I Wanna Hold You
פרק 19

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gif פרק 19../images/Emo42.gif

יאאאאאאאאאאאא פרק 19 ואני עוד מעט עפה לטיול שנתי [בעצם מחר
] איזו כיף...שנתיים חיכנו לטיול הזה כי שנה שעברה לא היה לנו.. טוב אני מעלה... הדר לא עונה לי באייסי משום מה... :O והדר אם את לא עונה.. אני צריכה מתנדבת שתעלה את הפרק ביום חמישי כי אני לא אהיה. מישהי? אז...
בפרק הקודם ב-IWHU:
" הוא כבר פה, לקח לו זמן למצוא אותנו." ירדנו למטה, הבטתי שוב באותו נוף של קודם, רק שעכשיו השמיים היו כתומים צהובים, השקיעה הייתה אמורה להתחיל, אבל היה ניתן לראות עוד את השמש. עלינו לרכב וכעבור חצי שעה הגענו למלון באוקספורד. "מה כל הרעשים האלו?" שאלתי את טום בזמן שהאוטובוס החל להאט. "את מוכנה?" שאל אותי טום. "למה?" ואז הבנתי למה הוא התכוון. *** *** ועועועועווע ביצ'ס אלכס!! XD ******* ******* "מה לעזא..?" שאלתי בתדהמה לנוכח המראה. קהל, יותר נכון לומר, נהר! של מעריצות עמדו בצד, צווחות נשמעו מכל עבר. ירדתי מהמדרגה האחרונה של האוטובוס, ומיד הרגשתי דחיפה חזקה בגבי. זה היה אחד המאבטחים. "קדימה!" הוא אמר במבטא רוסי כבד. "שנייה, דני.." קראתי לעברו, אך ראשו נעלם בין ההמון. הכניסו אותי לתוך המלונות ובעודי מסתכלת אחורה לראות את האחד הבנים, מה שהיה דרך אגב בלתי אפשרי, שמעתי קולות. "אחת משוגעת ניסתה להוריד לי את המכנסיים!" ישר זיהי את הקול. זה היה הארי. "הנה אתם!" אמרתי, "לאן נעלמתם?" "אה, נכנסו דרך הכניסה האחורית של המלון, לא באמת ציפית שנכנס דרך הדלת הראשית." דני הסתכל עליי. התקדמנו אל עבר המעלית, דלת המעלית נפתחה, ונכנסנו פנימה. "למה לא דרך הדלת הראשית?" "לעולם לא היינו מצליחים להיכנס דרך הדלת הראשית, אבל את, את נראית כמו מעריצה אז אף לא היה שם לב אלייך במיוחד." דאגי ענה לי. איזו מעריצה?" שאלתי בקול חמוד. "מעריצה מאוד חמודה, ומתוקה ויפה ומשגעת." הוא אמר ונישק אותי. "נו די כבר! לא נמאס לכם להתמזמז בכל מקום? טוב מאוד שג'יימס ארגן לכל אחד חדרים בנפרד." אני ודאגי המשכנו להתנשק, עד שדאגי הסיט את ראשו למשמע דבריו של טום. "מה זאת אומרת חדרים נפרדים?" "ממה שאני הבנתי, כל הקומה ריקה מאורחים, ואנחנו נמצאים בחמישה חדרים, אני, אתה, הארי, דני ואלכס." דאגי בא לפתוח את פיו אך טום עצר אותו. "כל אחד לבד. ג'יימס העדיף שאלכס ואתה תהיו בחדרים נפרדים, אלוהים יודע למה" הוא מלמל את מילותיו האחרונות בשקט. הוא סובב את ראשו אליי. הורדתי את