי לו לשון ויצאתי. בדרך הביתה חשבתי לעצמי, שאני לא יכולה לעזוב. שנאי לא מסוגלת לעזוב. לא את קריסטין. לא את מייקל. לא את דאגי. ************* ************* אני אשים פרקמחר כי המדריכה שלי קוראת לי לכיבוי אורות.
גאד. תגובות, כעסים, תלונות, עצבים ייתקבלו בברכה

גאדד הלוואי שהייתי אלכס הזאת!! ויש לי שאלה..

את יכולה בבקשה בבקשה בבקשה לשים קישורים או קבצים של הפרקים הקודמים? אני די חדשה,ולא הספקתי לקרוא את הפרקים הקודמים אבל אני ממש ממש ממש רוצה ואני לא מוצאת אותם! פליזושש הסיפורים שלך ממש מעניינים ואני מתה לקרוא את הפרקים הקודמים(וברור שגם את הבאים)! אני ממש אודה לך :]]

m o r 1 0 2

New member
וואו../images/Emo99.gif פרקים מדהימים../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יוו,מה עכשיו לעזוב? ההורים שלה ממש ממש לא מתחשבים בה
זה מבאס ועצוב ברמות
אלכס תתגבר על זה עם דאגי,אני בטוחה
חח הרג אותי שאלכס חיקתה את המשטרה שהיא דיברה עם קירסטין
קטע טוב
אהבתי כ"כ
אוף,אני רוצה עוד פרקיםם
יעלו'ש,תודה

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo99.gif

תתחדשי על הכינוי.!
אני יוצר כועסת על האבא מאשר על האמא
אלפי אייקונים של מאוה|ב!! !! מלכה
!

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהיא צודקת זה little../images/Emo9.gif

אפילו עשיתי העתק הדבק ממורפיקס
little כי אני כאפה ולא מצליחה ללמוד איל לצלם את המסך
XDD

../images/Emo95.gif הכפתור שמצלם תמסך ../images/Emo26.gif

כתוב עליו Print Screen הוא אמור להיות מעל החצים... מקווה שזה יעזור לך מתישהו

גילולית

New member
../images/Emo205.gifתודה../images/Emo9.gif אני יודעת, אני פשוט לא מוצאת

אותו כי המקלדת שלי קצת שונה
אבל תודה בכל מקרה!

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה ... כ"כ....יפה.. התאהבתי קשות בפיק הזה
את כותבת מדהים
דאגי....איזה חמוווווווד
חחחח הצחיק אותי הקטע עם מאט
ח"ח

../images/Emo204.gifמממ.../images/Emo9.gif

את כותבת כלכך חמוד! ^^ הדו-שיחים כולם גרמו לי לצחוק. אולי תתני לי תקציר קטן או תשלחי לי את הפרקים שהיו עד כה, כי אין לי כוח לחפש בארכיון... (נו, עצלנית, מה לעשות... XD) חמודחמודחמוד.

NoNo xD

New member
../images/Emo110.gif מתה על הפיק הזה ../images/Emo99.gif

אני לא חושבת שצריך להוסיף יותר
ואל תשכחי לפרסם קשה בלי הפיק הזה

white in Angel

New member
אתתתתת מוכנהההה להפסיקקקקקקקקקקק למעניייי

אני רוצה עוד פרקיםםםםםםםםםםםםםםםם זה לא מקובל עלייייייייייייייייייייייייייייייייייי רק 2 אני רוצה עוד שניים כפיצויי על העוול שנגרם לי............................................................... אאאאאאעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעאאאאאאאאאאאעעעעעעעעע......................... רוצה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד אני צריכהההההההההההההההההההההה עודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד פרק ננננננננווווווווווווווווווו תשימי עוד אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד בשבילייייייייייייייייי בעצם שנייםםםםםם כדי שאנ לא אמות................................................... אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע............................|מתחרפן| וסליחה על החפירה,תענות ובקשות נא להגיב

למעלה