rachel malasa
New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gifפרק 15../images/Emo42.gif
כן. אני כאן. טוב יש שני פרקים היום. משיקולים שלי.
רציתי להעלות ביום חמישי, אבל חשבתי שזה יהיה מוזר להעלות ביום השואה. [
] טוב, בכל מיק [XD] הנה הם: |כלניתבפרק הקודם ב-IWHY:
"ביי קריסטין." "ביי." התקדמתי לדלת היציאה בזמן שמאט נוצץ בי מבטים שטניים, הוצאתי לו לשון ויצאתי. בדרך הביתה חשבתי לעצמי, שאני לא יכולה לעזוב. שאני לא מסוגלת לעזוב. לא את קריסטין. לא את מייקל. לא את דאגי. ***************
מה יהיה איתך אלכס
ועם אמא שלך
************** התקדמתי אל עבר השביל שבכניסה לבית, ראיתי את המכונית של אמא בחנייה. האמת, קצת חששתי מהתגובה שלה, די התחרטתי על איך שיצאתי אתמול מהבית. נכנסתי מהדלת בזהירות, והתקדמתי ישר אל עבר המדרגות בתקווה שהיא לא תבחין בי. "אלכסנדרה אדמס! בואי לכאן מיד!" שיט, היא תפסה אותי. התקדמתי אליה בחיוך. "כן, אמא?" "שבי פה." היא סימנה לי באצבעה על שולחן המטבח. "התיישבתי." "מה שלומך?" זהו? זה מה שהיא רצתה לשאול? נשפתי לרווחה. "אני בסדר גמור." "בסדר." "בסדר." חזרתי אחריה. רק שלא תשאל אותי איפה ישנתי. "איפה ישנת?" "אה.. זה באמת נחוץ?" "כן." "אצל קריסטין." "אלכס אל תשקרי." קולה התגבר ממילה למילה. "אצל דאגי." אמרתי בקול לא ברור. "אלכס!" "מה אמא? די! אני לא רוצה לעבור!." "מה הקשר עכשיו? אני רק רוצה לדעת למה לא נשארת פה." "כי עצבנת אותי." "וזו סיבה לברוח מן הבית, אל בחור שאת בקושי מכירה?" "אמא אני מכירה אותו, אולי אפשר לומר, אני מכירה אותו מצוין." "אלכס, הוא מפורסם. את לא יודעת מה אמיתי אצלו ומה לא." היא ניסתה לרכך אותי ללא הצלחה. "אני יודעת טוב מאוד, וחוץ מזה איך הגענו לנושא של אם אני מכירה את דאגי או לא? אני רוצה לדבר איתך על משהו" "אני מקשיבה." "הנסיעה הזאת. אני, אני לא רוצה לעזוב." "אבל אלכס, תביני זה לא בשליטתי." "אבל את יכולה לגרום לזה לעבור לשליטתך." "אלכס." היא אמרה ונשפה נשיפה קלה. "תראי, גם אני לא כ"כ אופטימית מהנסיעה הזאת." "אז עוד יותר טוב!." אמרתי לה בשמחה. "אני ואת נוכל להישאר, ואבא יישאר שם." "זה לא הולך ככה." "אבל זה יכול ללכת, לא?" אמרתי והרמתי גבה. "לא, זה לא." "אבל אמא-" "לא אלכס! די לדון בזה." "אבל-!" "אבל כלום. ואבא שלך התקשר." "באמת? מתי?" אמרתי, די רציתי לשמוע אותו. "אתמול בערב, הוא רצה לדבר איתך." "אה. למה הוא התקשר?" "זה בקשר לנסיעה, אנחנו מקדימים אותה." "מה?" הרגשתי את הלב שלי נופל לנעליים, למה? למה? למה? "עוד שלושה שבועות." "אמא! את רוצה לומר לי שעוד שלושה חודשים אני הולכת לעזוב את העיר הזאת, ואת כל החברים, ואת דאגי?" "כנראה שכן." היא אמרה ועלתה לחדרה. בארוחת