ידיו של דאגי מצווארי. "אה, כן. אני בת 18." המעלית נפתחה בקומה ה-15, ג'יימס מתברר, כבר הקדים אותנו. "היי חבר'ה, עכשיו תקשיבו, דני, חדר מספר 124, טום 125, אלכס 127, הארי 128 ודאגי 129. בלובי יש לכם סטודיו למקרה שתרצו לעשות חזרות עם עצמכם, הגיטרות שלכם כבר ממוקמות שם, וגם התופים הארי, כל החפצים של כל אחד מכם ממוקמים בחדרים, הכל טוב עד כאן?" חמשתנו הנהנו בראש ל-כן. "מחר בבוקר, טוב לא משנה, אני כבר אודיע לכם, רק אלכס, תבואי אליי עוד חצי שעה לבוא לקחת כרטיס VIP להופעה, בסדר?" "אוקיי." ג'יימס נכנס למעלית ממנה יצאנו. "אני חושב שהוא לוקח סמים ממריצים." העיר דאגי. " אני באה להופעות שלכם?" שאלתי בלי קשר להערתו של דאגי. "באמת חשבת שתישארי פה כמו אפונה מיובשת בזמן שאנחנו נזיע שם?" "לא." אמרתי בחיוך קטן, קירבתי את שפתי אליו ונתתי לו נשיקה קטנה על השפתיים, מה שהמשיך אח"כ לנשיקה ארוכה. "אני מרגיש בסרט כחול." פלט דני והתקדם אל עבר חדרו. "עפתי להתקלח." הארי אמר והתקדם גם הוא לחדרו. "תיהנו." טום הלך גם הוא. "אז אנחנו באמת הולכים להישאר כאן והתנשק עד שייגמר לנו האוויר?" שאלתי אותו. "לא יודע. אולי." * * * * * * נכנסתי לחדר שלי. יותר נכון לסוויטה אם אפשר לקרוא לזה ככה. החדר היה ענק, ללא מרפסת, אבל עם טלוויזיית פלזמה ענקית, מיטה זוגית גדולה גם כן וחלון גדול שהשקיף על העיר. "ייאי!!!" צעקתי וקפצתי על המיטה. שערי נזרק על פניי. לא הסטתי אותו ממני, רציתי לדעת שכל זה באמת אמיתי. הייתי חייבת מקלחת חמה. נשמעה דפיקה בדלת. "כן?" עניתי. "שמעתי צעקות, אני בחדר הסמוך וחשבתי שקרה משהו." צחקתי צחוק קטן. "הכול בסדר,פשוט ההתרגשות השלטתה עליי לרגע." הארי נכנס והתיישב לידי ב מיטה. "אז איך עד עכשיו?" "בסדר." אמרתי בעצבות. המחשבה על העזיבה תקפה אותי לרגע. "היי, מה קרה? מה זו העצבות הזו?" "אני פשוט," החלטתי להוציא את זה. "אני עוברת לארצות הברית. עוד כמה שבועות." לקחתי נשימה עמוקה. הורדתי את ראשי מטה. "היי, זה לא סוף העולם." הוא אמר והרים את סנטרי. "קריסטין!" אמרתי לפתע. ניגשתי לטלפון והתקשרתי לפלאפון שלה. "קר-קריסטין? למה את מתקשרת אלייה?" הוא נשמע לחוץ לפתע. הורדתי את השפופרת באיטיות חזרה לביתה. "נכון, אמרתי בשקט. קריסטין." "מה?" "הפגישה ההיא בניכם, מה הלך שם?" התיישבתי לידו. "לא, לא, אני מבין לאן את חותרת. נפגשנו רק פעם אחת!" "אז? היה נראה בניכם איזשהו 'קליק'." "לא." "כן!" תקפתי חזרה. "לא!" הוא תקף חזרה שוב. "תודה כבר!" "אוקיי!"

