I Wanna Hold You
פרק 20

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gifI Wanna Hold You../images/Emo42.gif פרק 20 ../images/Emo42.gif

כה, כה אני כאן!!!! D: לא פרסמתי אתמול, אח שלי התעקש משום מה כי הוא היה צריך ללמוד, חרשן
אז....
בפרק הקודם ב-IWHY:
"אפשר להיכנס?" הצצתי עם הראש. "כן. קרה משהו?" הוא שכב על המיטה בעיניים פקוחות, נראה שגם הוא לא הצליח להירדם. "לא הצלחתי להירדם." "חלום רע?" שאל. "יותר נכון סיוט." החלטתי לספר לו. "איזה?" "ראיתי אותו עכשיו, את ניית'ן." "מי זה ניית'ן?" "האקס שלי..." **** ניית'ן... הוממ.. מעניין מה יהיה עכשיו?
דאגי יקנא?
היא וניית'ן יחזרו להיות ביחד חס וחסה? O:
או שאולי לא יקרה כלום? ********* ********* "לא הבנתי." "דאגי, מה קשה להבין? ניית'ן האקס שלי." "לא, לא, את זה הבנתי מה שלא הבנתי זה מה הוא עושה פה?" האם נראה לך שאני יודעתלמה?" אמרתי ופקחתי את עיניי לרווחה. "לא." ענה לי. "יופי." אמרתי וקברתי את ראשי בכרית. "למה את כ"כ מודאגת? הוא בטח כבר שכח אותך." "אתה רומז למשהו?" הסטתי את פניי אליו. "לא." "יופי." אמרתי בכעס. קמתי מן המיטה והתחלתי להסתובב בחדר, התהלכתי על שטיח מקיר לקיר, עד שלבסוף כשלו רגליי והתיישבתי ברצפה. "לא אכפת לך?!" "זה אמור להיות אכפת לי?" הוא קם והתיישב לידי על השטיח. "אני מניחה." "תראי," הוא התיישב ישיבה מזרחית. "זה לא כזה אסון, אז האקס שלך פה, ביג דיל! מה כבר יכול לקרות?" הוא התקרב אליי ונישק אותי נשיקה קטנה. "עכשיו יותר טוב?" שאל בשקט. ,כן." הנהנתי וחיבקתי אותו. "תודה." אמרתי. "היי, זה לא כזה סיפור. יהיה בסדר." "כן, אני פשוט כל כך-" המילים התבלבלו לי. "הראש שלי מלא בדברים עכשיו, הנסיעה, עוד לא סיפרתי לקריסטין, אימא שלי לא יודעת שאני כאן, אני תקועה עם ארבעה בנים באוקספורד, אני צריכה לקבוע דייט להארי..." "טוב, טוב, הבנו." גיחך. "לגבי הנסיעה, אל תחשבי על זה עכשיו ו..-" הוא קלט מה אמרתי. "את צריכה לקבוע דייט להארי? עם מי? למה?" "אה, סתם, חשבתי לעצמי שזה יהיה נחמד אם אני אשדך בינו לבין קריסטין, הם די מתאים." "כשחושבים עלזה." הוא הרים את ראשו, "הם באמת קצת מתאימים." הורדתי את ראשי,, המחשבה על העזיבה לא יצאה לי מהראש. דאגי כנראה הבחין בכך, והציע לי הצעה. "יש לי רעיון. למה אולי אני אביא סרט, ונראה. מה דעתך?" "עכשיו? באמצע הלילה?" "השעה אחת וחצי לפנות בוקר, הזמן הכי טוב לראות סרטים." "ונגיד שנראה בסוף, מאיפה תביא סרט?" "זה אומר כן?" הנהנתי בראשי לחיוב. "חכי כאן." הוא קם מן השטיח ויצא מהחדר. כשחזר ראיתי בידו קופסא של סרט DVD. "מה זה?" שאלתי. "זה סרט. 'מכוניות'. מכירה?" "כן, ראיתי את זה עם מייקל, הוא התחיל לבכות באיזשהו שלב בסרט, לא הבנתי למה." "כנראה למייקל וטום יש לבות מאוד רגישים." אמר. "טום בכה בסרט? איזה חמוד." "יופי, שבי." התקדמי אל עבר המיטה והתיישבתי. "הוא הכניס את הסרט, אך עדיין לא הפעיל אותו. "שרות חדרים?" הוא אמר וניגש לטלפון. לא הבנתי מה הוא מדבר שם כי הייתי עסוקה בלנסות ללחוץ 'נגן'. כעבור כמה דקות נשמע דפיקה בדלת. "שירות חדרים." צעקה גברת. "זה היה מהיר." אמר לי. הוא דיבר שם כמה מילים עם האישה הזו, וחזר עם מגש עמוס בדברים. "פופקורן." הגיש לי. "תודה." אמרתי והוספתי. "יש בעיה עם השלט, הוא לא עובד." "כי הוצאתי לו את הסוללות." אמר והוציא את הסוללות האבודות מכיסו. "באמת חשבת שתתחילי בלעדיי?" הוא התיישב לידי וחיבק אותי בכתפי. בזמן הסרט היו הרבה מלחמות, של פופקורן כמובן, לא נראה לי שצפינו בסרט, היינו עסוקים די אחד בשני... כשנגמר הסרט שאל אותי אם אני רוצה להישאר לישון. "אני לא אתנגד." חיבקתי אותו, והרגשתי את פעימות ליבו כשנשענתי עליו בראשי. "אלכס..." "מה?" עניתי בעייפות. "אני אוהב אותך." "גם אני." "לילה טוב." נרדמנו. המשך בהודעה הבאה