הערב. היה שקט, לא הוצאתי הגה מפי. וגם אמא לא. היא סימה לאכול הכניסה את הכלים למדיח ועלתה למעלה. "אמא." עליתי אחריה, "אני מצטערת." עמדנו מול חדרה. המיטה הזוגית הייתה מסודרת בצד אחד, ומבולגנת מעט בצד השני, יכלתי להרגיש באוויר את ההרגשה שאבא חסר לה. "לא, אלכס אל תצטערי, את לא אשמה, זה אשמתנו. אנחנו הפלנו עלייך את זה כמו פצצה משום מקום." "סליחה." ניגשתי אליה וחיבקתי אותה. "אוי, אלכס." הבחנתי במזוודה ארוזה בפינת החדר. "אמא, אפשר לשאול משהו?" אמרתי ונכנסתי פנימה. "כן. למה לא." "למה ארזת?" אמרתי והצבעתי לעבר המזוודה. "אה זה, שכחתי לספר לך. אני נוסעת לכמה לשבועיים, במסגרת העבודה. אני מקווה שזה בסדר." "רגע, רגע." ניסיתי להפנים את מה שהיא אמרה לי כרגע. "את אומרת לי בעצם, שאת משאירה את הבית. ריק מאדם. חוץ ממני כמובן. לבד? לשבועיים?" "היא הנהנה בראשה ל 'כן'. "איזה מגניב." אמרתי וירדתי למטה. "שנייה!" היא צעקה אחריי. "בתנאי שאני חוזרת, אני רוצה לראות בית נקי, ובלי כל מיני דברים של מתבגרים או מה שזה לא יהיה." "בכיף." בבוקר "אלכס, בלי שטויות, ותעשי שיעורים, לא לבלגן, אני רוצה-" "אמא. אמא. לכי, תהיה רגועה הכול יהיה בסדר." "רק עוד משהו קטנטן. היא אמרה בזמן שהכניסה את מזוודתה לתא המטען. "כן?" "רק אל תשרפי את הבית." "בסדר, בסדר, ביי" "ביי" הרכב נסע. "יש!" צרחתי ברחבי הבית. לקחתי את הטלפון והתקשרתי לקריסטין. מאט ענה שוב "מאט, תן לי את קריסטין." "מה מילת הקסם?" הוא אמר ברוגז. "זריז." עניתי לו. כעבור כמה דקות הוא חזר לטלפון. "היא לא יכולה לגשת." "למה לא?" "היא בשירותים. פולטת את ביטנה." "למה?" אמרתי בבהלה. "היא אכלה בוטנים." "אין לה אלרגיה לבוטנים?" "כן יש לה. בגלל זה היא בשירותים. מנסה להסתיר את הנפיחות בפה עם איפור." "אה אוקיי. שתרגיש טוב." "את תתחרטי על זה." " בסדר, בסדר." אמרתי והוא ניתק אחרי בכעס. "מה עכשיו?" דיברתי לעצמי. הרמתי את הטלפון שוב, והלכתי איתו למטבח. הכנסתי פופקורן למיקרוגל. "הלו?" אמרתי בזמן שפצפוצים קלים בקעו מהמיקרוגל. "מי זה? שנייה. טום תעזוב לי את הרגל!." "מה הולך שם?" "אלכס? היי, אה כלום, טום התחרפן." "אה אוקיי." "קרה משהו שהתקשרת?" "אה לא. דאגי שם?" "לא. הוא יצא רגע." "אה בסדר, רק תמסור לו שהתקשרתי." "אוקיי." "ביי." לא היה לי מה לעשות, ניגשתי לעבר המיקרוגל שבינתיים סיים לבשל את הפופקורן, התיישבתי בספה, ופתחתי MTV. *בערב* התקשרתי שוב לקריסטין, והפעם היא ענתה לי. "קריסטין? הכול בסדר אצלך? "אה בערך, קשה לי לדבר." "אוקיי" "ביי." היא ענתה בלחש וניתקה. עליתי לחדר למעלה, והלכתי לישון. ************ מוחעחעחחעחע פרק הבא בהודעה הבאה
כן. אני כאן. טוב יש שני פרקים היום. משיקולים שלי.