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gif חלק || ../images/Emo42.gif

"ידעתי, אני אגיד לה לבוא לפה." "מה? אלכס, למה את אומרת לה לבוא? וחוץ מזה אנחנו באוקספורד, איך היא תגיע לכאן?" "אבא שלה עובד כאן, וחוץ מזה, אתה לא רוצה להכיר אותה יותר טוב?" חייכתי חיוך ערמומי. "אה, לא נראה לי שהיא זוכרת אותי בכלל." "האיר! אתה המתופף של מקפליי, היא ראתה אותך פעם אחת, ואני בטוחה שהיא תרצה לראות אותך שוב..." "תעשי מה שאת רוצה, זה נראה לי טיפשי." "אוקיי, אתה אמרת." "אה, וג'יימס בלובי, הוא קורא לך לקחת את כרטיס ה-VIP שלך." "נכון. תודה שהזכרת לי." אמרתי והוא יצא מהחדר. את השיחה לקריסטין דחיתי לאחר-כך, נכנסתי לקלחת שריעננה אותי וחשבתי על השיחה שלי עם הארי, הוא וקריסטין באמת היו זוג חמוד,חמוד מאוד אם אפשר לומר. יצאתי מהמקלחת, לבשתי מכנסי טרנינג ארוכים בצבע תכלת וג'קט שחור וירדתי ללובי. המעריצים עדיין עמדו שם, עם כל השלטים, צרחות והבכי, עברה בי המחשבה, שאני הייתי יכולה להיות אחת מהם אם לא הייתי נכנסת לצ'אט ההוא בטעות, ומשם לא היינו ממשיכים לשיחה במסנג'ר, הייתי יכולה להיות עכשיו תקועה בבית, עושה עבודה או סתם רואה טלוויזיה. נקטעו לי המחשבות כשראיתי את ג'יימס על יד דלפק הכניסה. "היי ג'יימס, הארי אמר לי לבוא אלייך." "אה, כן, הנה הם." אמר והגיש לי שני כרטיסים ליד. "זה לכל ההופעות." "תודה, אבל למה יש כאן שני כרטיסים, זו ק אני לא?" "כן אבל, אם תרצי להביא איתך מישהו, צ'יפרנו אתך." חשבתי על קריסטין, 'אולי יהיה נחמד להזמין אותה לכאן'. "כן, תודה." אמרתי וחייכתי. ידעתי כבר את מי אני הולכת להביא. הסתובבתי כדי לתת מבט אחרון במעריצים, ועזבתי. הלכתי אל עבר דוכן המזון הקטן שהיה שם, וקניתי סוכרייה קטנה בצורת גיטרה לדאגי. "תודה." אמרתי למוכרת בדוכן כשנתנה לי את העודף. הסתובבתי ללכת לחדר וראיתי את דאגי מולי. "אתה שם!" צעקתי. "היי לך, חיפשתי אותך." "כן התקלחתי, קח." אמרתי והושטתי לו את הסוכרייה. "או, קנית לי סוכרייה בצורת גיטרה." "נכון." אמרתי וחייכתי חיוך קטן. "תודה." אמר בלחש ונתן לי נשיקה קטנה במצח. "טוב, אני עולה למעלה לעשות שיחה לקריסטין, אם ישעמם לך אתה מוזמן לבוא לדו-קרב בטאקי." "אוקיי." הוא אמר וצחק. נתתי עוד מבט אחד במעריצים ואז הרגשתי שכל הדם יורד לי מן הפנים. מה הוא עושה פה? *פלאשבאק- התקופה שגרתי באוקספורד* "ניית'ן תראה, אני ואתה...אני, אני לא יכולה עם זה יותר, זה נגמר." "למה אלכס? מה כבר עשיתי? את שונאת אותי?" "לא, פשוט. כל פעם אני רואה אותך עם מישהי אחרת.פעם מנשק את אמיליה, ופעם יוצא עם אליסון לקניון ומתחבק איתה בלי הפסקה, אתה כל הזמן אומר לי שזה סתם- אבל אני יודעת שלא." "אלכס..." "די, זה נגמר." *חזרה למציאות* זה היה ניית'ן. החבר היחיד שלי מלפני דאגי. "אלכס, את עדיין פה? כמה זמן לוקח לעלות לחדר?" דאגי הופיע פתאום משום מקום. "אה-לא כלום." עניתי בבלבול. הסתובבתי בחזרה לכיוון של ניית'ן. הוא נעלם. "אני הולכת." "אחרייך." אמר. עליתי לחדר שלי, מה לעזאזל הוא עושה פה? לא נרדמתי כל הלילה.מה יהיה אם אני אראה אותו שוב, כשאני אהיה עם דאגי? זה לא טוב. קמתי מהמיטה, חשבתי לעשות סיבוב במסדרון, אבל הוא היה מלא מאבטחים, אז פשוט התקדמתי אל עבר החדר של דאגי. "אפשר להיכנס?" הצצתי עם הראש. "כן. קרה משהו?" הוא שכב על המיטה בעיניים פקוחות, נראה שגם הוא לא הצליח להירדם. "לא הצלחתי להירדם." "חלום רע?" שאל. "יותר נכון סיוט." החלטתי לספר לו. "איזה?" "ראיתי אותו עכשיו, את ניית'ן." "מי זה ניית'ן?" "האקס שלי..." ********** ********** מכות, הלקאות, בככי, צעקות או כל מה שעולה על רוחכן.. וואייי חברה שלי קרעה אותי עכשיו:חברה אחרת דייברה עם מישהי אחרת ואז היא עושה לה: "תגידי לה, שהוא גיי!" עזבו זה היה כזה מצחיק XDDDDDDD תהנו