rachel malasa

New member
../images/Emo42.gifחלק ||

****** למחרת בבוקר קמתי לנשיקה קטנה על השפתיים. "בוקר טוב." ,איך זה שאתה קם מוקדם כל-כך?" שאלתי בפיהוק כשאני עדיין מתחת לפוך החמים. "אה מתרגלים. אנחנו בסטודיו למטה, עושים חזרה. את מוזמנת לבוא." "בסדר." כשיצא, קמתי ונכנסתי להתקלח. כשיצאתי התחילה לקרקר לי הבטן. ירדתי למטה ללובי כדי לקנות לי קפה. "את קשורה למקפליי האלה?" שאלה אותי אותה נערה שמכרה לי את הסוכרייה אתמול. היא נראתה בגילו של דני בערך. "אה, כן." "איך בדיוק, אם אפשר לדעת?" "אני חברה של דאגי." "מגניב. שיהיה לכם בכיף." "תודה." אמרתי, ופניתי משם ללכת לחדר החזרות. קלטתי את דאגי מרחוק מדבר עם איזה נער אחד. כשהתקרבתי גיליתי שהנער הוא ניית'ן. "שיט." אמרתי, והתקרבתי אליהם בזהירות. עמדתי שני מטר מהם יושבת על אחד בכורסאות שהיו שם, כאילו אני קוראת עיתון, כשבעצם אני מנסה להקשיב להם. ואז, זה התחיל. ********** ********** תגובות ייתקבלו בברכה

white in Angel

New member
אם עכשיו את לא נכנסת למסן או לאייסי אני הורגת

משהו/משהי!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיוווווווו אעעעעעעעעעעאאאאאעעעעעעעעאאאאעעעעע.......... אחלה פרק אני כבר מתה לעוד וגם מתה בכללי [בעצם לא דאגי ימות בלעדיי XDDD]

white in Angel

New member
XDDDD ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif רבל עדיי!!!!

את לא סיימת את הפרק כי זה חתוך באמצע!!!!!!!!!!!!!!!!! ארגגגגג...... חולה עלייך
את היא
שלי XDDDDDDDDDDDDDDDDD

m o r 1 0 2

New member
יווו,ממש אהבתי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

חח הסרט מכוניות כזה יפה
איזה חמודים הם@#$%^#$#& אוף,אני כ"כ מחכה לפרקים הבאים
תעלי כמה בבת אחת
אני אשמח
אני ממש אוהבת לקרוא

DoLi it is Me

New member
../images/Emo222.gif יאאלללה מככוווותתתתת

יאלה מכות עוד לא ראינו קטשופ אז איך נאכל ת'צ'יפסס?? חח ואי מעכשיו אני במתח כי את לא כתבת את הפרקים האלה ואף פעם לא קראתי אותם :X... פרק מהמממם ומצחיקק

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifאעאעא איזה מתח ../images/Emo2.gif

ממש אהבתי את הפרק
מחכה לפרק הבא

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo2.gif זאת לא דרך לסיים פרק!

אני כולי במתח ^^ חחח דווקא מכוניות?
פרק חמוד ביותר, מחכה להבא! DD:

ligalosha

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo53.gif../images/Emo70.gif i need somebody...

היי סורי שאני מנצלשת לך את הפיק אבל אני צריכה עזרה... חברה שלי טסה לספרד ב-11.6 והיא ביקשה ממני להכין לה יומן טיסה על מקפליי ודאגי (הפייב שלה) אניוואי ,אני רוצה לכתוב לה כל מיני ציטוטים מצחיקים שלהם מראיונות וכאלה... אז אתן יכולות בבקשה בבקשה בבקשה לעזור לי ולתת לי קישורים לסרטונים ,או ראיונות כתובים ,או סתם ציטוט שאתן מכירות ,כל דבר יעזור! פליז?

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo173.gifאסור לנצל"ש פיקים. תמצאי מקום שמותר

לנצל"ש אליו, למשל השרשור
הוא ריק לגמריי. לא כדאי שנתחיל לשרשר לכאן את מה שאת צריכה כי זה יצור בלאגן לפיק וזה. אז תשרשרי לשם ואז בשמחה, אני פשוט לא רוצה והרוס את השרשור של הפיק והשתלט עליו=\ אה ולא בקטע רע, רק שץדעי

למעלה