white in Angel

New member
עכשיו את מתחברת שוב ושולחת לי את פרק 20 שאני

יעלה אותו מתישהו... XDDD

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif רוסריחק XD זה הפרק הזה שצכתבת בשיעור

מחשבת וציירתי לידו ציור מתאים של מישי מתסכלת בחלון ורואה בחוץ את נייתן XDD... דייי איך אני זוכררתת...חחח נענק איזו נוסטלגיהXD... ושיחזרת את זה מהמם
.. ורוס' כולי עקוצה מהטיול הזה וכל הכתפיים שלי תפוסות אבל היה כיייף:]]... ואני מעלה עכישו תמונות תחבריאני ישח לך קישור :]]

../images/Emo204.gifחמוד, כרגיל. ^^

הדיאלוגים ממש מתוקים. הלוואי עליי... *אנחה* המ. אם לא אכפת לך שבצהריים יעלו את הפרקים, לי אין בעיה. ^^

rachel malasa

New member
../images/Emo23.gif

תודה
ובקשר לפרק.. נראה לי שאני יעלה אותו כבר יום שני.. ומי ששואלת.. היה טיול מדהים

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חמוד ביותר ../images/Emo23.gif

לא הגבתי לאחרונה אז רק שתדעי שאני עדיין קיימת ועוקבת! :> מחכה לפרק הבא

m o r 1 0 2

New member
אוו../images/Emo9.gif איזה פרק יפה../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

מה הייתי עושה כדי להתחלף עם אכלס,הרבהה
איזה כיף לך
יוו,איזה סיבוך עשיתXD מה עכשיו ניית'ןXD רק שלא יהיה בלאגן
פליז...
מחכה מאוד לפרקים הבאים

../images/Emo95.gif וואי אני כבר להמשך !

זה ממש יפה ואם את עדיין צריכה מישהי שתעלה את הפרקים אז אין לי בעיה

NoNo xD

New member
../images/Emo176.gif אני לא מאמינה שרק עכשיו ראיתי את

הפרקים החדשים !!!!!!!!!!!!!!! בושה וחרפה לי !!!! אני לא מאמינה !!!!!!!!! להירגע נועה להירגע .. העיקר שקראתי ושוב יש לי להגיד לך : זה מהמם !!!!
ניית'ן זה מזכיר לי מהפיג'מות שנתן בפרק אחד עם משהו מארה"ב הוא קרא לעצמו ניית'ן XDDD אני כל הזמן נזכרת איך הוא אמר את זה חח
עם אין לך זמן להעלות את הפרקים ואת צריכה שמישהי תעלה לך אני מוכנה
אני מתה על הפיק הזה !! %$*%)$W^@#$@@#**
נרגעתי :)

למעלה